Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn lis 17, 2025 13:30

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Lucyna, najpierw poprzeglądaj sobie archiwalne numery różnych gazet, aby wyczytać w nich jakimi fajnymi słowami posługuje się Twój guru szanowny pan R. Są na pewno wiele gorsze.

I jesli "emigrant" to dla Ciebie słowo obraźliwe to... ja już nie mam słów. XD Beka.

So gru 15, 2007 22:35

Jestem pełen podziwu nad twoja tytaniczną pracą. Zrozumiałbym ją jednak bardziej gdyby to napisał sam Mark Zubek, ale dlaczego ty się wtrącasz pomiędzy zakąskę, a wypitkę? Tego nie potrafię zrozumieć.

No mnie to też ciekawi. Jak już mówiłem, ludzie zabrali się w zabawę w obrońców ucisnionych. No cóż, ja mam ciekawsze rzeczy do roboty. A podejrzewam, że Mark i inni potrafią się sami bronić. Więc, że tak powiem - zajmijcie się swoimi tyłkami.

So gru 15, 2007 22:38

Właśnie przeglądnąłem moje PW do Ciebie i Kamyka
Od 18 Maja 2007 r napisałem 4 PW do Kamyka i 3 do ciebie - w żadnym z nich nie znalazłem nieparlamentarnych lub jakichś ordynarnych słów kierowanych personalnie.
Niestety nie mam dostępu do profilu "profosa" bez "20-tki". Być może tam coś palnąłem, ale także wątpię, gdyż nasza korespondencja nie była chyba zbyt obfita. Szybko tamten nick się zakończył gdyż nie zapisałem sobie hasła robiąc chyba formatowanie...no i poszło w wirtualną przestrzeń :)

To tak gwoli wyjaśnienia, by nie dawać kolejnej broni do rąk mych wrogów zagorzałych :D Którym wybaczam ze szczerego serca :)

So gru 15, 2007 22:39

Profosie, jeśli chodzi o nieparlamentarne pod moim adresem, czy Kamyka nie miałem na myśli PW, gdzie rzeczywiście byłeś kulturalny, ale forum. Do mnie konkretów nie pamiętam, więc może masz rację, ale na bank pamiętam, jak się wpieniłeś na Kamyka po tym co napisał o strajkach lekarzy i go tam ostro zwyzywałeś. Pamiętam doskonale bo osobiście wywalałem te posty, które tam uparcie wtedy w ramach "barwnej" repliki wpisywałeś. :mrgreen:

So gru 15, 2007 22:51

Proszę o usunięcie z tematu o karpiach błazeńskich postów Profosa, który jedynie robi sobie żarty ze szczytnej idei poprawy losu zwierząt.

N gru 16, 2007 12:02
Proszę o usunięcie z tematu o karpiach błazeńskich postów Profosa, który jedynie robi sobie żarty ze szczytnej idei poprawy losu zwierząt.

To nieprawda!! ja naprawdę się wzruszyłem losem polskiego karpia hodowlanego.
O co ci w końcu chodzi? Nawołujesz by coś zrobić dla karpi, a jak ja się angażuję to nazywasz to błazenadą!!

Chyba pójde przytulic sie do moich rybek, one sa lepsze od ludzi i mają więcej serca!!

N gru 16, 2007 12:32

To nieprawda!! ja naprawdę się wzruszyłem losem polskiego karpia hodowlanego.
O co ci w końcu chodzi? Nawołujesz by coś zrobić dla karpi, a jak ja się angażuję to nazywasz to błazenadą!!

Chyba pójde przytulic sie do moich rybek, one sa lepsze od ludzi i mają więcej serca!!

Właśnie o tym piszę moderacjo - to co robi Profos to oklepany chwyt - próba ośmieszenia sprawy poprzez sprowadzenie jej do absurdu. Proszę o uprzątnięcie Profosowego bałaganu.

N gru 16, 2007 12:37

Profosowy bałagan niech na razie zostanie, aby osoby zainteresowane mogły udowodnić że forma jego wypowiedzi przekracza pewne granice i czyni on to na forum nagminnie.

N gru 16, 2007 12:42
Profosowy bałagan niech na razie zostanie, aby osoby zainteresowane mogły udowodnić że forma jego wypowiedzi przekracza pewne granice i czyni on to na forum nagminnie.

Kronikarz akacja :D

N gru 16, 2007 12:47

Czekam na jakiegoś moda, bo to co tam robi Profos to zwykłe trollerstwo.

N gru 16, 2007 14:47
Nawołuję do milosierdzia względem niewinnych istot!!! Wykazuje ich ogromna inteligencję, badam ich bujne życie społeczne, a wszystko to opisuję jak kronikarz.

Nie czepiaj się Zenco :D

N gru 16, 2007 15:08

Czekam na jakiegoś moda, bo to co tam robi Profos to zwykłe trollerstwo.

A jak nazwać porównywanie trzeźwo myślacych ludzi do nazistów? Trolling jest uciązliwy, a porównanie takie jest naruszaniem prawa. Na marginesie - w tym wypadku o trollingu wcale nie może być mowy - nie widzę tego przynajmniej w tamtym temacie. Jest to raczej zwykłe robienie sobie jaj z pseudo-ekologów i wojujących wegetarian.

Pomóż naszej Elizce! - http://www.baptist.gniezno.pl/aktual/Elizy2

N gru 16, 2007 15:11

Proszę o usunięcie tego tematu w całości, gdyz jest on ewidentną prowokacja i natrętnym lansowaniem poglądów pseudo-ekologiczno-wegetariańskich.

N gru 16, 2007 15:13

A jak nazwać porównywanie trzeźwo myślacych ludzi do nazistów?

Nie porównuję ludzi tylko zwracam uwagę, że w obu przypadkach miało miejsce takie samo podejście, czyli "mogę sobie zrobić co chcę z tym co jest mniej doskonałe ode mnie". Chyba sam nie możesz znieść rzeczywistej bezduszności Twojego podejścia i stąd taki zaciekły protest z Twojej strony :?

N gru 16, 2007 15:25

Owszem, porównujesz w ten sposób. I słowa te mogłyby mieć swój finał w postaci zgłoszenia do prokuratury. Ciesz się, ze ograniczam się jedynie do zgłoszenia administracji z wnioskiem o ukaranie. Inforumują Cię, że czuję się obrażony twoimi skanadalicznymi słowami.

A moje podejście nie jest bezduszne. nie masz żadnego prawa tak mnie oceniać.

N gru 16, 2007 15:31
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 222  Następna strona