Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Soul33
Moderator
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Mnie pokazuje wszystkie. Strasznie naśmieciłeś, Jajko, skoro aż 300 postów do Archiwum przenieśliśmy.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt sty 13, 2015 12:16 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Część wynikła z nadgorliwości neofitów (vide ostatni przypadek moda od cytatów  ). A propos, zamilkł coś po ostatniej aferze, na PW nie odpowiada, durnego quote'a z mojego wpisu nie usunął. Może sam się usunął w niesławną niepamięć? Może Ty mógłbyś to zrobić za niego (znaczy się, ten głupi znacznik wykasować?) W końcu sam stwierdziłeś, że to nie był cytat. Będę wdzięczny. viewtopic.php?p=845452#p845452
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
Ostatnio edytowano Wt sty 13, 2015 12:28 przez Jajko, łącznie edytowano 2 razy
|
Wt sty 13, 2015 12:18 |
|
 |
bert04
|
Jajko napisał(a): Hmm, dołączyłeś mniej więcej w tym samym czasie co ja, a masz 7,5% moich wpisów... Przez długi czas to było dla mnie tylko "forum dodatkowe", a na jakiś rok to kompletnie zniknąłem z sieci. Taki internetowy "rok sabatowy" berta. A na moim starym forum to 10 kilo miałem w 2012. A i teraz po likwidacji całych wątków połowa została.
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
Wt sty 13, 2015 12:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko, czy ty nigdy nie masz watpliwosci co do slusznosci swoich pogladow?
Cytowanie, a raczej jego brak wypominalam ci juz dawno. Ty nie stosujesz sie do ogolnie przyjetych regul a potem wrzucasz kamienie innym do ogrodka. Yarpen_Zirgin ma racje. Nie odpowiada? Pewnie nie ma ochoty po raz setny tlumaczyc oczywistosci.
Ty ustepowales zawsze namolnemu synowi jak setny raz zebral o cos? Bo to by tlumaczylo, dlaczego sam tak postepujesz....
Ostatnio edytowano Wt sty 13, 2015 12:29 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Wt sty 13, 2015 12:28 |
|
 |
Jajko
|
Jak nie mam wątpliwości, to bronię moich poglądów do ostatka. Co widać. Jak zobaczę, że się myliłem, przepraszam. To zła postawa?
Kael, czy Twoim zdaniem to co Yarpen objął znacznikiem quote to był cytat? Tak czy nie? Dasz radę uczciwie i logicznie odpowiedzieć (jak zrobił to Soul)?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt sty 13, 2015 12:29 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Tu już nie ma nic do tłumaczenia. Konsekwencje też zostały jasno rozpisane.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt sty 13, 2015 12:48 |
|
 |
Jajko
|
Straszny wysyp ostrzeżeń ostatnio. Co to się porobiło? No, ale ja, jakimś cudem chyba (bo przecież nie własną postawą niełamiącą żadnych pisanych i niepisanych regulaminów), żadnego nie otrzymałem 
|
Śr sty 14, 2015 13:30 |
|
 |
Jajko
|
Jak tam Kael, umknęło Ci moje pytanko, czy tradycyjnie nie odpowiesz?* *raczej nie odpowiesz, bo jakakolwiek odpowiedź jest samozmiażdżeniem  ale jej brak też 
|
Śr sty 14, 2015 22:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ktore pytanie? Ja nie czytam wszystkich twoich wpisow
|
Cz sty 15, 2015 7:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Ktore pytanie? Ja nie czytam wszystkich twoich wpisow Jak możesz nie czytać wszystkich postów Jajka 
|
Cz sty 15, 2015 9:20 |
|
 |
Jajko
|
Kael napisał(a): Ktore pytanie? Ja nie czytam wszystkich twoich wpisow No, to pytanie o cytat, zadane kilka postów wyżej Ciekawe gdzie się podział sprawca całego zamieszanią tak a propos?
|
Cz sty 15, 2015 9:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Jak nie mam wątpliwości, to bronię moich poglądów do ostatka. Co widać. Jak zobaczę, że się myliłem, przepraszam. To zła postawa?
Kael, czy Twoim zdaniem to co Yarpen objął znacznikiem quote to był cytat? Tak czy nie? Dasz radę uczciwie i logicznie odpowiedzieć (jak zrobił to Soul)? To? A skad ja mam wiedziec, co Yarpen_Zirgin objal znacznikiem? I dlaczego mam miec jakis poglad akurat w tej kwestii? Moja wypowiedz dotyczyla tego, co ty ZWYKLE na forum robisz z cytatami i o czym juz nawet w tym watku dyskutowalam z toba. Na pewno pamietasz. Uwazales, ze specjalne oznaczenie cytatu przez ciebie, jak to reguly pisowni nie tylko polskiej nakazuja, jest zbyteczne.
|
Cz sty 15, 2015 15:27 |
|
 |
Jajko
|
Sprawa wydaje się bezprzedmiotowa - Yarpen Cię uratował kasując swój idiotycznie postawiony znacznik. Z tydzień czekałem na to święto!!! Fajnie, że ktoś mu przemówił do rozumu (dzięki). Oczywiście mógłbym to dalej ciągnąć, ale sobie daruję. No chyba, że jesteś zainteresowana.
Gdybym się zorientował, że Yarpen skasował ten cytat (nie wiedzieć czemu długo z tym zwlekał, a inny mod nie chciał się wtrącać, choć sam przyznał, że to było bez sensu) to bym Cię nie molestował o odpowiedź.
|
Cz sty 15, 2015 15:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nudzisz, Jajko. Zmieniłem, bo wreszcie zacząłeś oznaczać cytaty, a nie z racji na jakieś mityczne przemówienie mi do rozumu.
|
Cz sty 15, 2015 15:36 |
|
 |
Jajko
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): jakieś mityczne przemówienie mi do rozumu
Celna samokrytyka!!! Mówisz, że zacząłem oznaczać cytaty? Jeśli kojarzę, to CAŁY JEDEN oznaczyłem. Ale cieszę się, że się cieszysz.
|
Cz sty 15, 2015 15:39 |
|
|
|