Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Kael napisał(a): @quas, wybacz, ale nie bede probowac. I jest mi doskonale obojetne, co ty czy Awa czy pewna inna grupa forumowiczow sobie przypuszcza i podejrzewa. Potraficie miedzy wierszami czytac tylko zle rzeczy i lubicie dopisywac sobie wlasne oczekiwania. Pewnych spraw po prostu nie przyjmujecie do wiadomosci, bo nie pasuja do waszej wizji swiata. Co "ludzie widza", to mnie juz dawno nie obchodzi.
Uwaga Awy o tym, ze niby ja przyznalam prowokatorka, jest dokladnie na jej poziomie. Mialam kiedys o niej lepsze zdanie, ale jej nieliczne wpisy, ktore tu sie pojawiaja, sluza tylko podgryzaniu i jatrzeniu. Gdyby ona byla prowokatorka, to mozna by o tym dyskutowac. Poniewaz (podobno) nie jest, to znaczy, ze pisze szczerze co mysli, a ja na tym poziomie znajomych nie mam. Musi znalezc innych rozmowcow. Kael, ale jakich to pewnych spraw związanych z Twoją czy Alus działalnością pro platformerską prowadzoną przez ostatnie lata, ludzie nie przyjmują do wiadomości  Co masz na myśli  Kael dlaczego żadna partia nie ma forum ani jednego obrońcy który Tobie i Alus dorastał by do kostek w oddaniu, poświęciu, obronie…. Żadna partia nie ma ani jednego takiego obrońcy i działacza, a tylko Platforma ma aż dwoje zaciekłych obrończyń którym nikt do kostek nie dorasta. To nie jest naturalna sytuacja. I w związku z tym mam takie pytanie. Ktoś Ci płaci za aż tak bardzo ponad przeciętną działalność zgodną z interesem Platformy, czy masz jakieś bliższe lub dalsze powiązania z tą partią 
|
N maja 17, 2015 17:41 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas jednak nie potrafi rozumieć pisanego tekstu, skoro nie dostrzega zwolenników innych partii Jeśli chodzi kogo spotykamy na forum, to w nienawiści do ludzi, do papieża Franciszka, jesteś niedościgłym unikatem......i wszystko pod pozorem walko o dobro Czytając twoje wpisy, to aż strach sie bać....nadaremnie święty Jan Paweł II przepraszał za winy Kościoła.
Ostatnio edytowano N maja 17, 2015 17:51 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
N maja 17, 2015 17:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@quas,domyslam sie, ze tobie placa za malo i szukasz lepszych zrodel finansowania?
To musisz pytac dalej. Ja takich powiazan nie mam.
|
N maja 17, 2015 17:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Owszem zwolenników można spotkać, ponad to na przestrzeni ostatnich kilku lat są też ludzie zmieniający swoje sympatie, do których np. ja się zaliczam Ale Wy we dwie znacząco odstajecie od normalnych zwolenników i tak jak już padła sugestia że inni piszą kiedy chcą, wy piszecie jakbyście były na kilkuletnim etacie. Normalni zwolennicy nie bronią partii non stop jakby im za to płacono, bo temat polityki jest dla ludzi nużący na dłuższą metę. I widać wyraźnie jak normalni zwolennicy trochę popiszą o polityce i robią se przerwę krótszą dłuższą, jednak o Was można pomyśleć że jesteście na etacie Platformy bo tak bardzo odstajecie od innych w zacięciu i oddaniu dla tej partii, obronie jej interesów. Z czego wynika to że na pierwszym miejscu podium w pisaniu o polityce, w pisaniu po linii konkretnej partii, w zaciekłości i oddaniu dla partii (tak się złożyło że chodzi o Platformę) są dwie osoby Kael i Alus, a między Wami a resztą jest przepaść 
|
N maja 17, 2015 19:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Klam dalej. Sam siebie kiedys osadzisz.
|
N maja 17, 2015 19:59 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Klam dalej. Sam siebie kiedys osadzisz. Kael, jak konkretnie zaargumentowałem to co napisałem i przedstawiłem uzasadnie w tym co jest i co widać. Do tego zadałem pytanie. A Ciebie było jedynie stać na puste ,,nie kłam'' i coś o osądzaniu. Może zadaj też sobie pytanie, czy przypadkiem to Ty sama kiedyś siebie nie osądzisz.
|
N maja 17, 2015 22:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Kael napisał(a): Klam dalej. Sam siebie kiedys osadzisz. Kael, jak konkretnie zaargumentowałem to co napisałem i przedstawiłem uzasadnie w tym co jest i co widać. Do tego zadałem pytanie. A Ciebie było jedynie stać na puste ,,nie kłam'' i coś o osądzaniu. Może zadaj też sobie pytanie, czy przypadkiem to Ty sama kiedyś siebie nie osądzisz. Bo ty jesteś zdolny zrozumieć jedynie krótkie dwu-trzy wyrazowe wypowiedzi. Czy ty sama kiedyś siebie nie osądzi - dowód niezrozumienia....chrześcijanin dywaguje o osądzenia człowiek przed obliczem Pana 
|
Pn maja 18, 2015 7:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
UUU, moderacja znowu bierze jednostronnie i przesadnie pod obronę biedną Kael. Jakie oszczerstwa  Ja przedstawiłem swoje zdanie na koniec którego zadałem pytanie nie dające werdyktu mojej oceny, po to by Kael się odniosła do moich argumentów, faktu który przedstawiłem. To nie było oszczerstwo tylko przedstawienie tego co widzę jak jest, zakończone pytaniem, nie twierdzącą oceną.
|
Śr maja 20, 2015 22:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dopoki nie odrozniasz tego "co widzisz" od faktow, rozmowa jest o twoich wymyslach. Ja na twija fantazje nie mam wplywu.
|
Cz maja 21, 2015 6:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Dopoki nie odrozniasz tego "co widzisz" od faktow, rozmowa jest o twoich wymyslach. Ja na twija fantazje nie mam wplywu. Kael albo unikasz rozmowy na przedstawione argumenty i od ręki bez żadnego odniesienia wydaje Ci się że sprowadzisz to do wymysłów albo chowasz się za pustymi słowami. To Ty bazujesz na wymysłach, ja przedstawiłem argumenty, a Ty w odpowiedzi dajesz półsłówka i wymysły. I czemu moderacja tak jednostronnie broni Twoich oszczerstw, bo sama jesteś w tym bardzo dobra, ale już za napisanie paru słów pod Twoim adresem szybko lecą ostrzeżenia nie za oszczerstwa. Odnieś się wreszcie, a nie się chowasz.
|
Cz maja 21, 2015 9:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Owszem zwolenników można spotkać, ponad to na przestrzeni ostatnich kilku lat są też ludzie zmieniający swoje sympatie, do których np. ja się zaliczam Ale Wy we dwie znacząco odstajecie od normalnych zwolenników i tak jak już padła sugestia że inni piszą kiedy chcą, wy piszecie jakbyście były na kilkuletnim etacie. Normalni zwolennicy nie bronią partii non stop jakby im za to płacono, bo temat polityki jest dla ludzi nużący na dłuższą metę. I widać wyraźnie jak normalni zwolennicy trochę popiszą o polityce i robią se przerwę krótszą dłuższą, jednak o Was można pomyśleć że jesteście na etacie Platformy bo tak bardzo odstajecie od innych w zacięciu i oddaniu dla tej partii, obronie jej interesów. Z czego wynika to że na pierwszym miejscu podium w pisaniu o polityce, w pisaniu po linii konkretnej partii, w zaciekłości i oddaniu dla partii (tak się złożyło że chodzi o Platformę) są dwie osoby Kael i Alus, a między Wami a resztą jest przepaść  O to "pytanie" ci chodzi? No to ci napisalam, ze to twoje wymysly. To ty masz uczulenie na nas obie i obojetnie co bysmy nie pisaly, czytasz, ze bronimy PO. Albo moich wpisow nie czytasz, albo ich nie rozumiesz (raczej to drugie), dopisujesz mi jakies twoje wymysly i kazesz na nie odpowiadac. To ja zapytam, dlaczego ty zawsze chodzisz ubrany na rozowo i czy mozesz to uzasadnic? A skad ja to wiem? Stad, skad ty "wiesz", ze ja pisze "po linii konkretnej partii, w zaciekłości i oddaniu dla partii". Zacieklych i oddanych konkretnej partii, czyli PiSowi, znalazlbys np od reki. Np gita, ktora bloga sobie robi w kilku watkach o tym samym. Jej mozesz sie zapytac, dlaczego tak robi. Moich wpisow "partyjnych" nie chcesz zacytowac, bo ich nie znajdziesz. Wiec klamiesz.Starczy? Jesli ta odpowiedze ciebie nie satyfakcjonuje, to twoj problem. Ja wiecej o twoich wymyslach pod moim adresem pisac nie bede. Ile razy mozna powtarzac, ze nie masz dowodow, i stawiasz pytania o wytwory wlasnej wyobrazni?
|
Cz maja 21, 2015 10:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): quas napisał(a): Owszem zwolenników można spotkać, ponad to na przestrzeni ostatnich kilku lat są też ludzie zmieniający swoje sympatie, do których np. ja się zaliczam Ale Wy we dwie znacząco odstajecie od normalnych zwolenników i tak jak już padła sugestia że inni piszą kiedy chcą, wy piszecie jakbyście były na kilkuletnim etacie. Normalni zwolennicy nie bronią partii non stop jakby im za to płacono, bo temat polityki jest dla ludzi nużący na dłuższą metę. I widać wyraźnie jak normalni zwolennicy trochę popiszą o polityce i robią se przerwę krótszą dłuższą, jednak o Was można pomyśleć że jesteście na etacie Platformy bo tak bardzo odstajecie od innych w zacięciu i oddaniu dla tej partii, obronie jej interesów. Z czego wynika to że na pierwszym miejscu podium w pisaniu o polityce, w pisaniu po linii konkretnej partii, w zaciekłości i oddaniu dla partii (tak się złożyło że chodzi o Platformę) są dwie osoby Kael i Alus, a między Wami a resztą jest przepaść  O to "pytanie" ci chodzi? No to ci napisalam, ze to twoje wymysly. To ty masz uczulenie na nas obie i obojetnie co bysmy nie pisaly, czytasz, ze bronimy PO. Albo moich wpisow nie czytasz, albo ich nie rozumiesz (raczej to drugie), dopisujesz mi jakies twoje wymysly i kazesz na nie odpowiadac. To ja zapytam, dlaczego ty zawsze chodzisz ubrany na rozowo i czy mozesz to uzasadnic? A skad ja to wiem? Stad, skad ty "wiesz", ze ja pisze "po linii konkretnej partii, w zaciekłości i oddaniu dla partii". Zacieklych i oddanych konkretnej partii, czyli PiSowi, znalazlbys np od reki. Np gita, ktora bloga sobie robi w kilku watkach o tym samym. Jej mozesz sie zapytac, dlaczego tak robi. Moich wpisow "partyjnych" nie chcesz zacytowac, bo ich nie znajdziesz. Wiec klamiesz.Starczy? Jesli ta odpowiedze ciebie nie satyfakcjonuje, to twoj problem. Ja wiecej o twoich wymyslach pod moim adresem pisac nie bede. Ile razy mozna powtarzac, ze nie masz dowodow, i stawiasz pytania o wytwory wlasnej wyobrazni? Kael, w skali intensywności pisania po linii partyjnej, poświęcenia dla interesów partii itd., chcesz porównywać Gitę to Ciebie i Alus, najbardziej działających partyjnie od lat na forum, gdzie między wami a resztą jest przepaść  Gita teraz pisze bo są wybory, tak mi się wydaje, a poza tym raz się pojawia, raz jej długo nie ma i na pewno nie wygląda to jak stały etat. Tego na pewno nie można porównać do Ciebie i Alus. Tak więc moje pytanie dalej jest aktualne, odpowiedz na nie jeżeli masz jakieś wyjaśnienie, bo porównywanie innych do Ciebie i Alus w tej kategorii mija się z prawdą, nikogo nie można w tej kategorii do Was przyrównać. Między Wami a resztą jest przepaść. Dlatego to uciekanie od odpowiedzi. To jak piszesz od lat po linni antykatolickiej Platformy i to bardzo intensywnie razem z Alus, tak już chyba weszło Ci w nawyk, stało się to taką normą, że już nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo aż rzuca się to w oczy na przestrzeni lat. Nie udawaj greka, bo nie raz mieliśmy na tym tle rozmowy, nie raz atakowałyście mnie, wręcz byłem przez was osaczony i nie tylko za negatywne pisanie o Platformie i praktycznie zawsze kiedy rozmowy zahaczały o politykę, Ty zawsze byłaś tam gdzie interes Platformy. Nawet kiedy był konflikt z Kościołem, od lat zawsze skłaniasz się do obrony interesów partyjnych, razem z Alus. Nawet kiedy nie raz już mówiłem żebyś do mnie nie pisała partyjnie, Ty musiałaś pisać do ludzi którzy mówią Ci że z Tobą pisać nie chcą, bo interes Platformy nie mógł pozostać bez obrony. I masa innych przykładów które mogę podawać. Tak więc nie udawaj greka bo to wszystko aż rzuca się w oczy na przestrzeni lat.
|
Cz maja 21, 2015 11:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Klam dalej.
Ostatni raz: linki do moich intensywnych "partyjnych" wypowiedzi. Podobno jest ich mnostwo, wiec przynajmniej 10.
Jezeli nie znajdziesz i napiszesz te idiotyzmy po raz kolejny to zglaszam ciebie do moderacji. O bana tym razem.
|
Cz maja 21, 2015 11:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Więc pojedynczo. Na początek przypomnę jak stanąłem w obronie Chazna, jak stanąłem po stronie życia, stanowiska Kościoła i Prawa Boga. Za to byłem przez Ciebie osaczony i atakowany. Było to ewidentnie nie po linii Platformy i w sprawie tak wyraźnej dla katolika, Ty jak zwykle układałaś się pod interes swojej partii i zgodnie z nim działałaś. To tylko jeden z wielu przykładów gdzie przez lata atakowałaś katolików za opowiedzenie się zgodnie ze stanowiskiem Kościoła i Prawem Boga, ponieważ było to w konflikcie z Platformą, resztę też poruszę.
Ale nie odniosłaś się dalej do pytania, bo porównywanie Gity mija się z prawdą.
|
Cz maja 21, 2015 11:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
akruk napisał(a): akruk napisał(a): bo po prostu świeckich chrześcijan było i jest mniej niż duchowieństwa. Przejęzyczenie. WIĘCEJ niż duchowieństwa, oczywiście. akruk napisał(a): akruk napisał(a): Księga Jeremiasza nie stoi tutaj na czele ksiąg Proroków większych ...dopisek, bo zeżarło w edycji. 
|
Wt wrz 08, 2015 13:11 |
|
|
|