Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Widzę tutaj następną (aby nie rzec, zorganizowaną) napaść na kolejnego z bogobojnych katolickich userów.
No przecież kochani moi - tak nie można! Człek (znaczy się @humalog, nieprawdaż?) stara się wprowadzać "wartości chrześcijańskie i zabójczo-obezwładniająco-sarkastyczną katolicką miłość bliźniego", a Wy mu tutaj - zgłaszając jego posty do moderacji - podkładacie kłody pod netowo-watykańskie sandały i usiłujecie zabronić krzewienia Jezusowej Ewangelii, Pawłowych poprawek i płomiennej

katorzymskiej Tradycji!
Spoko @humalog. Nie bój nic!Jak długo się da, będę bronił Twego prawa do głoszenia poglądów.
W końcu nie na darmo, już kilkukrotnie broniłem każdej duszy głęboko wierzącej i zawsze moje obronne wystąpienia odnosiły POZYTYWNY skutek 
.
(Zapewne pamiętasz, że ostatnio
"broniłeś
" forumowego istnienia @homo_homini_canis_ est
/vel @małego kwiatka i efekty obrony spełniły Twe oczekiwania

).
Zatem. Gotów jestem założyć kolejny wątek w obronie użytkownika!
Tym razem Twej zacnej, a sekowanej i jakże często nierozumianej przez współwyznawców postaci.
Znakomicie wiesz, czym kończy się moja pomoc i adwokackie pośrednictwo(sic!).
No to jak @humalog? Założyć kolejny wątek
quasi "mecenasa" i bronić Cię w oparciu o posty nawet z ubiegłego roku, w których od początku założenia konta dajesz przykłady szacunku dla dyskutantów i godnej naśladowania skromności

?
Pomóc Ci?
http://www.youtube.com/watch?v=Dcz06BLbkLI (Dla ilustracji wpisu: 00'.35 - 00'.57)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Natomiast, pomijając wcześniejsze odniesienia do polskich komedii, mej dotychczasowej nieskuteczności w stawaniu murem za każdym
(post factum zbanowanym lub rezygnującym) userem - uprzejmie proszę administrację/moderację o wyrozumiałość wobec
mego/naszego przyjaciela @ humaloga! On naprawdę robi wiele dobrego w intencji pozyskania forumowiczów na chwałę nawrócenia, konwersji i spokojnie/tolerancyjno/kulturalnego przekonywania
innojegowierców do "Wszechogarniającej Miłości Kościoła Apostolskiego".
(Mam nadzieję, że ten (
ad rem) dobroduszny i ekumeniczny wpis, nie zostanie błyskawicznie usunięty

.)