Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 3:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Tak się zastanawiam... jeśli humalog dostał już trzy ostrzeżenia (jak wynika z tego wątku: Ostrzeżenia), to dlaczego nie został czasowo zbanowany?

N paź 28, 2012 22:59

humalog napisał(a):
szumi.....ty chyba jestes jakas egzaltowana panienka z pensji skoro uważasz to za obraźliwe.

Ad personam. I co tu się dziwisz :-( ?

Pn paź 29, 2012 7:55
Czy moderacja mogłaby zamknąć wątek Co dalej?

Biedni userzy produkują się w trosce o przyszłość @~Kefasa nie mając pojęcia, że skoro założył temat 20 marca 2010 roku to jest on już nieaktualny.
Dla niekumatych: okres gimnazjum trwa jedynie 3 lata.

Pt lis 09, 2012 19:28
:D Zamknięty...Gdyby autor zechciał kiedyś kontynuować, to zawsze można otworzyć ;)

Pt lis 09, 2012 19:41

Prośba o cenzurowanie każdej odpowiedzi użytkownika humalog za bardzo skrajnie niebezpieczne poglądy.

So lis 10, 2012 4:50
Ewelinka napisał(a):
Prośba o cenzurowanie każdej odpowiedzi użytkownika humalog za bardzo skrajnie niebezpieczne poglądy.

Skrajne, ale nie sekciarskie :)

So lis 10, 2012 9:19

humalog napisał(a):
Ewelinka napisał(a):

Skrajne, ale nie sekciarskie :)

Ja się też przychylam do prośby Ewelinki.
Humalog nie jednego użytkownika tu zbluzgał, potępił, jego wampiryczne zachowanie jest naganne.

N lis 11, 2012 9:07
Ja natomiast wnosze prosbe przed wyższa instancje by zaczeła cenzurowac sekciarzy.

N lis 11, 2012 11:46

Widzę tutaj następną (aby nie rzec, zorganizowaną) napaść na kolejnego z bogobojnych katolickich userów.

No przecież kochani moi - tak nie można!
Człek (znaczy się @humalog, nieprawdaż?) stara się wprowadzać "wartości chrześcijańskie i zabójczo-obezwładniająco-sarkastyczną katolicką miłość bliźniego", a Wy mu tutaj - zgłaszając jego posty do moderacji - podkładacie kłody pod netowo-watykańskie sandały i usiłujecie zabronić krzewienia Jezusowej Ewangelii, Pawłowych poprawek i płomiennej :evil: katorzymskiej Tradycji!

Spoko @humalog. Nie bój nic!
Jak długo się da, będę bronił Twego prawa do głoszenia poglądów.
W końcu nie na darmo, już kilkukrotnie broniłem każdej duszy głęboko wierzącej i zawsze moje obronne wystąpienia odnosiły POZYTYWNY skutek :diabel:.
(Zapewne pamiętasz, że ostatnio "broniłeś :dokitu:" forumowego istnienia @homo_homini_canis_ est/vel @małego kwiatka i efekty obrony spełniły Twe oczekiwania :cisza: ).

Zatem. Gotów jestem założyć kolejny wątek w obronie użytkownika!
Tym razem Twej zacnej, a sekowanej i jakże często nierozumianej przez współwyznawców postaci.
Znakomicie wiesz, czym kończy się moja pomoc i adwokackie pośrednictwo(sic!).

No to jak @humalog? Założyć kolejny wątek quasi "mecenasa" i bronić Cię w oparciu o posty nawet z ubiegłego roku, w których od początku założenia konta dajesz przykłady szacunku dla dyskutantów i godnej naśladowania skromności :| :badgrin: ?

Pomóc Ci?
http://www.youtube.com/watch?v=Dcz06BLbkLI (Dla ilustracji wpisu: 00'.35 - 00'.57)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Natomiast, pomijając wcześniejsze odniesienia do polskich komedii, mej dotychczasowej nieskuteczności w stawaniu murem za każdym (post factum zbanowanym lub rezygnującym) userem - uprzejmie proszę administrację/moderację o wyrozumiałość wobec mego/naszego przyjaciela @ humaloga!
On naprawdę robi wiele dobrego w intencji pozyskania forumowiczów na chwałę nawrócenia, konwersji i spokojnie/tolerancyjno/kulturalnego przekonywania innojegowierców do "Wszechogarniającej Miłości Kościoła Apostolskiego".

(Mam nadzieję, że ten (ad rem) dobroduszny i ekumeniczny wpis, nie zostanie błyskawicznie usunięty :( :oops:.)

N lis 11, 2012 13:07
Moderator

A ja właśnie miałem zapytać, czy dałoby się uzyskać potwierdzenie, że frater jest charyzmatykiem i posługuje w Kościele? Widzę, że frater, chyba jako jedyny, ma własną rangę nad avatarem, więc może ktoś go znał, np. saxon? Jeśli tak, to zajęłoby chwilę, a skoro frater ogłasza się, aby pisać do niego, bo pomaga i doradza, sądzę, że warto byłoby to zrobić.

~ Pink Floyd, "Hey you"

N lis 11, 2012 13:28

viewtopic.php?f=31&t=32617
zwróćcie uwagę na wypowiedź użytkownika budyn. Może już ktoś to zgłaszał. Chamski tekst zupełnie bez powodu i z księżyca wzięty.

Cz lis 22, 2012 9:39
Może jestem przeczulony, ale
thornley napisał(a):
Umówmy się - ta cała wasza religia, z tym całym Jezuskiem to równiez stek bzdur.
wydaje mi się, że to dość agresywna wypowiedź.
viewtopic.php?p=715089#p715089

Cz lis 29, 2012 14:03
Jezus to dosyc popularne imię w niektórych krajach. Moze thornley ma jakiegoś małego Jezuska w rodzinie......ale żeby zaraz robic z tego religie? No fakt to stek bzdur.

Cz lis 29, 2012 14:06
@Cawilian, za ten post user dostał ostrzeżenie: viewtopic.php?p=715094#p715094

Cz lis 29, 2012 17:52
Cytuj:
No to żesmy się posmiali z ludzi, odreagowalismy sobie ich kosztem, napięcie spadło... wogóle dzieki ci Panie że nie jestesmy jak ci z onetu...
- wiecie czyje to słowa .Dlatego z tym ostrzeżeniem to za bardzo spieszno było . :-D

Cz lis 29, 2012 22:43
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 437  Następna strona