Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Dlaczego Bóg poprosił Abrahama, by złożył na ofiarę sweg
O, pani Hadley złapała mnie na grzechu lenistwa. Mianowicie: nie chciało mi się klikać po wątku, gubiąc być może to, co miałem w buforze pod CTRL-C; zacytowałem więc z głowy na czuja, zdaje się że nawet nie używając tagu QUOTE – no i się porobiło się, co się porobiło, aliści tylko w głowie interlokutorki mej. Biedna to głowa, chyba.
A teraz pani Hadley skończy "tę toksyczną grę" naprawdę, a nie tylko werbalnie.
|
Cz lut 04, 2016 20:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aha: kociokwik zaczyna się mniej więcej w moim poście z 01 lut 2016 20:10 i od tego posta włącznie bym wydzielał, gdybym był moderatorem – z pominięciem tego posta, gdzie Dukaja cytuję; on jest mniej więcej na temat. Znaczy, nie mam nic przeciwko pocięciu wątku, bo zdaje mi się, że wykoleił się on już dokumentnie.
|
Cz lut 04, 2016 21:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ErgoProxy napisał(a): O, pani Hadley złapała mnie na grzechu lenistwa. Mianowicie: nie chciało mi się klikać po wątku, gubiąc być może to, co miałem w buforze pod CTRL-C; zacytowałem więc z głowy na czuja, zdaje się że nawet nie używając tagu QUOTE Ładna bajka mój drogi, kupiłabym ją, gdyby nie kilka nieścisłości.
|
Cz lut 04, 2016 21:48 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
ErgoProxy napisał(a): Aha: kociokwik zaczyna się mniej więcej w moim poście z 01 lut 2016 20:10 i od tego posta włącznie bym wydzielał, gdybym był moderatorem Post odnosił się do wypowiedzi w wątku i był na temat. Jeśli jednak sam uważasz, że można to wydzielić, to tak zrobię. Co prawda nie moderuję tu, ale skoro sam w tym uczestniczę, wyjątkowo ja wydzielę i przeniosę. Mrs_Hadley napisał(a): Soul33 napisał(a): Chyba, że miało być "gdy >utraci< się panowanie nad sobą". W jaki sposób ktoś, kto utracił kontrolę nad sobą, może podjąć racjonalną decyzję, by odejść od monitora? Jak pojmujesz samokontrolę? Utrata kontroli w sensie absolutnym to na tyle rzadkie zjawisko, że zwykle się o tym nie mówi w normalnych sytuacjach i w tym wątku nie pasuje. Tutaj mogłaby najwyżej pasować utrata kontroli częściowa lub bardzo krótka. Serio, życzliwie szukałem sensu w Twojej wypowiedzi zamiast od razu odnieść się do niej krytycznie. Cytuj: Soul33 napisał(a): To zdanie brzmi, jakby fakt, że ktoś okazuje negatywne emocje, był niepożądany. Tak brzmi, bo wyrwałeś z kontekstu. Raczej dlatego, bo wg mnie część środkowa nie pasuje do reszty. Cytuj: Pytanie odnoszące się do Twojej postawy jako moderatora: czy na forum jest pożądane wyżywanie się na userach w celu znalezienia ujścia dla negatywnych emocji? Dla mnie to niepotrzebna komplikacja. Na pewno zabronione jest obrażanie (jakaś wyrazista agresja) i oszczerstwa. Nie można też celowo przekręcać cytatów. Przyczyny tych zachowań są już sprawą, co najmniej, trzeciorzędną. Mrs_Hadley napisał(a): Nie o literówkę chodziło, lecz o zastosowaną przez Ciebie zmianę szyku zdania, by zmienić jego sens. Ergo opisał swój błąd sam, zanim Ty odpowiedziałaś, więc nie pasuje na celową manipulacje.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So lut 06, 2016 1:26 |
|
 |
Dariusz-555
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Alicjo , napisalas ze ja pluje na Polske , Niemcy i obrazam wszystkich . skonkretyzuj swoja wypowiedz . jakies dowody , cytaty . . . .
ja pisze tu o Polsce " moja Ojczyzna " lub " Najjasniejsza Rzeczpospolita " a o Niemczech , ktorych tez wg ciebie opluwam pisze " dobrze mi pod troskliwymi skrzydelkami Kanclerki Anielci " . i to wielokrotnie tak pisalem . zgadza sie ?
ty nie mozesz przebolec ze twoi idole przegrali wybory - bo 8 lat na te porazke CIEZKO pracowali .
|
N lut 21, 2016 17:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): Alicjo , napisalas ze ja pluje na Polske , Niemcy i obrazam wszystkich . skonkretyzuj swoja wypowiedz . jakies dowody , cytaty . . . .
ja pisze tu o Polsce " moja Ojczyzna " lub " Najjasniejsza Rzeczpospolita " a o Niemczech , ktorych tez wg ciebie opluwam pisze " dobrze mi pod troskliwymi skrzydelkami Kanclerki Anielci " . i to wielokrotnie tak pisalem . zgadza sie ?
ty nie mozesz przebolec ze twoi idole przegrali wybory - bo 8 lat na te porazke CIEZKO pracowali . Już ci wskazałam jak cenisz Ojczyznę, ustawiając ją w 4 lidze krajów UE.....a notoryczne Twoje życzenia rozpadu UE, to równoległe najgorsze życzenia dla krajów 4 ligi, bo one poniosłyby największe koszty.
|
N lut 21, 2016 17:40 |
|
 |
Dariusz-555
|
to twoi Idole z PO ustawili Polske w czwartej lidze EU . nie ja .
|
N lut 21, 2016 17:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): to twoi Idole z PO ustawili Polske w czwartej lidze EU . nie ja . Co bardzo sobie chwali PiS-owski rząd, non stop podkreślając osiągnięcia RP i jej rolę w UE.....tylko przed wyborami Polska była zbudowana z dykty i w ruinie 
|
N lut 21, 2016 19:01 |
|
 |
Dariusz-555
|
dykta i ruina to osiagniecia ? chyba tylko wg tych co stwierdzili " kamieni kupa " .
no i czekam Alicjo na rzekomy moj cytat , w ktorym podobno obrazam Niemcy , obrazam wszystkich , pluje na wszystkich itd .
|
N lut 21, 2016 19:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): dykta i ruina to osiagniecia ? chyba tylko wg tych co stwierdzili " kamieni kupa " .
no i czekam Alicjo na rzekomy moj cytat , w ktorym podobno obrazam Niemcy , obrazam wszystkich , pluje na wszystkich itd . Wejdź sobie w opcje "szukaj", wpisz swój nick i poczytaj swoje posty.....
|
N lut 21, 2016 19:21 |
|
 |
Dariusz-555
|
DROGA MODERACJO ! ALBO ALICJA ( ALUS ) PRZYWOLA CYTAT , W KTORYM RZEKOMO OBRAZAM NIEMCY , ALBO USUNIECIE JA NA JAKIS CZAS . ZA DUZO OBRAZANIA W MOIM KIERUNKU . JESLI TO SIE NIE ZMIENI , TO JA ZAJME STANOWISKO WOBEC TAK ZWANEJ MODERACJI . ZROZUMIANO ?
TO MOJE OSTATNIE OSTRZEZENIE WOBEC CHAMSTWA JAKIE WPROWADZA ALUS ! ! ! ! ! !
MAM JUZ DOSC JEJ WPISOW ZE OBRAZAM I PLUJE NA WSZYSTKICH I WSZYSTKO .
|
N lut 21, 2016 19:30 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Już straciłeś cierpliwość?? To bardzo szybko, jak na kogoś, kto lubi stosować różne przytyki personalne.
Tym niemniej przejrzałem Twoje posty, w których wspominasz o Niemczech lub Niemcach i nie są one obraźliwe. Alus na pewno nie powtarzałaby takiej pomyłki, więc możesz spać spokojnie.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
N lut 21, 2016 22:45 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Kael napisał(a): Czytasz w myslach moderacji? Dla mnie to bylo jednoznaczne oczernianie Polski. I przy tym zostaje. Szczerze, to nie chce mi się szukać jeszcze postów o Polsce, ponieważ myślę, że Dariusz nie miał intencji obrażania Polski.
|
Pt mar 11, 2016 12:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Posty to ja znalazlam. I gdyby Dariusz nie bzyczal Alus ze ma mu znalezc dowody na szkalowanie Polski, to bym ich nie szukala. Ale chcial, upieral sie - to dostal. Zadnych konsekwencji nie oczekuje. Gdyby dal spokoj wczesniej, to sprawaby przyschla. Dla mnie dowodza one, ze Polska (przynajmniej jeszcze 100 dni temu) to byla dla Dariusza kamieni kupa, bezholowie (bo znalazl sobie tylko jedna prace za podobno 50 zl, wiecej nie potrafil a POLSKA mu nie dala) i w ogole ruiny. Jezeli to nie jest szkalowanie i oczernianie kraju to nie wiem co jest. W kazdym razie mam nadzieje, ze przestanie sie czepiac. I ze moderacja (szeroko pojeta  ) nie bedzie sie czepiac Alus o "pomowienia" Dariusza.
|
Pt mar 11, 2016 13:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: W ostatnim sondażu 74% Polaków wyraża zdanie, że winno być wydrukowane orzeczenie TK.....czyli 12% zwolenników PiS jest odmiennego zdania niż partia. Cytuj: 74%? A ile procent Niemców popierało Hitlera??? Tak natchnęły Cię rekolekcje? - atakuj poniżej pasa....czyżby rekolekcje prowadził ten sam kapłan, który publicznie kpił z wiary byłej posłanki?
|
Śr mar 16, 2016 15:48 |
|
|
|