Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
sowaniejestmadra
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Soul33 napisał(a): sowaniejestmadra napisał(a): Kiedyś byłem katolikiem, bogobojnym. Więc dobrze znam wszystkie tajniki wiary katolickiej. Nie masz pojęcia jak KK interpretuje Biblię - czyt. znasz wszystkie tajniki wiary katolickiej. sowaniejestmadra napisał(a): wyrosłem z wiary katolickiej Zuch. A kiedy wyrośniesz z wywyższania się? Czasem ateiści, po dokonaniu odkrycia, że "Boga nie ma", wpadają w taki neoficki zapał i ruszają do energicznej ewangelizacji połączonej z atakowaniem wiary innych, którzy nie wierzą w to samo, co oni. Oczywiście z czasem im to mija. Ale czy długo jeszcze będziesz nas tym męczył? Wybacz, że tak Cię deprymuję, ale naprawdę nie piszesz absolutnie nic, czego by tu wcześniej nie pisano. I vice versa. Indoktrynacja dzieci i narzucanie im obrazu Boga jest niedopuszczalne. Dzieci muszą same dojść do tego w co chcą wierzyć, bez opowiadania bajeczek i straszenia piekłem karą itp.
|
Cz kwi 28, 2016 0:21 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dlaczegoz to jest niedopuszczalne? Czyzbys mial podwojne standardy, wedlug ktorych ty mozesz wszystko a inni nic poza przytaknieciem tobie? Skoro rodzice sa nawet prawnie zobowiazani do edukacji swoich dzieci to wedlug ciebie jest zle i wedlug tego twoim zdaniem powinno sie im odebrac prawa rodzicielskie i dac ich dzieci do domu dziecka lub rodziny zastepczej?
Ostatnio edytowano Cz kwi 28, 2016 0:36 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Cz kwi 28, 2016 0:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
sowaniejestmadra napisał(a): I vice versa. Indoktrynacja dzieci i narzucanie im obrazu Boga jest niedopuszczalne. Dzieci muszą same dojść do tego w co chcą wierzyć, bez opowiadania bajeczek i straszenia piekłem karą itp. @sowa, chyba nie będziesz wmawiać nam, ze swoje dziecko wychowasz (nie wierzę, że wychowujesz) w taki sposób, aby od początku samo oceniało co jest dobre, a co złe, co bezpieczne, a co niebezpieczne, co pożyteczne, a co szkodliwe, a w końcu wybierze sobie światopogląd.
|
Cz kwi 28, 2016 0:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jego dziecko wg. jego pogladow to tzw. pustak ktoremu mozna wszystko wcisnac .
|
Cz kwi 28, 2016 0:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
sowaniejestmadra napisał(a): I vice versa. Indoktrynacja dzieci i narzucanie im obrazu Boga jest niedopuszczalne. Dzieci muszą same dojść do tego w co chcą wierzyć, bez opowiadania bajeczek i straszenia piekłem karą itp. Zabronić dzieciom czytania bajek Andersena, braci Grimm, Krasickiego...etc, bo we wszystkich z nich wypływa morał wskazujący na ponoszenie odpowiedzialności.
|
Cz kwi 28, 2016 7:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
sowaniejestmadra napisał(a): Indoktrynacja dzieci i narzucanie im obrazu Boga jest niedopuszczalne. Dzieci muszą same dojść do tego w co chcą wierzyć, bez opowiadania bajeczek i straszenia piekłem karą itp. Dzieci indoktrynuje się bogiem Wielkim Wybuchem i darwinowskim ewolucjonizmem. Po co? Niech same dojdą do prawdy.
|
Cz kwi 28, 2016 9:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
spin napisał(a): Dzieci indoktrynuje się bogiem Wielkim Wybuchem i darwinowskim ewolucjonizmem. Po co? Niech same dojdą do prawdy. Rozumiem, że nie poślesz swoich dzieci do szkoły, bo po co? Maja się głupot uczyć? 
|
Cz kwi 28, 2016 10:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ha-ha-ha! Pisowski cenzor medieval_man wyciął z mojej wypowiedzi słowa... "Ciemny lud wszystko kupi".  Kiedy o tym napisałem w kolejnym wpisie, wówczas... wyciął go w całości. #dobra zmiana na Ziobrze wzorowana.
|
Pt kwi 29, 2016 17:52 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Tytuł tego tematu brzmi: Wzajemne uwagi - między użytkownikami, a nie "Tablica z ogłoszeniami akruka". Proszę trzymać się tematu.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Pt kwi 29, 2016 18:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@medieval_man oddychaj głęboko, poniosło ciebie nieźle
|
Pt kwi 29, 2016 18:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jemu nic już nie pomoże. Akurat w tym wypadku skłonny jestem wierzyć narracji pilastra o oficerach prowadzących, bo facet jest zwyczajnie zbyt inteligentny, żeby robić to dla idei.
|
Pt kwi 29, 2016 18:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ha-ha-ha! Właśnie do skrzynki trafiło mi Od: medieval_man Temat:Otrzymałeś/aś ostrzeżenie "Ostrzeżenie za nietrzymanie się tematu".
|
Pt kwi 29, 2016 18:51 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Kozioł napisał(a): @medieval_man oddychaj głęboko, poniosło ciebie nieźle Ależ, jestem spokojny. Skasowałem w postach akruka cały szereg uwag ad personam, stwierdzeń obrażających innych użytkowników, inwektyw. Określenie "Ciemny lud wszystko kupi" było na ostatnim miejscu uwag kierowanych przez akruka do innych. akruk tylko to określenie odważył się sprytnie przytoczyć, żeby wyjść na biednego, prześladowanego.
|
Pt kwi 29, 2016 19:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@medieval_man Poniżej dowód, że jednak krew cie poniosła. Do tego się odniosłem. medieval_man napisał(a): Tytuł tego tematu brzmi: Wzajemne uwagi - między użytkownikami, a nie "Tablica z ogłoszeniami akruka". Proszę trzymać się tematu.
|
Pt kwi 29, 2016 19:58 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Mylisz się. Jak możesz stwierdzić, uwaga akruka nie była żadną częścią "wzajemnych uwag między użytkownikami" ale demonstracyjnym ogłoszeniem. W temacie, w którym wykasowałem niesmaczne uwagi osobiste, kasowanie dotyczyło nie tylko akruka. A tylko on zareagował demonstracyjnie.
|
Pt kwi 29, 2016 20:04 |
|
|
|