Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 12:53

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Dariusz555 troluje i unika odpowiedzi na temat, ktory sam ciagnie od lat, bezczelnie klamiac, ze w Polsce jest tylko praca za 50 zl.

Ten wpis bede powtarzac do skutku.

N maja 22, 2016 15:28
Oczywiście, że trolluje. Podałam link do artykułu, w którym czarno na białym jest napisane na jakich zasadach (śmieciówkach) i za ile prauja kontrolerzy biletów, a ten dalej swoje.

N maja 22, 2016 15:32

bo zycie Helenko jest takie jakie jest ono w rzeczywistosci a nie na stronkach internetowych . i rzeczywiscie bede dalej swoje . a obywatelka Kael ( teraz ma etat szwajcarskiej misjonarki ) porzucila prace w PL . wiadomo - $ $ $ $ $ $ $ $ . zgadlem ?

N maja 22, 2016 15:42
Dariusz555 troluje i unika odpowiedzi na temat, ktory sam ciagnie od lat, bezczelnie klamiac, ze w Polsce jest tylko praca za 50 zl.

N maja 22, 2016 16:13

droga Helenko , zycze wszystkim dochodow takich by Bienkowska nie nazywala kogos ze jest idiota .

droga niemiecko - szwajcarsko misjonarko , kiedy napisalem ze w PL jest praca tylko za 50 ?

po prostu mialem pecha , akurat za tyle znalazlem , wytrzymalem 2 i pol godziny po czym rzucilem to wszystko w diably i tyle mnie zobaczyli na " zielonej wyspie irlandzkich cudow gospodarczych " .

N maja 22, 2016 16:38
Dariusz, strugaj sobie dalej idiote. Z siebie.
Nie byles w stanie znalezc zadnej pracy w Polsce. I taka jest prawda. Ty nie byles w stanie. Bo w koncu przyznales, ze:
Dariusz-555 napisał(a):
kiedy napisalem ze w PL jest praca tylko za 50 ?.

Mozesz sobie teraz wymyslac co chcesz. Z czlowiekiem, ktory dopiero przycisniety do sciany przyznaje ze to jednak nie calkiem tak bylo i ktory nie rozumie ani przenosni ani ironii nie ma o czym rozmawiac.
I tak zrozumie co chce, a nie co rozmowca powiedzial.

Tak na marginesie: ty tez jestes “na misjach“ w Niemczech. Zrozumiales w koncu?

N maja 22, 2016 16:48
Moderator

Post Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Dariusz-555 napisał(a):
jest odwrotnie , to mnie prowokuja " co-poniektorzy " do offtopowania . zauwazyles ?

Głównie zauważam, że prawie każdy Twój post ma jakieś prowokacyjne akcenty i bardzo częste odniesienia personalne. Nawet, gdy masz przerwę w pisaniu, często wracasz od razu z jakąś prowokacją w poście.

Innych też proszę o nie stosowanie prowokacji wobec Dariusza.

~ Pink Floyd, "Hey you"

N maja 22, 2016 16:50
Post Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Cytuj:
. tak sie sklada ze o Toruniu i bylym torunczyku Balcerowiczu wiem wiecej od ciebie . znane byly jego wybryki jako mlodzienca wbrew zakazowi milicji plywanie po Wisle .

I podobnie jak czołowy polityk PiS, okradał kolegów w internacie, w tramwaju, za co został relegowany ze szkoły.
A może także podobnie do innego znanego polityka PiS okradał prywatne samochody, aby zbierać pieniądze na kupno broni od milicji'?

Dariusz-555 napisał(a):
A moze Bienkowska rzeczywiscie miala racje ze ten kto zarabia ponizej siódemki to idiota . co ty na to Helenko ?

Nie jesteś zdolny przyswoić prostych informacji - słowa Bienkowskiej potwierdził min z rządu Szydło....brak chętnych na stanowiska sekretarza stanu za 7 tys brutto.
Ciekawe ile razy powtórzysz jeszcze te nonsensy 50..100...może rekordowo dobijesz do 1000 :D

N maja 22, 2016 17:33
Alus napisał(a):
I podobnie jak czołowy polityk PiS, okradał kolegów w internacie, w tramwaju, za co został relegowany ze szkoły.
A może także podobnie do innego znanego polityka PiS okradał prywatne samochody, aby zbierać pieniądze na kupno broni od milicji'?

Alus, Ty się nie znasz. To są te chrześcijańskie wartości i korzenie PiS. Jest takie powiedzenie: czym skorupka za młodu ... . Teraz jednego na ministra skarbu, a drugiego na ministra finansóe. Maja kwalifikacje :D. Dołóżmy do Brudzińskiego i Piety także Kamińskiego, który też zgodnie z kwalifikacjami został koordynatorem służb specjalnych.

N maja 22, 2016 17:51
Do fanów histerycznej opozycji!
Ignoruję i nadal ignorować będę wasze obraźliwe i głupie komentarze pod moim adresem. Obrazić mogą mnie jedynie osoby godne szacunku.
Dzisiaj Uroczystość Bożego Ciała, za 3 godziny pójdę w procesji ulicami miasta, czego i Wam życzę.
Życzę również opamiętania, niech Wam Bóg wybaczy!

Cz maja 26, 2016 7:45
gita napisał(a):
Obrazić mogą mnie jedynie osoby godne szacunku.

Ciekawa teoria :D, bo ja nie wyobrażam sobie, aby mnie obraził ktoś, kogo darzę wyjątkowym szacunkiem. Ze zdaniem takiej osoby bardzo się liczę i jeśli ma jakieś wąty w stosunku do mnie, to znaczy, że mam się nad tym zastanowić, a nie obrażać.

Cz maja 26, 2016 8:00
Helenka napisał(a):
gita napisał(a):
Obrazić mogą mnie jedynie osoby godne szacunku.

Ciekawa teoria :D, bo ja nie wyobrażam sobie, aby mnie obraził ktoś, kogo darzę wyjątkowym szacunkiem. Ze zdaniem takiej osoby bardzo się liczę i jeśli ma jakieś wąty w stosunku do mnie, to znaczy, że mam się nad tym zastanowić, a nie obrażać.

Tylko Bóg jest nieomylny, każdy może się pomylić, nawet osoba godna szacunku.

Cz maja 26, 2016 8:09
Zapewne, ale z taka osobą wszystko da się wyjasnić i nie ma potrzeby obrażania. Natomiast z betonem nigdy nie dojdzie się do porozumienia i bezsensowna jest jakakolwiek dyskusja. Najlepiej omijać szerokim łukiem, tylko teoria nie zawsze współgra z praktyka (język świerzbi :D )

Cz maja 26, 2016 8:13
gita napisał(a):
Do fanów histerycznej opozycji!
Ignoruję i nadal ignorować będę wasze obraźliwe i głupie komentarze pod moim adresem. Obrazić mogą mnie jedynie osoby godne szacunku.
Dzisiaj Uroczystość Bożego Ciała, za 3 godziny pójdę w procesji ulicami miasta, czego i Wam życzę.
Życzę również opamiętania, niech Wam Bóg wybaczy!

Wam - a sobie nie życzysz opamiętania?....bo chyba nie zapomniałaś:

gita napisał(a):
Tylko Bóg jest nieomylny, każdy może się pomylić, nawet osoba godna szacunku.

Powiadam wam: Ten odszedł do domu usprawiedliwiony - ten, który modlił się bądź miłościw mnie grzesznemu, a nie ten mówiący dzięki, że jestem tak wspaniała, spraw aby oni oszuści....etc opamiętali sie i choć w 25% były podobni do mnie.

Ostatnio edytowano Cz maja 26, 2016 8:23 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Cz maja 26, 2016 8:14
Helenka napisał(a):
Zapewne, ale z taka osobą wszystko da się wyjasnić i nie ma potrzeby obrażania. Natomiast z betonem nigdy nie dojdzie się do porozumienia i bezsensowna jest jakakolwiek dyskusja. Najlepiej omijać szerokim łukiem, tylko teoria nie zawsze współgra z praktyka (język świerzbi :D )

Jak wiesz bardzo rzadko się z Tobą zgadzam; tym razem pełna zgoda.

Cz maja 26, 2016 8:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 498  Następna strona