Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
uuuu, ale cudzysłów był zbędny
Ja chciałem samo NIE PŁAKAŁEM PO PAPIEŻU, bez cudzysłowia, bo jasnym jest, skoro jestem autorem tematu to nie muszę cytowac samego siebie.
pozdrawiam,
michał
|
Śr mar 29, 2006 8:46 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Czekaj - nie rozumiem tego:
Cytuj: a potem jakiś innym oderator mógłby się jako peirwszy wpisać.
1. Moderator nie może wpisać własnego posta przed już napisane
2. Moderator nie może zmienić autora posta
3. Moderator nie może zmienić autora tematu (z automatu jest to autor pierwszego posta)
4. Przy wydzielaniu tematu konieczne jest nadanie nowemu jakiegoś tytułu. Ten tytuł później można zmienić. I to jest jedyne co się da zrobić 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr mar 29, 2006 8:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
uuuuu to macie jakąś strasznie starą wersję jądra php. Może czas na zmiany?
Jak mogłabyś jeszcze zliwidować cudzysłów z tamtego mojego tematu to byłbym wdzięczny, gdyż po co cudzysłów skoro jestem autorem tematu to przecież nie muszę cytować samego siebie
pozdrawiam,
michał
|
Śr mar 29, 2006 9:01 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
A ja uważam, że tak jest dobrze. Jeśli jakiś moderator mógłby wpisywać swoje posty przed istniejącymi wcześniej, albo podszywać się pod użytkowników - to byłoby to pokusą do mieszania na forum.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr mar 29, 2006 14:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jakby to powiedział katolik "pokusy są od tego, aby się na nie wystawiać, ale się na nie nie skusić" 
|
Śr mar 29, 2006 15:47 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Tomu - wielkie dzięki
Miałam odpisać queerowi: "a Ty sobie wyobrażasz co by się działo, gdyby ktoś coś takiego zrobił, choćby przez pomyłkę"?  :D
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr mar 29, 2006 17:24 |
|
 |
ToMu
|
Nie ma za co
Po co dawać ludziom do ręki coś, przez co mogliby narobić zamieszanie  Przy założeniu że takie opcje są zupełnie niepotrzebne i mogłyby być szkodliwe 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Śr mar 29, 2006 21:42 |
|
 |
k66
|
dlaczego ktos mi kasuje kolejne watki w dziale moderacja?
prosze podac przyczyne poparta punktami regulaminu.
_________________ Naraz przerywam marazm i BASTA!
Kto poszukuje prawdy ten uszu nie zatyka,
kto poszukuje szczescie temu nigdy nie styka!
|
Cz mar 30, 2006 12:54 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Cytuj: par3, p7.: - w przypadku uporczywego "zaśmiecania" tematu wątkiem poruszanym już (zwłaszcza przez tą samą osobę) w innych miejscach na forum;
A w innych działach za to, że dział moderacja albo PW do moderatora służy do wyjaśniania wątpliwości dotyczących moderowania. I nie ktoś tylko ja - o czym doskonale wiesz 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz mar 30, 2006 12:56 |
|
 |
k66
|
zielona_mrowka napisał(a): Cytuj: par3, p7.: - w przypadku uporczywego "zaśmiecania" tematu wątkiem poruszanym już (zwłaszcza przez tą samą osobę) w innych miejscach na forum; A w innych działach za to, że dział moderacja albo PW do moderatora służy do wyjaśniania wątpliwości dotyczących moderowania.
teraz to juz nic nie kumam.
Co ty piszesz?
Kasujesz mi watek w dziale moderacja dotyczacy wujasnienia sprawy dotyczacej moderacji za to, ze umiescilem watek dotyczacy moderacji w dziale moderacja?
Co w innych dzialach?
Ja w innych dzialach nie poruszam tego samego watku a w moderacji nie poruszam innych watkow poruszanych w innych dzialach.
To nie jest uzasadnienie tylko jakis belkot bez sensu!
|
Cz mar 30, 2006 13:19 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Nie, kasuję Ci wątek w którym domagasz się wyjaśnień spraw które zostały już wyjaśnione od strony moderacji forum. Nic więcej nie będzie w tej sprawie powiedziane, a więc nie ma powodu 8 razy powtarzać tego samego - stąd właśnie Twoje tematy byłu usuwane. A natrętne wklejanie czegoś podpada pod paragraf który został Ci podany. Nic więcej nie mam do powiedzenia w tej sprawie.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
|
Cz mar 30, 2006 13:43 |
|
 |
k66
|
zielona_mrowka napisał(a): Nie, kasuję Ci wątek w którym domagasz się wyjaśnień spraw które zostały już wyjaśnione od strony moderacji forum. Nic więcej nie będzie w tej sprawie powiedziane, a więc nie ma powodu 8 razy powtarzać tego samego - stąd właśnie Twoje tematy byłu usuwane. A natrętne wklejanie czegoś podpada pod paragraf który został Ci podany. Nic więcej nie mam do powiedzenia w tej sprawie.
wlasnie, ze nie podpada.
Tam jest wyraznie napisane, ze natretne pisanie o czyms co juz bylo W INNYM WATKU poruszane .
A to nie bylo w innym watku tylko w tym i postawilem nowe pytania, na ktore mi nikt nie odpowiedzal.
Zapytalem sie jot-ke (cytujac pk 7 z regulaminy) na podstawie czego mi skasowala poprzednie posty.
A ty to skasowals. Jakim prawem sie pytam.
To bylo pytanie nie powielajace tamtych.
Poprosilem o wyjasnienie jaka jest podstawa prawna waszego dzialania.
No chyba ze nie ma zadnej i uprawiacie wolna amerykanke bez przestrzegania regulaminu.
|
Cz mar 30, 2006 13:50 |
|
 |
zielona_mrowka
|
|
Cz mar 30, 2006 15:36 |
|
 |
steffi
|
daj na luz, mrówko, jeszcze czółki sobie połamiesz, a muru i tak nie przebijesz
_________________ Akcja "Gwiazdka2007"
Zgłoszenia mikołajów
|
Cz mar 30, 2006 16:46 |
|
 |
ToMu
|
Heh... Nudne to się robi. Wchodzę - ostatni raz byłem po 8:00 - na forum przed 18:00, i widzę ze 3 chyba nowe tematy, w których k66 ma do kogoś o coś pretensje...
|
Cz mar 30, 2006 17:49 |
|
|
|