Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Proponuję, aby moderatorzy utworzyli listę najczęściej duplikujących¹ się wątków. Jeden z kandydatów to wciąż wałkowany problem Bóg jest zły, bo istnieje piekło. A potem, gdy następny leń patentowany, któremu nie chce się korzystać z wyszukiwarki, założy kolejny, wrzucać tylko cytat do kolektora i zamykać wątek. Od razu praca moderacji byłaby łatwiejsza. _____________ - Uch, popularne słowo na oznaczenie redundancji też jest nieprzyzwoite.
|
Cz sty 03, 2013 13:56 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Bywało tak, gdy Elbrus częściej się udzielał. Zawsze można spróbować wyszukać coś w jego postach. Taka droga na skróty. Na przykład: viewtopic.php?p=661610#p661610Gdyby ktoś znalazł czas i ochotę, to na pewno dobrze byłoby stworzyć odpowiednie wątki dotyczące danych zagadnień. Cawilian napisał(a): Uch, popularne słowo na oznaczenie redundancji też jest nieprzyzwoite. Na porządnym forum nie wolno odnosić się do żadbych d u p, choćby tylko d u p l i k a t ó w 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz sty 03, 2013 14:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Soul33 napisał(a): Na porządnym forum nie wolno odnosić się do żadbych d u p, choćby tylko d u p l i k a t ó w  Tuwim miałby kłopoty: 
|
Cz sty 03, 2013 16:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szanowna Moderacjo,
ja nie twierdze, ze ksieza to swiete krowy ale to co pisze Humalog w ostatnich postach o "cyrkowcach stojacych za oltarzem i debilizmie ksiezy pracujacych na Zachodzie" nie za bardzo pasuje do katolickiego forum.
|
So sty 05, 2013 21:44 |
|
 |
szumi
Moderator
|
Humalog, wyraził swoją opinię. Jedynym co go ratuje z opresji jest fakt, że (zapewne) nie pisze o całości duszpasterstwa na Zachodzie, ale o kilku incydentach opisanych na zacnym blogu 'Kronika Novus Ordo'. Ale pewnie wie, że większość tego, co tam podają pochodzi z liturgii sprawowanej przez różne schizmatyckie wspólnoty (np. 8-go maja).
Wie też pewnie, że przykłady takich zachowań mówią tyle o 'duszpasterstwie Zachodu', co przykład 'mamy Madzi' o stosunku polskich kobiet do macierzyństwa.
Nie mniej zgadam się, że tak użyte sformułowania są niestosowne.
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
N sty 06, 2013 8:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: o kilku incydentach opisanych na zacnym blogu 'Kronika Novus Ordo' Kolejny raz sie mylisz. Najwyraxniej tylko KNO ostatnio kłuje w oczy....są tez inne portale, a także własne oczy. Poza tym zostaje jeszcze dokument który podałem. Dokument z lat 80 tych ubiegłego wieku. Wtedy nie było KNO, a nawet internetu. Cóz najlepiej wszystko banalizować, aby tylko pozostał "spokój ducha" Powodzenia życzę  No cóz wdawanie sie w polemike z moderatorem, który starym zwyczajem zawsze ma racje, nawet gdy jej niema...grozi ostrzeżeniem lub banem
|
N sty 06, 2013 8:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szumi, czyli mam rozumiec,ze jak powiem, iz paru uzytkownikow to debile i pajace bedzie to tylko wyrazenie mojej opinii? No dobra. Nie mam wiecej pytan.
|
N sty 06, 2013 17:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
szumi napisał(a): Humalog, wyraził swoją opinię. Jedynym co go ratuje z opresji jest fakt, że (zapewne) nie pisze o całości duszpasterstwa na Zachodzie, ale o kilku incydentach opisanych na zacnym blogu 'Kronika Novus Ordo'. Ale pewnie wie, że większość tego, co tam podają pochodzi z liturgii sprawowanej przez różne schizmatyckie wspólnoty (np. 8-go maja).
Wie też pewnie, że przykłady takich zachowań mówią tyle o 'duszpasterstwie Zachodu', co przykład 'mamy Madzi' o stosunku polskich kobiet do macierzyństwa.
Nie mniej zgadam się, że tak użyte sformułowania są niestosowne. Uważam twoją wypowiedź w całości, jak i użyte porównanie za obraźliwe.
|
N sty 06, 2013 21:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam prośbę do moderacji - otrzymałam wiadomość bez tytułu i nie mogę ją otworzyć, a na stronie głównej wisi mi ramka "nieprzeczytane wiadomości -1".
|
Pn sty 07, 2013 19:46 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Usunąć też nie można?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn sty 07, 2013 20:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prawdopodobnie wiadomosc nie ma tytulu. Wejdz przez glowna strone portalu wiara, przez twoje konto (moja wiara) https://moja.wiara.pl/Tam tez jest zakladka "wiadomosci". Tam prawdopodobnie mozesz otworzyc wiadomosc
|
Pn sty 07, 2013 20:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Prawdopodobnie wiadomosc nie ma tytulu. Wejdz przez glowna strone portalu wiara, przez twoje konto (moja wiara) https://moja.wiara.pl/Tam tez jest zakladka "wiadomosci". Tam prawdopodobnie mozesz otworzyc wiadomosc Dziękuję Wykonałam wedle Twojej wskazówki, przeczytałam wiadomość i uciążliwa ramka znikła.
|
Pn sty 07, 2013 21:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja tu do moderacji mam takie pytanie: User @dick69 usunął konto? -------------------------------------- A także, czy moderacja mogłaby przyjrzeć się @Humalogowi? Chociażby dlatego, że oprócz tradycyjnego bicia piany, posuwa się do trollowania wątku kłamiąc "w słusznej sprawie". Konkretnie zarzucam kłamstwo tutaj. Przekroczyłeś granicę dobrego smaku @Humalogu. Tak prymitywnych kłamstw nie toleruję. Tym bardziej, że nie dość, że wymyśliłeś kłamstwo, to jeszcze przypisałeś własne urojenie dyskutantom. A to już jest poziom szamba.
|
Wt sty 08, 2013 21:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja nie wiem jak to nazwać....ale to chyba jakis analfabetyzm Oto owe kłamstwo: Najpierw moje słowa: Cytuj: Najwyraźniej proteom posiadł jakąs tajna wiedze i twierdzi na sto procent, ze wszelkie oskarżenia sprzed setek lat dotyczące Żydów sa wyssane z palca. i odpowiedź Val: Cytuj: Ja też tak twierdzę. A teraz Humalogu wykaż, że się mylę. Przynajmniej, jeśli nie zgadzasz się, że te oskarżenia są wyssane z palca. Tym bardziej, że nie znalazł się nikt, kto potrafiłby wskazać, że się mylę. Gdzie tutaj jest jakies kłamstwo? Skoro twierdzisz tak samo jak proteom, ze wszystko to jest wyssane z palca. To stwierdziłem, że oboje macie urojenia. Nie ma tu więc zadnego kłamstwa jest tylko i wyłącznie złosliwa i przekraczająca granice dobrego smaku manipulacja...ale ze strony Val (nie pierwszy zreszta juz raz)
|
Wt sty 08, 2013 21:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Humalog
Zgodziłam się z @proteomem, że dokumenty, które on sam przedstawia są oskarżeniami wyssanymi z palca, a więc dowodzą antysemityzmu duchownych. Moje niedopatrzenie, że zacząłeś już od tego momentu kłamać i dodałeś "wszelkie", gdyż proteom nigdzie nie pisał, że "wszelkie", chyba że mowa o tych, które dotąd przedstawił. Więc o ile ja nie dopatrzyłam się tej manipulacji o tyle, gdzie proteom pisze o wszelkich dokumentach?
Gdzie ja założyłam odgórną tezę, że Żydzi są ideałami? A także, gdzie proteom zakłada tą odgórną tezę?
|
Wt sty 08, 2013 21:59 |
|
|
|