Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
krzysiekniepieklo
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Kael; Kto decyduje o tym, czy człowiek jest w stanie łaski? Kael, czy Bóg?
|
Cz mar 02, 2017 14:25 |
|
|
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Pytasz kto? krzysiekniepiekło 
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Cz mar 02, 2017 14:26 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): krzysiekniepieklo napisał(a): Iago; Ty (...) Daruj sobie takie wycieczki. Napisz nam lepiej jakież to przesłanie miałeś przekazać swojemu proboszczowi, bo to wiele wyjaśni w tym, co Ci odpowiedział. Wszedłem i zacząłem: ,,To mówi Bóg" i w tym momencie uznał, źe jestem wariatem. Co mu dalej powiedziałem to nie miało znaczenia, bo nie słuchał tego - pewie nawet tego nie pamięta, bo to go nie interesowało. Dzisiaj jest podobnie. Powiedziałem - jestem prorokiem i na tej podstawie uznaliście mnie za wariata. Nie interesuje Was co piszę, bo nawet prostych wywodów logicznych, wielu z Was nie może zrozumieć. Stąd wniosek, że nie próbujecie zrozumieć. Macie tylko pretensje, że czasami piszę w ostrych słowach ale nad ostrością swoich wypowiedzi się nie zastanawiacie.
|
Cz mar 02, 2017 14:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
krzysiekniepieklo napisał(a): Yarpen_Zirgin napisał(a): krzysiekniepieklo napisał(a): Iago; Ty (...) Daruj sobie takie wycieczki. Napisz nam lepiej jakież to przesłanie miałeś przekazać swojemu proboszczowi, bo to wiele wyjaśni w tym, co Ci odpowiedział. Wszedłem i zacząłem: ,,To mówi Bóg" i w tym momencie uznał, źe jestem wariatem. Co mu dalej powiedziałem to nie miało znaczenia, bo nie słuchał tego - pewie nawet tego nie pamięta, bo to go nie interesowało. Ponieważ nie jesteś nim, więc nie zakładaj, że nie słuchał. Przedstaw nam co też mu powiedziałeś po słowach "to mówi Bóg".
|
Cz mar 02, 2017 14:50 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Jak mnie proboszcz upoważni to powiem.
|
Cz mar 02, 2017 15:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kolejna wymówka. Typowe dla Ciebie. Widać równo musiałeś pojechać po bandzie, że teraz czepiasz się każdej wymówki, byle tylko nie podać tego, co też powiedziałeś proboszczowi.
|
Cz mar 02, 2017 15:16 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Yarpen; to było tylko do proboszcza. Naprawdę nie rozumiesz, że nie mam prawa tego rozgłaszać?
|
Cz mar 02, 2017 15:28 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Małgosiaa napisał(a): Pytasz kto? krzysiekniepiekło  To akurat jest troling.
|
Cz mar 02, 2017 15:30 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
krzysiekniepieklo napisał(a): Małgosiaa napisał(a): Pytasz kto? krzysiekniepiekło  To akurat jest troling. Miałeś objawienie? To jest ironia, proroku.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Cz mar 02, 2017 15:32 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
I zmowy trollujesz
|
Cz mar 02, 2017 15:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
krzysiekniepieklo napisał(a): Yarpen; to było tylko do proboszcza. Naprawdę nie rozumiesz, że nie mam prawa tego rozgłaszać? Ależ doskonale rozumiem: Nawymyślałeś bzdur, a teraz zwyczajnie wstydzisz się napisać tutaj to, co mu powiedziałeś. 
|
Cz mar 02, 2017 15:40 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
krzysiekniepieklo napisał(a): I zmowy trollujesz Jak można trollować w uwagach między użytkownikami? W temacie "Żebrałem o Boże miłosierdzie" byłoby to trollingiem, ale nie tu, znawco językowy.
|
Cz mar 02, 2017 15:44 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Yarpen; zaczynasz trollować.
|
Cz mar 02, 2017 15:48 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Małgosiaa; uważasz, że to co piszesz to jest rozmowa? Ja uważam, że mnie prowokujesz do kłótni.
|
Cz mar 02, 2017 15:51 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
krzysiekniepieklo napisał(a): Małgosiaa; uważasz, że to co piszesz to jest rozmowa? Ja uważam, że mnie prowokujesz do kłótni. Prowokacja to nie trolling. I o co chcesz się kłócić? O prawdę, że piszesz bzdury, że nazywasz siebie prorokiem, że jesteś posłańcem Boga? Racjonalne argumenty nie trafiają do Ciebie. Pozostaje sarkazm. Z zasady z zaburzeniami się nie kłócę.
|
Cz mar 02, 2017 15:54 |
|
|
|