Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Nie mogę się powstrzymać...
Gdyby ktoś miał w podpisie to samo o PO albo LiDzie - to byłoby pewnie dobrze.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N lis 11, 2007 15:44 |
|
|
|
 |
ToMu
|
Ja wiem - są nerwy.
Ale konsekwencja powinna być.
viewtopic.php?p=301283#301283
Ta końcówka z tymi "synami" to powinna chyba zniknąć, nie 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
N lis 11, 2007 15:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Niestety, na forum nie panuje etyka katolicka!
|
N lis 11, 2007 16:04 |
|
|
|
 |
ToMu
|
...
Wystarczy, że usuwać się będzie konsekwentnie po prostu bluzgi.
|
N lis 11, 2007 18:24 |
|
 |
Asienkka
|
A ja mam prośbę, jeżeli coś zauważycie "nie tak" to podajcie linka, albo napiszcie czyj to podpis (etc) - będzie łatwiej...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
N lis 11, 2007 19:15 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Lucyna napisał(a): Niestety, na forum nie panuje etyka katolicka!
Bo, z tego co jest napisane w regulaminie, to nie jest forum katolickie.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
N lis 11, 2007 19:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N lis 11, 2007 19:38 |
|
 |
Kamyk
|
@ToMu - post z tymi synami został usunięty, dzięki za info
Jednak moderator nie zawsze wszystko wyłapie
|
N lis 11, 2007 19:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gosc Niedzielny jest tygodnikiem katolickim a forum wiara jest jego dzielem.
Jest to forum katolickie goscinne rowniez dla niekatolikow.
|
N lis 11, 2007 20:07 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Lucyna napisał(a): Gosc Niedzielny jest tygodnikiem katolickim a forum wiara jest jego dzielem.
Jest to forum katolickie goscinne rowniez dla niekatolikow.
Mam to gdzieś, podstawę prawną stanowi tu regulamin.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
N lis 11, 2007 20:51 |
|
 |
Rojza Genendel
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Lucyna napisał(a): Gosc Niedzielny jest tygodnikiem katolickim a forum wiara jest jego dzielem.
Jest to forum katolickie goscinne rowniez dla niekatolikow. Mam to gdzieś, podstawę prawną stanowi tu regulamin.
Tylko przypadkiem nie cytuj regulaminu. Mnie ostatnio za cytowanie regulaminu odesłano do uzupełnienia braków w edukacji.
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
N lis 11, 2007 21:10 |
|
 |
godunow
|
co takiego w tym moim podpisie łamie regulamin>>???????? co do moich bluzgów sam jeszcze obecnie Pełniący obowiązki premier. co chwila mówi :cytuje Kod: o wściekłych atakach przeciwników . .. ja powiedziałem deczko dosadniej o zakręconych synach .. Biorę przykład z jeszcze urzędującego premiera.. a post usunięto w całośći bo oczy kole opisana rzeczywistość dokładnie było pokazane na czym polega pisuarowski katolicyzm.  I tak zwana ochrona życia od samego poczęcia do samej s,śmierci..
Wiem że to boli pisuarczyków .. niech boli mój podpis . w żadnym wypadku nie łamie on żadnego regulaminu..
Ja na temat moderacjo wole nie pisać
PAX!!
|
Pn lis 12, 2007 12:37 |
|
 |
Zencognito
|
godunow napisał(a): Wiem że to boli pisuarczyków .. niech boli mój podpis . w żadnym wypadku nie łamie on żadnego regulaminu..
Za to łamie wskazania jakie dał Chrystus, a zdaje się że uważasz się za chrześcijanina, hm?
|
Pn lis 12, 2007 12:43 |
|
 |
godunow
|
Zencognito napisał(a): godunow napisał(a): Wiem że to boli pisuarczyków .. niech boli mój podpis . w żadnym wypadku nie łamie on żadnego regulaminu.. Za to łamie wskazania jakie dał Chrystus, a zdaje się że uważasz się za chrześcijanina, hm?
Chrystus zło nazywał po imieniu Wy jaszczurcze plemię !
|
Pn lis 12, 2007 13:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale nie krzyczał z nienawiścią, żeby je "piekło pochłonęło".
Nie wydaje mi się też, żeby nazwał faryzeuszy "Jaszczurcze plemię!".
Crosis
|
Pn lis 12, 2007 13:09 |
|
|
|