Autor |
Wiadomość |
m_q
|
|
Pn maja 22, 2006 22:06 |
|
|
|
 |
klarowna
|
Awatary bardzo na topie, ale po pólnocy 
Wt maja 23, 2006 0:00 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
A co to jest "stały" avatar  Jeśli obrazek z poza forum - to na tym forum od zawsze avatary są do wyboru tylko z galerii. Jest tam tego z 1000 pewnie różnych - więc chyba znajdziesz coś dla siebie 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt maja 23, 2006 8:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ToMu, niekoniecznie- mój jest dodany  - można przesłać propozycję swojego do Sky'a i jeśli umieści go w galerii, też będzie do wyboru.
Adres do wysyłania awatarków : sky@wiara.pl
|
Wt maja 23, 2006 13:33 |
|
 |
klarowna
|
Nie wiedziałam o takiej opcji baranku;).To mnie niezmiernie ucieszyło;).
Wt maja 23, 2006 14:15 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ta opcja to specjalny system przygotowany przez portal, zorientowany na potrzeby użytkowników, do dynamicznego wprowadzania avatarów. Dynamiczne bardzo - trzeba się namachać myszką.
|
Wt maja 23, 2006 14:18 |
|
 |
ToMu
|
A w jaki sposób można się dowiedzieć, czy mój avatar został dodany  Trzeba sprawdzać galerie avatarów, czy dostaje się jakieś potwierdzenie od Sky 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Wt maja 23, 2006 22:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Raczej trzeba sprawdzać  Ale czasem auomatycznie jest zmieniany przy postach osoby, która go przesłała 
|
Wt maja 23, 2006 22:28 |
|
 |
angua
|
ToMu napisał(a): A w jaki sposób można się dowiedzieć, czy mój avatar został dodany  Trzeba sprawdzać galerie avatarów, czy dostaje się jakieś potwierdzenie od Sky 
Wszystkich galerii to nie. "Prywatne" awatary dodawane sa do ostatniej [dwudziestej] galerii. Więc wystarczy tę. Jeśli wyślesz PW z awatarkiem, to jest spora szansa, że Sky Ci go od razu podmieni. Przy mailu już raczej mniejsza - przynajmniej mnie by się nie chciało szukać właścicela nowego awatarka po całym forum 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt maja 23, 2006 23:41 |
|
 |
klarowna
|
wysłałam kilka avatarków na ten adres, ale żaden nie znalazł się w ostatnim zestawie.  .
Pn maja 29, 2006 9:07 |
|
 |
angua
|
Po pierwsze - Sky nie zawsze ma czas. A raczej zawsze go nie ma
Więc w każdym przypadku zaleca się cierpliwość.
Po drugie - tu nie chodzi o to, aby do galerii dodać dziesiątki nowych awatarów. Chodzi o to, aby móc używać własnego. Ale chyba trudno mieć więcej niż jeden naraz, prawda? Więc nie bardzo wiem, po co wysyłałaś ich tyle... To może tylko sugerować, że tak naprawdę nie potrzebujesz żadnego, więc nie ma potrzeby ich dodawać.
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Pn maja 29, 2006 10:04 |
|
 |
klarowna
|
Dziękuje bardzo za szybka reakcję 
Pn maja 29, 2006 10:51 |
|
 |
ToMu
|
Również dziękuję za pozytywne rozpatrzenie wzięcia pod uwagę mojego avatarka 
|
Pn maja 29, 2006 12:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W 20 zestawie mamy nowy śliczny awatarek 
|
Śr maja 31, 2006 15:59 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Jakich maksymalnie rozmiarów może być obrazek? Bo to zapisane 45x45 to raz, że nie jest przestrzegane, dwa że jest po prostu śmieszne.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Śr maja 31, 2006 18:00 |
|
|
|