Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 13, 2025 17:28

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Liza napisał(a):
SweetChild napisał(a):
Jeśli jednak wnosi też coś konstruktywnego, to dostaje drugą szansę. Tak było chociażby w przypadku reinkarnacji malego_kwiatka w homo_homini_canis_east.

Reinkarnacja nie jest jednak ograniczona liczbą wcieleń a każda następna wnosi postęp. On wspomina niezwykle ciepło to forum. Może dać mu jeszcze jedną szansę? Pisał, że szuka odpowiedniego dla siebie miejsca.

O to, to! Dobrze @Liz pisze. Tym bardziej, żem się zaprzeszłego roku absolutnie bezinteresownie zaangażował w obronę tego poczciwca @człowieka_człowiekowi_psem. Oczyma wyobraźni prawie odkręcałem szyjkę od przyobiecanego Jacka Danielsa, powonieniem wirtualnym czułem nieomal klaunowy węgiel drzewny i małe kwiatki na tennessańskiej prerii (alem się przy okazji u @Liza hippicznie podlizał)... A tu szefowa tego interesu wyrzuciła go precz poza login, portal i na poniewierkę na jakowyś kontrowersyjnych katolikach.pl skazała. (Przez co ino smakiem się mogłem obejść. On zaś szatę tułacza wbrew woli swojej przywdział, jakoby pokutę mu wyznaczono).

Przeto, choć to nie wątek do moderacji, lecz namiętnie przez ciało kierownicze studiowany i ja podpisuję się pod apelem przemiłej kocicy o łaskę dla zbanowanego i finalne załatwienie transakcji wiązanej z @homo_(ect, ect), na chwałę kubków smakowych, podniesienia ciepłoty ciała i wydajności czerepu.

Aby nie uchodzić za egoistę, przypominam, że powrót wymienionego usera na łono forumowe zapewne zostałby powitany z radością przez jego sympatyków, ze szczególnym uwzględnieniem @Alus i ekstatycznym uniesieniem @humaloga, któren ostatnio zmarkotniał nam nieco, powera pozbawion i potulny taki, jakoby do kolporterów brooklińskich się przekabacił. Howg.

PS.
Jak widzicie kochani, mniej kochani i niezbyt kochani, dycham jeszcze i pozdrawiam ;).

N sty 27, 2013 21:18
@Asienkka
Ale takie niewinne pytanie jest dolewaniem oliwy do ognia.
Sugeruje ono że coś wspólnego z PW mogło mieć.

PS. Otto_Katz witaj ponownie na forum :D .

N sty 27, 2013 21:19

Tak wiem, co odpisałam i nie mam nic do ukrycia. Niby czego nie będzie Pani nawet komentować?

Natomiast wciąż oczekuję wyjaśnienia w kwestii łamania przez Panią zasad polityki prywatności tego forum, polegającego na sugerowaniu na forum publicznym rzeczy, mogących pochodzić wyłącznie z informacji dostępnych administratorom i moderatorom, a nie użytkownikom.

Val->
Cytuj:
Sugeruje ono że coś wspólnego z PW mogło mieć.

Mnie chodzi konkretnie o zasady polityki prywatności.

...to be who I am

Ostatnio edytowano N sty 27, 2013 21:22 przez Panna_Funia, łącznie edytowano 1 raz

N sty 27, 2013 21:21

Val - uważasz uczciwym napisanie o kimś, że ulega degeneracji - gdyż przeczytałaś post, który coś sugeruje?! Chyba jesteś niepoważna...

N sty 27, 2013 21:21
Moderator

Przecież to bzdury jakieś. Czy panna Vrunia nie słyszała o IP? Na wielu forach nawet go widać (bez samej końcówki) i to zwykle wystarcza do stwierdzenia kto jest kim.

Val napisał(a):
No weź przestań @Soul33

No to fajnie, że przynajmniej Ty się nie wygłupiłaś :)

~ Pink Floyd, "Hey you"

N sty 27, 2013 21:23

Panna_Funia, Panie Soul33.
Na temat dostępności IP na tym forum, może Pan poczytać we wspomnianej Polityce prywatności serwisu, która obowiązuje przede wszystkim Administrację serwisu/forum.

...to be who I am

N sty 27, 2013 21:26

Panna_Funia - zgłaszasz na forum posty, w których oskarżasz chociażby humaloga o insynuacje... i liczysz na to, że będę udawała, że nie widzę pewnych rzeczy?

N sty 27, 2013 21:27

Panna_Funia - czy ja podałam na forum Twoje IP? Czy ktoś z użytkowników ma do niego dostęp?!

N sty 27, 2013 21:28
Asienkka napisał(a):
Val - uważasz uczciwym napisanie o kimś, że ulega degeneracji - gdyż przeczytałaś post, który coś sugeruje?! Chyba jesteś niepoważna...

Punkt widzenia, zależy od...

Najpierw jest info, że Admin dyskutuje z userem na PW. Później ni z gruszki, ni z pietruszki pytanie o to, czy może osobiście się zna z innym userem. To budzi spekulacje.
Jeżeli faktycznie pytanie nie ma absolutnie nic wspólnego z wymianą PW- cofam słowa o degeneracji i zwracam honor. Wobec tego pozostaję agnostykiem co do wymiany PW jaka zaszła.
Niemniej atmosfera podgrzana, co być może jest efektem odwrotnym od zamierzonego...

Co do IP- tym się nie ma co przejmować. Mało kto nie ma jeszcze dynamicznego.
Jeszcze się nie zdarzyło, aby trafnie mi wskazało info :D , jest inny sposób, trudniejszy, ale jednak nie obejmuje on IP :x

N sty 27, 2013 21:32

A ja się do tego Pani ustosunkowałam. I generalnie do całej sprawy swojego nicku (co zresztą podtrzymuję), pomimo że nie mam takiego obowiązku. Natomiast Pani złamała obowiązujące Panią zasady dotyczące prywatności użytkowników, i zachowuje się Pani jakby to było ok. A nie jest ok.

I czy Pani teraz udaje, że nie rozumie o co chodzi? Napisałam i podkreśliłam wyraźnie: Pani sugeruje informacje mogące pochodzić wyłącznie z informacji dostępnych administratorom i moderatorom (czyli np. właśnie IP), a nie użytkownikom.

...to be who I am

N sty 27, 2013 21:36

Czasem atmosfera musi ulec podgrzaniu... Zwłaszcza, że podgrzana jest już od pewnego czasu, dyskusja nie wzięła się znikąd. Szkoda tylko, że tak łatwo wyciągasz pewne wnioski, nie znając wszystkich faktów :( Nie wiedziałaś co zamierzam zrobić, nie znasz treści PW, tylko opierasz się na słowie jednej osoby. Co jest bardzo nie fair...

N sty 27, 2013 21:38

Panna_Funia - do Twoich słów odniosłam się już wyżej - tyle w temacie. Nie widzę, abyś odniosła się do moich wcześniejszych słów :)

N sty 27, 2013 21:40
Asienkko, to nie o to chodzi.
Gdy ktoś sugeruje powiązania osobiste, a wiem że wcześniej wymienili PW, to ja nastawiam się negatywnie. Teraz widzę, że to było niewinne pytanie, ale dopiero po wyjaśnieniach z Twojej strony.
Ja osobiste pytania zadaję na PW. Bywa, że ktoś nie kryje się specjalnie ze swoimi personaliami, bywa i tak, że przypadkowo je się odkrywa. Zagrać tą kartą łatwo, czasem niechcący. Więc bezpieczniej od razu kierować je na PW.

Oczywiście kieruję przeprosiny do Ciebie, jeżeli czujesz się urażona pochopnym osądzeniem Twojego działania.

N sty 27, 2013 21:46

Z mojej strony także zatem tyle w temacie. Sprawę naruszania zasad polityki prywatności muszę najwidoczniej załatwić w inny sposób. A jeśli okaże się że serwis zezwala na łamanie własnych zasad, to jeszcze w inny, poza samym serwisem.

...to be who I am

N sty 27, 2013 21:53
Val napisał(a):
Oczywiście kieruję przeprosiny do Ciebie, jeżeli czujesz się urażona pochopnym osądzeniem Twojego działania.

A do mnie to nie? Jasny wojtek, nie ma jak administratorowi :D
Jak obrażają to wszystkich modów, jak przepraszają to tylko administratora :D

N sty 27, 2013 21:54
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 498  Następna strona