Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 3:16

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Słuszny argument, też na to przed chwilą (po napisaniu do Mariel) zwróciłem uwagę. Wątek założony w 2004 roku, a ostatni wpis z roku 2007.
No chyba, że celem było usunięcie wątku z widoku...

Śr sty 16, 2013 10:02

Mam pytanie w sprawie otwarcia tematu "Wszystko o rzadzacych i opozycji w Polsce". Co z moderatorem Kamykiem? W Irlandii szczescia szuka, moze resocjalizowany w tej chwili? Nie mozna Polakowi zabraniac dolowania ludzi ktorych sam wybral. Polak swoja nature ma. Wpisy doczekaly sie szesciu stron, czemu nie otworzyc?
Cytuj:
....ale odkurzanie staroci sprzed wielu lat

Tutaj mamy uwagi do moderacji. O Biblii mozesz napisac w innym dziale. :P

Śr sty 16, 2013 10:03
humalog napisał(a):
Cytuj:
MARIEL
Twój nowy temat połączyłam z "Listami duszpasterskimi" w dziale Liturgia.

.

To niezbyt przemyslana decyzja. No i nie róbmy sobie przesadnych jaj. Przeklejać temat do watku który był aktywny 5 lat temu??????

Ja wiem, że mnozenie watków jest niewskazane.....ale odkurzanie staroci sprzed wielu lat, gdy części dyskutujących tam userów juz nie ma....to też wyjatkowo nadmierna przesada.

A co Ci przeszkadza, że części userów nie ma? Odnieś się do ostatniego w wątku postu, który napisał Jajko i już masz nowego, aktywnego dyskutanta.
Nie widzę żadnego problemu.
Insynuacja Jajka, jakoby wątki zostały połączone, aby jego wątek zniknął też jest bezpodstawna - każdy nowy wpis wynosi temat na szczyt listy aktywnych wątków, więc jego wpis jest jak najbardziej widoczny.

Śr sty 16, 2013 10:47

Tyle, że do działu liturgia to mało kto zagląda, bo to nudne jest, a i mój post odnosi się do SPOŁECZNEJ reakcji na listy biskupów. Zresztą i założyciel wątku raczej nie rozwodził się nad liturgicznymi zagadnieniami, ale nudą i przesadnym "ubogaceniem" listów biskupów do wiernych. Uważam, że to nie ten dział.

Śr sty 16, 2013 10:52
Jajko napisał(a):
Zresztą i założyciel wątku raczej nie rozwodził się nad liturgicznymi zagadnieniami, ale nudą i przesadnym "ubogaceniem" listów biskupów do wiernych.

Dokładnie o tym samym jest dyskusja w starym wątku. Twój post świetnie do niego pasuje.

Śr sty 16, 2013 10:56
MARIEL

Skoro lubicie sobie robic dodatkową robote....to sprawa was moderów.
Nie żądajcie jednak od każdego usera by wyszukiwał w tych tysiącach wątków takiego, który juz był.....x-lat temu.
Był, sie zmył....przez kilka lat nikt nic nie pisał, to powinien sie znaleźć w archiwum, a nie jako aktywny.

Przydałyby sie porządki na Forum....oj przydałyby się.
Takich "aktywnych" od lat nie odwiedzanych to można by mnóstwo znaleźć.

Śr sty 16, 2013 10:58

A poza tym DZIAŁ jest chyba zły. Stąd takie marne zainteresowanie tematem. Proponowałbym przeniesienie do działu Kościół i społeczeństwo, a zaraz rozgorzeje dyskusja.

Śr sty 16, 2013 11:03
Humalog nie przesadzaj. Wątek o listach pasterskich wyświetlił mi się na drugiej stronie z wyszukiwarki.
Tak ciężko przelecieć wzrokiem dwie strony z wyszukanymi frazami???

Wiem, że napisanie nowego tematu z tanią sensacją o Kościele zajmuje mniej czasu, niż wpisanie paru słów w wyszukiwarkę i pobieżne prześledzenie wyszukanych wątków, ale nie przesadzajmy - trwa to góra pięć minut i już wiadomo, czy istnieje podobny temat.

Śr sty 16, 2013 11:06
Też optuje za przeniesieniem tego wątku gdzie indziej. Co mają "listy duszpasterskie" do Liturgii? Chyba tylko to, ze sa czytane zamiast homilii.

Śr sty 16, 2013 11:08
MARIEL napisał(a):
Humalog nie przesadzaj. Wątek o listach pasterskich wyświetlił mi się na drugiej stronie z wyszukiwarki.
Tak ciężko przelecieć wzrokiem dwie strony z wyszukanymi frazami???

Wiem, że napisanie nowego tematu z tanią sensacją o Kościele zajmuje mniej czasu, niż wpisanie paru słów w wyszukiwarkę i pobieżne prześledzenie wyszukanych wątków, ale nie przesadzajmy - trwa to góra pięć minut i już wiadomo, czy istnieje podobny temat.

Jak ja zapraszam gości to nie każe im szukac talerzyków i kawy po kuchni.... :D

A tu musze (niestety ;) ) wziąć w obronę Jajkowego....ten temat nie należy akurat do "taniej sensacji". To poważna sprawa, dotycząca wszystkich katolików.

Śr sty 16, 2013 11:11

I to jak widać, sprawa istotna od niemal 10 lat (na forum), a wątek tyci-tyci. Dlaczego? Bo jest w złym dziale.

Liturgia to czynności związane z oddawaniem czci bóstwu. Wśród podstawowych czynności liturgicznych wyróżnia się: składanie ofiar, modlitwę, oczyszczenia, ablucje oraz inne formy oddawania czci bogom i świętym. Listy biskupów raczej się w tych ramach nie mieszczą.

Śr sty 16, 2013 11:16
@humalog, moja uwaga o "taniej sensacji o Kościele" nie dotyczyła tego kokretnego tematu tylko większości zakładanych przez tego usera tematów.

Co do "szukania talerzyków i kawy po kuchni"...rozumiem, że nie podoba Ci się wymóg korzystania z wyszukiwarki. Cóż, załóż forum na którym nie będzie takiego obowiązku, tutaj obowiązują inne zasady, na które zresztą przystajemy podpisując regulamin przy rejestracji.

Śr sty 16, 2013 11:17
Cytuj:
Co do "szukania talerzyków i kawy po kuchni"...rozumiem, że nie podoba Ci się wymóg korzystania z wyszukiwarki. Cóż, załóż forum na którym nie będzie takiego obowiązku, tutaj obowiązują inne zasady, na które zresztą przystajemy podpisując regulamin przy rejestracji.

Co do wyszukiwarki to nie mam obiekcji, ale klasycznie ujmując:
"Ja tu widze niezły b.... ......siostro" :D

Śr sty 16, 2013 11:21

Mariel, jaką frazę wpisałaś do wyszukiwarki?

Śr sty 16, 2013 11:24
humalog napisał(a):
"Ja tu widze niezły b.... ......siostro" :D

@humalog, widzę że masz poważne obiekcje do mojej moderacji. Twoim zdaniem jest mało aktywna czy pod innym względem Ci nie odpowiada - zgłoś administracji.
Ty będziesz usatysfakcjonowany, bo w końcu będzie porządek i ja także nie będę mieć nic przeciw, bo lubię jasne sytuacje :)

@Jajko
wątek o którym mowa znajduje się w dziale Liturgia, którego moderatorem jest szumi. Do tej pory mu tam nie wadził, ale zgłoszę mu, że jesteście z humalogiem za przeniesieniem.

Śr sty 16, 2013 11:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 437  Następna strona