Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 18:33

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Kael napisał(a):
Nazywasz sie Alina Slawinska Panek?

A któż to taki?

Śr cze 07, 2017 18:13
Moderator

No popatrz. Nawet nie pokusiłaś się, aby sprawdzić kto jest autorem, a pani Alina podpisała się na końcu.

Śr cze 07, 2017 18:23
wybrana napisał(a):
Kael napisał(a):
Nazywasz sie Alina Slawinska Panek?

A któż to taki?

Nie jestem nią, ale dziękuję za porównanie.

Śr cze 07, 2017 18:23
Moderator

wybrana napisał(a):
Nie jestem nią, ale dziękuję za porównanie.

To, że nie jesteś nią, to oczywiste, ale zapewniam Cię, że Kael wcale Cię do niej nie porównała. Ona nie kradnie cudzych tekstów, a korzystając z czyichś opracowań, na dole strony podaje przypisy. Ty ukradłaś jej tekst.

Śr cze 07, 2017 18:26
To nie bylo porownanie. To bylo udowodnienie przestepstwa

Śr cze 07, 2017 18:28
Kael napisał(a):
To nie bylo porownanie. To bylo udowodnienie przestepstwa

Może ty czujesz się przestępcą, bo ja na pewno nie. Moje intencje były dobre, na że wy opacznie je rozumiecie, to nie moja wina. Nigdy nie liczyliście się z treścią wpisu. Liczyło się tylko to, czy jest po waszej myśli i kto to pisze.

Śr cze 07, 2017 18:35
Moderator

wybrana napisał(a):
Może ty czujesz się przestępcą, bo ja na pewno nie. Moje intencje były dobre, na że wy opacznie je rozumiecie, to nie moja wina. Nigdy nie liczyliście się z treścią wpisu. Liczyło się tylko to, czy jest po waszej myśli i kto to pisze.

Dobrymi intencjami jest piekło wybrukowane. Wielokrotnie zwracano Ci uwagę na to, że dopuszczasz się przestępstwa wklejając cudze teksty jako swoje, więc nie sugeruj, że nie wiedziała o tym, iż należy zaznaczać, że to cytat i podać link.
Do treści odnosimy się wówczas, jesli ktos podaje źródło, anie dopuszcza sie przywłaszczania tekstu.Kradzież należy tępić i na tym się skupiamy. Może w Twoim jednosobowym kościele jest to dopuszczalne, ale w KK nie ma przyzwolenia na kradzież.

Ostatnio edytowano Śr cze 07, 2017 18:42 przez Małgosiaa, łącznie edytowano 1 raz

Śr cze 07, 2017 18:41
Nieprawda. Pojmij wreszcie wybrana, ze dla nas liczy sie uczciwosc i wiarygodnosc. Czlowiek przyzwoity nie pisze cudzych slow jako swoje. Rok temu nie podpadlas, bo jeszcze traktowano ciebie jak powaznego, uczciwego rozmowce.
A dzis z kim mamy dyskutowac? Z pania Alina, ktora nawet nie wie, ze jej tekst tu krazy?

Jesli chcesz po prostu wklejac piekne teksty,to zaloz blog i daj sobie i nam spokoj na tym forum.

Śr cze 07, 2017 18:42

chwat napisał(a):
Gdyby nie chodziło o śmierć zadaną niewinnemu człowiekowi, tego typu gierki były by może zabawne.

http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=42&t=39343&start=330

Ależ domyślam się że podobne trollowanie i pozamerytoryczny bełkot obecny w Twoich wypowiedziach może Ci sprawiać przyjemność. Byłoby jednak miło gdybyś swoją przyjemność/nieprzyjemność raczył sobie w sadzić w buty na czas dyskusji na forum jezeli nic merytorycznego nie masz do dodania.

So cze 17, 2017 2:24
Marek_Piotrowski napisał(a):
A co Kael wiesz na ten temat? Bo co CI się wydaje właśnie napisałaś...

Alus napisał(a):
Kael napisał(a):
A co ty wiesz i skad? Bo nawet tego co tobie sie wydaje nie udalo ci sie napisac.
Obnizasz ostatnio swoj poziom do niemerytorycznych uwag i jakos chyba balon wiedzy pekl.

Oj Kael....zapomniałeś?...nie godna butów.....

Alus, mozna wiedziec albo uwazac cos innego, ale uwaga tylko ad personam nic nie wnoszaca w temacie godna jest trolla internetowego a nie kogos, kto uwaza sie za specjaliste od polityki po nauke Kosciola (albo na odwrot)

So cze 17, 2017 10:52

Mam taką uwagę do aktywnych użytkowników bez avatarów :) Zdecydowanie łatwiej wyławia się z całej strony interesujący nas tekst danego usera, kiedy ten ma avatar.
Inny plus avatarów jest taki, że łatwiej odróżnia się od siebie użytkowników, w przypadku gdy ktoś ma podobny problem jak ostatnio miewa Marek.
Nie żebym Was jakoś szczególnie namawiała, ale uznam za sukces jeśli weźmiecie powyższe pod uwagę :)

So cze 17, 2017 13:04
Ok. Poszukam czegos.

So cze 17, 2017 13:06
białogłowa napisał(a):
Inny plus avatarów jest taki, że łatwiej odróżnia się od siebie użytkowników, w przypadku gdy ktoś ma podobny problem jak ostatnio miewa Marek

Nie żartuj - w wypadku Marka nie chodzi o awatory, ale o lekceważące traktowanie mnie, Małgosi, Kael jako te niegodne...dalej coś o butach.
Ty zmieniłaś i awator i nick, a bez problemu Cię rozpoznaję :)

So cze 17, 2017 13:16

Faktem jest, że Was myli, a stały obrazek przy postach może temu zaradzić.

So cze 17, 2017 13:20
Malgosiaa avatar ma a i tak (co niektorym, a szczegolnie niektoremu) miesza sie ze mna czy Alus.

Niestety, na uprzedzenia zaden avatar nie pomoze.

So cze 17, 2017 13:21
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320 ... 498  Następna strona