Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Wiem, że pewnie czujesz się urażona, że mrówka wyciągnęła to publicznie, ale:
Cytuj: Baranek ja Cię naprawdę bardzo lubię, ale prosiłaś abym zachowywała dystans do Ciebie, a najlepiej się nie odzywała więc...
Poza tym faktycznie, powinienem napisać nie "z tego co wiem", ale "z tego co widzę".
No, chyba, że wyciągam błędne wnioski. Ale sądząc po tym, że postanowiłaś wyjaśnić sprawę drogą forumową, dostępną wszystkim userom, a nie w sposób wymiay informacji, który pewnie ciągle masz z moderatorami (choćby gg) - to chcesz być traktowana jako zwykły user. Ale to tylko moja obserwacja, mogę się mylić
Crosis
|
Wt lut 12, 2008 18:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie, Crosis- prosiłam o usunięcie mojego nr z listy gg- i sama usunęłam większość kontaktów. Więc kontaktu nie mam i nie chcę mieć ...
|
Wt lut 12, 2008 18:05 |
|
 |
elka
|
a Jezus chciał, byśmy byli jedno  chyba nie znał się na ludziach 
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
Wt lut 12, 2008 18:07 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
P.S. Nie ma obowiązku pisania PW- popatrz choćby do Regulaminu  - widać mrówka sama nie zna swoich obowiązków.
Regulamin napisał(a): Moderator nie ma obowiązku informowania o powodach usunięcia postu (jednak zazwyczaj to robi). Informacja może być wysłana na pw, zamieszczona w ocenzurowanym poście lub temacie.

|
Wt lut 12, 2008 18:10 |
|
 |
akacja
|
A jednak muszę to napisać ...
Ogromna szkoda, że Baranek odeszła z moderacji i będzie mi jej strasznie tutaj brakowało
Choć nie wiem co tak właściwie stało w moderacji co spowodowało jej odejście.
W dużej mierze sprawnie, dobrze działającą moderację w mojej opinii zawdzięczać można było Barankowi.
Baranek wnosiła wiele pozytywnego wkładu w rozwój forum i czatu, tak że warto było dzięki temu tu przychodzić, bo rzeczywiście pomagało to w sprawach związanych z wiarą, formacją sumienia i chrześcijańską.
Swoją postawą wprowadzała przyjazną i życzliwą atmosferę na forum, oraz dawała dobry przykład, który pomagał innym.
Baranek należała do nielicznych osób, na tym forum, gdy na nurtujące pytania innych użytkowników podawała odpowiedzi zgodne z nauką Kościoła pomagające w życiu chrześcijańskim (np. wskazówki dotyczące spowiedzi).
Teraz z powodu jej odejścia tego niestety braknie na tym forum i dużo forum na tym straci 
|
So lut 16, 2008 10:14 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No cóż ... Forum bez wątpienia stanowiło spory kawałek mojego życia. Ważny kawałek.
Starałam się wykonywać swoją pracę najlepiej, jak potrafię i choć nie ma takiego obowiązku- odpowiadać na pytania w miarę swojej wiedzy i kwalifikacji (mam kwalifikacje do moderowania działu Sekty, nieprzypadkowo wybrałam m.in. ten dział)
akacjo- przyczyna mojego odejścia leży w braku porozumienia z resztą moderatorów. Inne poczucie humoru, inne odczucie tego, co jest obraźliwe (vide- Kamyk) i wiele innych drobnych różnic doprowadziło do wyrażanych wprost pytań czemu nie zostałam wyrzucona.
Więc odeszłam, choć wcale tego nie chciałam. Nie mam zwyczaju komuś się narzucać. Choć boli (życzenia niektórych się spełniły) , że mnie pozbawiono uprawnień niemal natychmiast, a wciąż jako moderatorzy są osoby, które dawno nie moderują : Skaja, dzika ... To też świadczy o tym, że "moja rezygnacja" (w cudzysłowiu, bo wbrew sobie, a na przeciw życzeniom innych) została przyjęta z ulgą.
Próbowałam funkcjonować jako zwykły user, ale nie potrafię. Nie potrafię przychodzić tutaj bez emocji - i nie chcę pomagać ludziom, dla których jestem "żałosna". Dlatego będę się starała ograniczyć swoje wypowiedzi tutaj. Jest wiele miejsc, gdzie można rozmawiać.
Pozdrawiam i dziękuję tym, którzy potrafili ze mną dyskutować 
|
So lut 16, 2008 14:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wywalili cię???????
WOW!! To takie tendencyjne
Trzymaj się baranku  Może i czasem mnie cięłaś, ale ja żadnych pretensji nie mam (czasem nawet sam bym się wyciął - jak to mawiał Zagłoba - słowo ptakiem z ust wyleci, a wołem wraca  ).
Coś tu ktoś pisał o czacie (zresztą czasem w ten dział właziłem z ciekawości). Czy stamtąd też wypadłaś? Zresztą nigdy tam nie byłem, ale pytam z ciekawości 
|
So lut 16, 2008 17:37 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Witam, jakiś czas mnie tutaj nie było.
Swoją uwagę - żeby nie dublować (zresztą, zgłaszaną nie pierwszy raz) - zawarłem w poście, gdzie cos na co zwracam uwagę ma miejsce - a dokładnie w viewtopic.php?p=322814#322814
Baranku
widzisz, może czasami po prostu w tym psioczeniu na moderację coś było, jakaś racja  Chyba nie są oni tacy, jakbyście wy (kiedy Ty też do nich należałaś) chcieli żeby wyglądali. Też niektórych posunięć nie rozumiem, również w kontekście tego co się toleruje, a co się wycina.
Nie zawsze się zgadzałem z Tobą, pewnie czasem coś przykrego w PW napisałem. Ale zawsze szanuję tego, który - gdy przestaje mu coś odpowiadać w tym, co robi - po prostu mówi o tym głośno i odchodzi. Bo to jest konsekwencja. A więc - respect z mojej strony.
O ile pamiętam - to Ty byłaś chyba jednym z najczęściej działających moderatorów, więc należy to jak najbardziej docenić jako sumienne wykonywanie obowiązków.
Ja też nie we wszystkim zgadzam się z tym, co i jak robi Kamyk...
Na marginesie - droga moderacjo - jak to wygląda, jak sami nie potraficie się dogadać i swoje brudy pierzecie in public conajmniej dziwnie, żeby nie powiedzieć: śmiesznie...
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N lut 17, 2008 9:12 |
|
 |
Zencognito
|
ToMu napisał(a): Na marginesie - droga moderacjo - jak to wygląda, jak sami nie potraficie się dogadać i swoje brudy pierzecie in public
IMHO to wygląda po prostu ludzko. Moderatorzy to też zwykli ludzie i mogą się pokłócić. Pranie brudów publicznie to wynik działalności baranka, która sama zażyczyła sobie żeby jej PW nie wysyłać i zaczęła opisywać tutaj co się stało.
|
N lut 17, 2008 9:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?p=322835#322835
Proszę o poprawienie cytatu
(i usunięcie podwójnego postu z Sekt)
|
N lut 17, 2008 9:47 |
|
 |
jo_tka
|
Zrobione - dzięki 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
N lut 17, 2008 9:59 |
|
 |
Kamyk
|
Cytuj: Na marginesie - droga moderacjo - jak to wygląda, jak sami nie potraficie się dogadać i swoje brudy pierzecie in public
Drogi ToMu, pragnę zauważyć, że moderacja swych brudów nie pierze tutaj in public. Nie zauważyłem, aby tu ktokolwiek podjął z barankiem dyskusję nad sprawami wewnątrzmoderacyjnymi, a wyciąganie jakichś spraw przez byłego moderatora trudno jednak nazwać "publicznym praniem brudów"
|
N lut 17, 2008 10:47 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Nie zgodzę się z tym.
Odeszła, bo miała dość... a teraz jakoś tak to wygląda niesmacznie.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N lut 17, 2008 11:02 |
|
 |
Zencognito
|
Gdy ja odchodziłem z moderacji to Asienkka płakała żebym został. Oto dowód:

|
N lut 17, 2008 11:13 |
|
 |
Kamyk
|
ToMu napisał(a): Nie zgodzę się z tym.
Odeszła, bo miała dość... a teraz jakoś tak to wygląda niesmacznie.
Nie przypominam sobie, ToMu, żebyś był w Moderacji, żebyś mógł lepiej od nas znać sprawy wewnątrzmoderacyjne 
|
N lut 17, 2008 11:22 |
|
|
|