Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
JedenPost
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Mam uwagę do panów Lurkera i Arhiza: otóż bardzo ich lubię.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Wt sty 29, 2013 15:14 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JedenPost napisał(a): Mam uwagę do panów Lurkera i Arhiza: otóż bardzo ich lubię. O związek partnerski z którymś nie będziesz chyba zabiegał? 
|
Wt sty 29, 2013 16:34 |
|
 |
ARHIZ
|
Alus napisał(a): JedenPost napisał(a): Mam uwagę do panów Lurkera i Arhiza: otóż bardzo ich lubię. O związek partnerski z którymś nie będziesz chyba zabiegał?  Niech najpierw poda stan konta 
_________________ ॐ नमः शिवाय
"Wachlarzem o aloes", czyli mój blog literacki o fantasy i science-fiction: http://wachlarzemoaloes.blogspot.com - blog https://www.facebook.com/Wachlarzem-o-aloes-1499129103717492/ - fanpage
|
Wt sty 29, 2013 16:53 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
Myślałem, że liczy się bogactwo duchowe 
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Wt sty 29, 2013 17:11 |
|
 |
ARHIZ
|
Emm, tego noo... 
"Wachlarzem o aloes", czyli mój blog literacki o fantasy i science-fiction: http://wachlarzemoaloes.blogspot.com - blog https://www.facebook.com/Wachlarzem-o-aloes-1499129103717492/ - fanpage
|
Wt sty 29, 2013 17:18 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
Spoko. Rozumiem jak jest, mieszkać gdzieś trzeba, coś trzeba jeść, w coś się ubrać... a jeszcze we trzech chłopa?
|
Wt sty 29, 2013 17:26 |
|
 |
Asienkka
|
Hmmm... stan konta musisz mieć niezły, skoro od razu z dwoma... Może Lurker to ten od bogactwa duchowego?
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt sty 29, 2013 18:22 |
|
 |
Lurker
|
Sądzę że wątpię, dyskordiaństwo jest w gruncie rzeczy bardzo prostym systemem.
Chyba że JednemuPostowi podoba się właśnie to surowe piękno prostoty.
Chciałbym również zaznaczyć, że lubię bardzo Val oraz Magdalenę_i. Natomiast boję się Panny_Funi. Nie wiem, czemu. (Nie zmienia to faktu, że smutno mi, że się dzisiaj w ogóle nie odezwała.)
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Wt sty 29, 2013 19:07 |
|
 |
ARHIZ
|
Hmm, czyli wynika, że Jeden Post po prostu lubi z jednej strony prostotę, a z drugiej złożoność i wieloznaczność - dlatego chce nas obu 
|
Wt sty 29, 2013 19:24 |
|
 |
Panna_Funia
|
Lurker->Cytuj: Natomiast boję się Panny_Funi. Nie wiem, czemu. (Nie zmienia to faktu, że smutno mi, że się dzisiaj w ogóle nie odezwała.) Bo Panna_Funia nie jest z natury typowym miluchem, a dla niektórych bywa wręcz dużym niemiluchem  Ale tam gdzie kogoś lubi, to na pewno różkami nie bodzie, a i dużo życzliwości ma  Nie odzywałam się dziś, bo czasu po prostu brak. Obowiązki, sprawy pozadomowe... czasami nie ma kiedy usiąść. Są dni kiedy mogę przesiedzieć na forum, choćby tak jak niedawno, prawie do rana, no ale w inne dni za to trzeba nadgonić inne sprawy, zająć się realnym życiem. U mnie tak nieregularnie bywa.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Wt sty 29, 2013 19:55 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Ja też lubię sporo użytkowników. Wszystkich im przesyłam uścisk  Brakuje mi tylko trochę widoku nicku WaszJudasz. Zawsze jakoś pociesznie brzmiał dla mnie. Ale w wersji reloaded z innym nickiem ma równie fajnie brzmiącą sygnaturę  Widać nawet na tej stronie.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt sty 29, 2013 20:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ze zdziwieniem stwierdzam, że @Humalog stracił na ambicji pod względem złośliwości postów. Mamy-zdaje się- nowego lidera, który w pocie czoła na oczach forumowiczów się radykalizuje tak, że w zasadzie wkrótce zdeklasuje samą posłankę Pawłowicz w ilości wypluwanego jadu w stosunku do innych A przecie on sam prezentuje "pokojowy światopogląd"  . @Humalog coś nie w formie jesteś  ? EDIT: @MARIEL, trudno się nie zgodzić 
Ostatnio edytowano Śr sty 30, 2013 15:51 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Śr sty 30, 2013 15:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Soul33 napisał(a): Ja też lubię sporo użytkowników. I ja, i ja  Jest w tym gronie paru ateistów (choć nie antyteistów), jeden wojujący antyteista (niestety od dłuższego czasu nieobecny), jedna osoba którą lubię z całą pewnością bez wzajemności* a nawet osoby, którym zmuszona byłam przyznać ostrzeżenie  *to dowód na to, że lubimy nie tylko tych, którzy nas lubią.
|
Śr sty 30, 2013 15:48 |
|
 |
Panna_Funia
|
Ja niektórych polubiłam, kogoś tam bardzo polubiłam (jestem pewna że ta osoba, czy te osoby, doskonale wiedzą że to o nich właśnie mowa  ), spora część ludzi jest mi obojętna (nie znam/nie rozmawiałam/brak punktów zaczepienia), a są też tacy, których nie lubię lub wręcz nie trawię. Pod tym względem w internecie jak w normalnym życiu  A jest jeszcze taka grupa forumowiczów, których uważam za osoby przede wszystkim ciekawe. Lubienie czy sympatia jest tu sprawą drugorzędną. Może być i najczęściej jest, ale być nie musi, bo np. wśród tych osób jest też ktoś, z kim jestem na pewien dystans. Tacy ludzie są w jakiś sposób dla mnie inspirujący. Interesują mnie ich wypowiedzi (lubię nad nimi przystanąć i przemyśleć, bez względu na to czy się zgadzam, czy nie), albo zainteresowania, albo typ osobowości... albo kilka rzeczy naraz.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr sty 30, 2013 20:25 |
|
 |
lokis
|
A ja to kocham wszystkich! Z natury jestem rozrzutny.
|
Śr sty 30, 2013 21:30 |
|
|
|