Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt paź 28, 2025 11:00

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

A ja w Homoseksualizm cz2. 2 razy wysłałem ten sam post i również proszę o usuniecie go.

Wt lut 19, 2008 19:04

Proszę o usunięcie tego prostackiego posta ponieważ obraża on Jego Świątobliwość Dalajlamę.

N lut 24, 2008 23:17
A ja mam pytanie zapewne retoryczne.Dlaczego odnoszenie sie do rzeczywistych faktow moderatorow jest wycinane,ale do userow juz nie.
Katolickie forum i nie ma sprawiedliwosci?

Pn lut 25, 2008 9:41

Zuco - możesz sprecyzować o co Ci dokładnie chodzi?

Pn lut 25, 2008 10:01
Np. o "prywatne wycieczki",Gdy napisze sie cos nie tak o moderatorze to od razu nozyce...od kiedy to moderatorzy maja byc swieci?

Pn lut 25, 2008 10:11
Forum to nie jest miejsce na prywatne wycieczki i większośc takich uwag jest wycinana (bez względu na to kogo dotyczy).
Podaj konkretnie co Ci wycięto i skąd.

PS. Bycie świętym nie polega na tym, że nie wolno kogoś takiego krytykowac.

Pn lut 25, 2008 10:27

Zencognito - zrobione

Dzięki :-)

Pn lut 25, 2008 10:29
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=325098#325098

profos20 obraża biskupa Sławoja-Głodzia...

Proszę poza tym o wyciągnięcie powazniejszych konsekwencji niż tylko usunięcie posta...

Wt lut 26, 2008 1:00

Wow, Lucyna wyleciała z bananem w plecach! :o
Coś przeskrobała? :clever:

Śr lut 27, 2008 23:04
No cóż, ja tez chciałabym wiedzieć...Na niektórych forach są wątki, w których informuje się za co ktoś wyleciał...tutaj tez było coś takiego, ale szybko z tego zrezygnowano...a szkoda...

Śr lut 27, 2008 23:24

Wow, usunięcie Lucyny to jak grom z jasnego nieba. Też chciałbym wiedzieć co się stało.

Śr lut 27, 2008 23:30

A może wrócimy do pytania dlaczego Lucyna dostała bana? Moderacjo, żyjecie wy tam?

Cz lut 28, 2008 21:41
A ja mam pytanie: czy fakt, że posty napisane przez Lucynę są teraz napisane przez usera ze statusem "gość" związane są z jej decyzją, czy też to było działanie moderatorów i ich inicjatywa?

Bo choć się z nią w wielu kwestiach nie zgadzałem, to jednak będzie jej brakowało na forum... mi w sumie też jej brak. Polubiłem jej wszechobecną krytykę mojej osoby ;)

Crosis

Cz lut 28, 2008 22:47

Wy to macie temperamenty i siłe! Nie szkoda wam czasu? :clever:

Po pierwsze - jakieś 3 strony tego tematu - wylądowały w archiwum.
Po drugie - Lucyna nie została zbanowana - nie było takiego powodu. Odeszła na własną prośbę.
Po trzecie - miejcie raz na rok chociaż - litość nad adminem.

Po czwarte - jestem pod wrażeniem - tym razem oszczędziliście (przynajmniej niektórzy) moderację - w swoich postach :jupi:

Dobrej nocy :)

Cz lut 28, 2008 23:57

Echh...
Wy to macie temperamenty i siłe! Nie szkoda wam czasu? :clever:

I wzajemnie ;)

Asienkka napisał(a):
Po pierwsze - jakieś 3 strony tego tematu - wylądowały w archiwum.

Wątpię, aby dla kogoś była to cenna informacja. Ci, którzy czytali czy pisali w tym wątku, sami zauważyli zniknięcie postów, a tym którzy nie czytali, niewiele to powie.

Asienkka napisał(a):
Po drugie - Lucyna nie została zbanowana - nie było takiego powodu. Odeszła na własną prośbę.

Dzięki :) Nie można takiej informacji podać "z automatu"? Przecież to chyba normalne, że "zniknięcie" forumowiczki, która pisała tu od dłuższego czasu, nie jest nam obojętne.

Asienkka napisał(a):
Po trzecie - miejcie raz na rok chociaż - litość nad adminem.

Po czwarte - jestem pod wrażeniem - tym razem oszczędziliście (przynajmniej niektórzy) moderację - w swoich postach :jupi:

Znowu, moim zdaniem, niewiele treści. Nie lepiej było zamiast tego odpowiedzieć na posta Teresse:
Teresse napisał(a):
Na niektórych forach są wątki, w których informuje się za co ktoś wyleciał...tutaj tez było coś takiego, ale szybko z tego zrezygnowano...a szkoda...

Gdyby Moderacja prowadziła lepszą politykę informacyjną, to pewnie nie byłoby tylu emocji w "Uwagach do moderacji". Obecnie bardziej przypomina to "Modlitwy do moderacji" - nikt nie wie, jakie i kiedy zostaną wysłuchane ;-)

Pt lut 29, 2008 13:22
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 222  Następna strona