| Autor |
Wiadomość |
|
0bcy_astronom
|
A ja w Homoseksualizm cz2. 2 razy wysłałem ten sam post i również proszę o usuniecie go.
_________________ I pomyśleć, że na początku był tylko chaos... i komu to przeszkadzało?...
Tomasz Olbratowski.
|
| Wt lut 19, 2008 19:04 |
|
|
|
 |
|
Zencognito
|
Proszę o usunięcie tego prostackiego posta ponieważ obraża on Jego Świątobliwość Dalajlamę.
|
| N lut 24, 2008 23:17 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A ja mam pytanie zapewne retoryczne.Dlaczego odnoszenie sie do rzeczywistych faktow moderatorow jest wycinane,ale do userow juz nie.
Katolickie forum i nie ma sprawiedliwosci?
|
| Pn lut 25, 2008 9:41 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Zencognito - zrobione
Zuco - możesz sprecyzować o co Ci dokładnie chodzi?
|
| Pn lut 25, 2008 10:01 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Np. o "prywatne wycieczki",Gdy napisze sie cos nie tak o moderatorze to od razu nozyce...od kiedy to moderatorzy maja byc swieci?
|
| Pn lut 25, 2008 10:11 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Forum to nie jest miejsce na prywatne wycieczki i większośc takich uwag jest wycinana (bez względu na to kogo dotyczy).
Podaj konkretnie co Ci wycięto i skąd.
PS. Bycie świętym nie polega na tym, że nie wolno kogoś takiego krytykowac.
|
| Pn lut 25, 2008 10:27 |
|
 |
|
Zencognito
|
Monika75 napisał(a): Zencognito - zrobione
Dzięki 
|
| Pn lut 25, 2008 10:29 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=325098#325098
profos20 obraża biskupa Sławoja-Głodzia...
Proszę poza tym o wyciągnięcie powazniejszych konsekwencji niż tylko usunięcie posta...
|
| Wt lut 26, 2008 1:00 |
|
 |
|
filippiarz
|
Wow, Lucyna wyleciała z bananem w plecach!
Coś przeskrobała? 
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
| Śr lut 27, 2008 23:04 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No cóż, ja tez chciałabym wiedzieć...Na niektórych forach są wątki, w których informuje się za co ktoś wyleciał...tutaj tez było coś takiego, ale szybko z tego zrezygnowano...a szkoda...
|
| Śr lut 27, 2008 23:24 |
|
 |
|
Zencognito
|
Wow, usunięcie Lucyny to jak grom z jasnego nieba. Też chciałbym wiedzieć co się stało.
|
| Śr lut 27, 2008 23:30 |
|
 |
|
Mroczny Pasażer
|
A może wrócimy do pytania dlaczego Lucyna dostała bana? Moderacjo, żyjecie wy tam?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
| Cz lut 28, 2008 21:41 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
A ja mam pytanie: czy fakt, że posty napisane przez Lucynę są teraz napisane przez usera ze statusem "gość" związane są z jej decyzją, czy też to było działanie moderatorów i ich inicjatywa?
Bo choć się z nią w wielu kwestiach nie zgadzałem, to jednak będzie jej brakowało na forum... mi w sumie też jej brak. Polubiłem jej wszechobecną krytykę mojej osoby
Crosis
|
| Cz lut 28, 2008 22:47 |
|
 |
|
Asienkka
|
Echh... Wy to macie temperamenty i siłe! Nie szkoda wam czasu? 
Po pierwsze - jakieś 3 strony tego tematu - wylądowały w archiwum. Po drugie - Lucyna nie została zbanowana - nie było takiego powodu. Odeszła na własną prośbę. Po trzecie - miejcie raz na rok chociaż - litość nad adminem.
Po czwarte - jestem pod wrażeniem - tym razem oszczędziliście (przynajmniej niektórzy) moderację - w swoich postach
Dobrej nocy
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
| Cz lut 28, 2008 23:57 |
|
 |
|
SweetChild
|
Asienkka napisał(a): Echh... Wy to macie temperamenty i siłe! Nie szkoda wam czasu?  I wzajemnie Asienkka napisał(a): Po pierwsze - jakieś 3 strony tego tematu - wylądowały w archiwum. Wątpię, aby dla kogoś była to cenna informacja. Ci, którzy czytali czy pisali w tym wątku, sami zauważyli zniknięcie postów, a tym którzy nie czytali, niewiele to powie. Asienkka napisał(a): Po drugie - Lucyna nie została zbanowana - nie było takiego powodu. Odeszła na własną prośbę. Dzięki  Nie można takiej informacji podać "z automatu"? Przecież to chyba normalne, że "zniknięcie" forumowiczki, która pisała tu od dłuższego czasu, nie jest nam obojętne. Asienkka napisał(a): Po trzecie - miejcie raz na rok chociaż - litość nad adminem. Po czwarte - jestem pod wrażeniem - tym razem oszczędziliście (przynajmniej niektórzy) moderację - w swoich postach  Znowu, moim zdaniem, niewiele treści. Nie lepiej było zamiast tego odpowiedzieć na posta Teresse: Teresse napisał(a): Na niektórych forach są wątki, w których informuje się za co ktoś wyleciał...tutaj tez było coś takiego, ale szybko z tego zrezygnowano...a szkoda...
Gdyby Moderacja prowadziła lepszą politykę informacyjną, to pewnie nie byłoby tylu emocji w "Uwagach do moderacji". Obecnie bardziej przypomina to "Modlitwy do moderacji" - nikt nie wie, jakie i kiedy zostaną wysłuchane 
|
| Pt lut 29, 2008 13:22 |
|
|
|