Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 18:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Ferdydurke czytasz. ; )

Orkiestra!

Śr sty 23, 2013 11:57
Panno_Funiu, czy jest Panna w stanie z ręką na sercu powiedzieć, że gdyby "w realu" ktoś w rozmowie z Panną nagle zaczął wykrzykiwać słowa czy frazy, to na pewno zachowałaby się Panna w sposób kulturalny?

Śr sty 23, 2013 12:25
Cytuj:
Ferdydurke czytasz. ; )

?

Śr sty 23, 2013 12:29

No, u Gombrowicza kierowali dorosłych z powrotem do szkoły. Może być, że do gimnazjum.

Orkiestra!

Śr sty 23, 2013 12:31

zefciu->
Cytuj:
Panno_Funiu, czy jest Panna w stanie z ręką na sercu powiedzieć, że gdyby "w realu" ktoś w rozmowie z Panną nagle zaczął wykrzykiwać słowa czy frazy, to na pewno zachowałaby się Panna w sposób kulturalny?

No proszę sobie wyobrazić, że nie każdy ma w zwyczaju obrzucać ludzi epitetami dlatego, że podniosą głos, czy np. wyzywać ich od antyklerykalnych ratlerków. Ale już za to już reakcja na to co pan serwuje ludziom, byłaby 'zdziebko' inna. Panu, za takie teksty, to się należy czasami opowiedzieć bajkę o wężu... :evil:

...to be who I am

Śr sty 23, 2013 12:41
Panna_Funia napisał(a):
No proszę sobie wyobrazić, że nie każdy ma w zwyczaju obrzucać ludzi epitetami dlatego, że podniosą głos,
Gdzie w wyrażeniu "czemu drzesz ryja" znajduje się epitet?
Cytuj:
czy np. wyzywać ich od antyklerykalnych ratlerków
Od antyklerykalnych ratlerków wyzywam tylko i wyłącznie antyklerykalnych ratlerków. Podnoszenie głosu nie ma tu nic do rzeczy..
Cytuj:
Ale już za to już reakcja na to co pan serwuje ludziom, byłaby 'zdziebko' inna. Panu, za takie teksty, to się należy czasami opowiedzieć bajkę o wężu... :evil:
Ja po prostu jestem szczery. Jak ktoś drze ryja, to mówię, że drze ryja. Jak jest antyklerykalnym ratlerkiem, to mówię, że jest antyklerykalnym ratlerkiem. A jak gada merytorycznie i ciekawie, to też to przyznam bez względu na jego poglądy. Nie lubię udawać grzeczności.

Śr sty 23, 2013 12:46

zefciu->
Cytuj:
Ja po prostu jestem szczery.

Nie proszę pana, pan jest po prostu niegrzeczny i chamski względem ludzi, a nie szczery.
I to tyle. To nie wątek między użytkownikami (zresztą panu i tak niewiele więcej mam do powiedzenia, a za własną szczerość względem pana osoby, ja dla odmiany pewnie szybko zarobiłabym bana :evil: ), tylko do moderacji.

...to be who I am

Śr sty 23, 2013 12:58

Szanowna moderacjo. Kolega zefciu, szlachetny czlowiek skadinad, przypina mi odznake Zasluzonego Antyklerykala, a ja zapytam; na jakiej podstawie? Prosze o zmuszenie (nie fizyczne!) kolegi zefcia do zalinkowania postow na powyzsze wskazujacych.

Śr sty 23, 2013 14:03
Rozumiem że katolik niczym nie rózni sie od ateisty czy nawet satanisty i oczekiwanie od katolika postaw jakie zawarte są chocby w Ewangeliach jest przejawem naiwnosci i głupoty ale do cholery przestanmy tolerowac chamów.
Czy to forum chrześcijańskie czy miejsce spędu żuli i innych meliniarzy?

Niesamowite, Jajko dostaje ostrzeżenia i bana w zasadzie za nic a chamy pokroju zefcia czy pewnego starego grzyba którego nicka nie wymienię i antysemickie %$@^& jak endek maja sie dobrze.

zefciu napisał(a):
(...) To Ty się wydarłeś (...)

zefciu napisał(a):
No i znowu drzesz ryj.

zefciu napisał(a):
A może zamiast drzeć ryj wyjaśnisz, czemu głupota?

zefciu napisał(a):
Tu już zaczynasz pieprzyć od rzeczy.

zefciu napisał(a):
Znowu jakieś twierdzenie pochodzące z Twojego odbytu.

Śr sty 23, 2013 19:41

Bo pan zefciu pewnie został sprowokowany:
MARIEL->
Cytuj:
"Darcie ryja" to sprawa Zefcia, który w ten sposób zareagował na krzyk internetowy innego usera. Jeśli ktoś wrzeszczy do innych userów (wersaliki to internetowy wrzask), to powinien być przygotowany, że jedni kulturalnie zapytają: czemu krzyczysz? A inni zareagują tak jak Zefciu (czego drzesz ryja?)

I nie zmienia postaci rzeczy, że krzyczący użytkownik uważa, iż on w ten sposób "podkreśla znaczenie słów".
W necie słowa podkreśla się inaczej, nikt nie ma obowiązku zapoznawać się z prywatnymi zasadami pisowni innych użytkowników.
Wszystkich obowiązują powszechnie znane zasady netykiety.
Innymi słowy, Zefciu choć zachował się niekulturalnie to uprzednio był prowokowany.

(pogrubienia moje),

i teraz jest szczery:
zefciu->
Cytuj:
Ja po prostu jestem szczery. Jak ktoś drze ryja, to mówię, że drze ryja. Jak jest antyklerykalnym ratlerkiem, to mówię, że jest antyklerykalnym ratlerkiem.

:|

...to be who I am

Śr sty 23, 2013 19:50

Ok, przeginacie.... będę dawała ostrzeżenia za zaśmiecanie tego tematu :?

Śr sty 23, 2013 20:44

viewtopic.php?p=728652#p728652

Niejaki Vacarius, jest już drugim z kolei obrońcą praw gejów na tym forum, który w ramach swojej płomiennej walki z homofobią, rzuca oskarżeniami o zabójstwa. W swojej reakcji na przytoczenie prostego faktu historycznego, Vacarius zwrócił się do mnie tymi słowy:

Cytuj:
Dziwne ze to ciebie nie rusza. Ze nie jesteś po stronie gejów z tego powodu ze ktoś ich zabijał w torturach.
Jeśli masz ochotę kogoś torturować to masz gorsze schorzenie niż homoseksualizm. Jesteś psychopatycznym mordercą.

Oszczerstwo podpadające pod kodeks karny.

Pt sty 25, 2013 12:26
zefciu napisał(a):
Mike29 napisał(a):
Zerciu kochaniutki, najpierw odpowiadasz na pytania
Których nie ma. Widzę że MARIEL - moderatorka wypowiada się w temacie. Czy MARIEL mogłaby jakoś upomnieć tych, którzy kłamią iż zadali mi pytania, na które nie odpowiedziałem?

Ale w jaki sposób zefciu?
Jedyne środki represji, jakimi dysponuję to ostrzeżenia. Chcący ukarać ostrzeżeniem każdą jedną manipulację, czy kłamstewko, które pojawia się na forum musiałabym rozpatrzyć więcej spraw (tu: tematów) niż nasze sądy apelacyjne, jest to fizycznie niemożliwe.
W tym konkretnym przypadku użytkownicy twierdzą, że nie odpowiadasz na pytania, jednak nie potrafią ich ponownie przytoczyć, więc sprawa w zasadzie sama się broni :D (no chyba, że jednak je zacytują)

Pt sty 25, 2013 17:52
MARIEL napisał(a):
Ale w jaki sposób zefciu?
Jedyne środki represji, jakimi dysponuję to ostrzeżenia. Chcący ukarać ostrzeżeniem każdą jedną manipulację, czy kłamstewko, które pojawia się na forum musiałabym rozpatrzyć więcej spraw (tu: tematów) niż nasze sądy apelacyjne, jest to fizycznie niemożliwe.
Ja nie mówię o kłamstewku, albo o manipulacji. Ja mówię o budowaniu całej "linii" na zasadzie wmawiania interlokutorom bzdurnych tez. To nie jest jakieś drobne nieporozumienie. To jest nieustanne i uparte powtarzanie tez, które wielokrotnie dementowałem
Cytuj:
W tym konkretnym przypadku użytkownicy twierdzą, że nie odpowiadasz na pytania, jednak nie potrafią ich ponownie przytoczyć, więc sprawa w zasadzie sama się broni :D (no chyba, że jednak je zacytują)
Tylko, że jak widzisz Mike w tej chwili wtrąca się nawet w moją rozmowę z Vacariusem i tam każe mi odpowiadać na te nieistniejące pytania. Jak sobie wyobrażasz jakąkolwiek dyskusję w tamtym wątku?

Pt sty 25, 2013 18:39
Zerfciu kłamie, nie po raz pierwszy zresztą. Teraz kłamie, że nie padły w jego kierunku pytania. On dobrze wie, że padły, tylko chce byśmy je wkółko na jego polecenie powtarzali. Ponieważ sprawa przeniosła się na pole moderacji, dokonuję dekonspiracji kłamstw zefcia:
viewtopic.php?f=47&t=33039&p=728856#p728856

Na moje proste pytanie (przypominam, że pytania wg. kłamcy zefcia nie padały, co próbował manipulować przez ostatnich kilka stron tematu o homo), załączone w powyższym linku, zefcio raczył odpowiedzieć offtopoem-próbą poniżenia mojej skromnej osoby:
Mike29 napisał(a):
@zefciu
Ty też jesteś zefciu "przekonany", że wszystkie organizacje zdrowia się mylą i tylko Ty i pilaster głosicie prawdę?

zefciu napisał(a):
Znowu jakieś twierdzenie pochodzące z Twojego odbytu. Zastanów się, czy dyskutujesz ze mną, czy ze swoimi wymysłami.

Zefcio proste pytanie nazwał "twierdzeniem", w dodatku pochodzącym "z mojego odbytu". Na pytanie oczywiście nie odpowiedział, po czym konsekwentnie do dzisiaj włącznie, radośnie kontynuuował i nadal to robi, podważanie wszystkiego bez prezentacji swojego stanowiska w temacie, w którym się wypowiada oraz bez bez podawania jakichkolwiek kontrargumentów na to co próbuje podważyć ze strony swoich oponentów. Do dzisiaj również twierdzi, że nie były mu zadawane pytania.
Powyższe rozegrało się na 14 stronie wspomnianego tematu
viewtopic.php?f=47&t=33039&start=180

Jednocześnie pragnę poinformować, że user zefcio w powyższym temacie nie robi nic innego prócz mącenia, rozbijania postów, wyrywania zdań z kontekstu, wcinania się w cudze polemiki bez przytaczania żadnych kontrargumentów na jego stanowisko (którego również nie podaje) oraz podważania wszystkiego co mu się nie podoba, jednocześnie bez pisania jego argumentacji i stanowiska dlaczego coś kontestuje. Zwykły pospolity trolling.

Pt sty 25, 2013 18:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 437  Następna strona