Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Hmmm... Chyba czymś słabym, skoro wciąż wygłasza swoje mądrości 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt sty 29, 2013 0:18 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Niektóre osoby powinny zastanowić się kilka razy zanim coś napiszą. Łatwo rzucić w czyjąś stronę mocne słowa, które są zwykłym oszczerstwem...
|
Wt sty 29, 2013 0:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie popieram "zamykania ci ust", bo zrobisz z siebie męczennika. Uważam, że powinieneś dostać swój wątek tak jak piotr35 na "ateiście" i tam sobie pisać ile dusza zapragnie.
|
Wt sty 29, 2013 9:01 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka nie zauważyłaś mojej prośby o zmianę maila. Wysłałem ci na priv prośbę. Z (uwagi że stary mail skasowałem rok temu) Prośba jest podyktowana tym abym mógł sobie ustawić w profilu wysyłanie powiadomień na mail, bo teraz do mnie nic nie dojdzie choćbym tego chciał. (maila podanego przy rejestracji nie ma - usunąłem go z uwagi na spam polskiej poczty) Nowy mail podałem na priva.
|
Wt sty 29, 2013 10:25 |
|
 |
Asienkka
|
Zefciu - jakiego znowu zamykania ust... ?! Athmosfer - przepraszam za opóźnienia, już się tym zajmuję 
|
Wt sty 29, 2013 11:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka napisał(a): Zefciu - jakiego znowu zamykania ust... ?! Tego o którym pisze wielikomuczennik Jajko.
|
Wt sty 29, 2013 11:38 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Zakaz zakładania wątków dotyczących doniesień prasowych, a zezwolenie na wpisywanie takich informacji w jednym wątku jest właśnie kneblowaniem ust. Pisanie na różne tematy w jednym wątku jest bez sensu. Po to są kategorie i wątki, aby uporządkować dyskusję. Tymczasem "niewygodne" tematy mają być zepchnięte do nieczytelnego wątku. Bo JEDNEJ osobie to się nie podoba. Ale może więcej forumowiczów uważa, że tak będzie dobrze? Chciałbym poznać więc Waszą opinię w tej sprawie. No ale to też SIĘ NIE PODOBA. Przynajmniej w tym wątku to się nie podoba - mogę ostatecznie to zrozumieć. Proszę więc o wypowiedź tutaj: viewtopic.php?f=18&t=33113Mam nadzieję, że administracja nie znajdzie pretekstu by podany wyżej wątek zamknąć...
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt sty 29, 2013 20:43 |
|
 |
ravella
|
Zgłaszam oficjalny wniosek, kandydaturę w osobie Magdalena na moderatora. Jest bardzo przekonująca, można sie od niej dużo nauczyć, tolerancyjna, ma bogate doświadczenie życiowe, bezkonfliktowa, cierpliwa. Jednym słowem jest de best.
_________________ Boskość Moja Pozdrawia Boskość wszystkich ludzi.
|
Śr sty 30, 2013 8:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka z mailem już wszystko w porządku. Niestety forum miało źle zatytułowane zakładki (przyciski). Stąd te moje prośby. Jest tylko przycisk zmień hasło zamiast zmień hasło lub maila. Ku mojemu zdziwieniu dopiero przy naciśnięciu zmień hasło można było zmienić maila. Powinno się poprawić złe nazwy aby nie było takich próśb jak ta moja. (zakładka Panel użytkownika/Profil/szczegóły rejestracji) Dzięki zaś za interwencje
|
Śr sty 30, 2013 20:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skoro już przy tym jesteśmy to przytoczę regulamin: § II pkt. 4.: Na forum zabrania się: - wypowiedzi wulgarnych, obraźliwych, ośmieszających lub poniżających; Stosowny link podaje @Mike29 Pod ten punkt podchodzi również obrażanie wiary gospodarzy forum, kiedy to drogi @Mike29 pokazujesz na czym polega Twój "pokojowy" światopogląd, gdy okazujesz pogardę wobec innych przekonań: http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=47&t=33092&p=730978&hilit=bajki#p730978http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=47&t=33105&p=729927&hilit=bajki#p729927§ I, pkt. 3.: Dyskusja zakłada dopuszczenie wyrażania własnych pogladów i przekonywania. W sposób kulturalny mogą być zatem wyrażane również poglądy kontrowersyjne.
|
Pt lut 01, 2013 16:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Bajka" nie jest określeniem obraźliwym Val. Znowu Ci manipulacja nie wyszła.... Zresztą niezły trzeba mieć tupet, by "bajką" próbować zakrzyczeć wciskanie choroby umysłowej i wyzywanie od głupców.
|
Pt lut 01, 2013 16:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgodnie z Twoimi kryteriami: ja tylko oceniam to co piszesz, więc to żadna manipulacja  . Użycie w takim kontekście wypowiedzi tegoż słowa, sugeruje że używasz je w znaczeniu pejoratywnym. Więc owszem- manipulacja nie wyszła, bo to nie jest manipulacja, a jedynie moja ocena ^^. Pisałam już coś o hipokryzji... Moderację proszę o nie usuwanie ostatnich postów z tego wątku, gdyż i ja @Mike29 uzasadniamy słuszność donosów, a o ile się nie mylę, to nie jest to zakazane w tym wątku 
|
Pt lut 01, 2013 16:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szanowna Moderacjo, założyłem ankietę o wydzielenie z działu kultura literatury religijnej (założenie działu literatura r.), z uwagi na bałagan w tym dziale. Ułatwiło to by znacznie przeszukiwanie (nawet do szukania bibliografii to by się przydało). Przyczyny wyjaśniłem w ankiecie: viewtopic.php?f=29&t=33125Bardzo bym prosił o zapoznanie się z ankietą i uwzględnieniu życzeń użytkowników - dzięki.
|
Pt lut 01, 2013 17:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Pilaster nada mal za nic regulamin, wciąż sugeruje, że Mike29 "jest chory psychicznie", jak również wciąż usiłuje wprowadzić użytkowników forum w błąd nt. tego że homoseksualizm jest chorobą -----> pilaster napisał(a): Ponieważ zwrócono pilastrowi uwagę, że nawet psychicznym nie można mówić że są psychiczni, bo jest to nieuprzejme, zatem tym razem pilaster nie nazwie Mike29 psychicznym pilaster napisał(a): I "większość elektoratu PO" jest jak najbardziej przeciwna tworzeniu przywilejów dla chorych na homoseksualizm, podobnie jak dla zoofilów, pedofilów, czy w ogóle kogokolwiek innego.
Dowód na zasadność mojego zgłoszenia: 17 maja 1990 roku WHO wykreśliła homoseksualizm z Międzynarodowej Statystycznej Klasyfikacji Chorób i Problemów Zdrowotnych.http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm"Dz.U. 2006 nr 162 poz. 1145 Poprawki do artykułów 24 i 25 Konstytucji Światowej Organizacji Zdrowia, podpisanej w Nowym Jorku dnia 22 lipca 1946 r." Status aktu prawnego: obowiązującyhttp://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet? ... 0061621145"Dz.U. 1948 nr 61 poz. 478 Oświadczenie Rządowe z dnia 2 września 1948 r. w sprawie ratyfikacji przez Polskę Konstytucji Światowej Organizacji Zdrowia, Porozumienia i Protokółu, podpisanych w Nowym Yorku dnia 22 lipca 1946 r." Status aktu prawnego: obowiązującyhttp://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet? ... 9480610478PTS: http://www.bezuprzedzen.org/doc/Stanowisko_PTS.pdfNadmienię, że nawet wg. Kościoła Katolickiego, homoseksualizm nie jest chorobą, tak więc użytkownik pilaster nie tylko wygłasza naukowe kłamstwa, ale również przeczy postawie Kościoła promowanego na tym forum.
|
Pn lut 04, 2013 15:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Coż, w związku z tym że ostatnie zgłoszenia są z mojego działu, więc jestem zmuszona się ustosunkować, choć nie jest to łatwy orzech do zgryzienia  Po pierwsze, nie zamierzam tu nikogo karać za głoszenie poglądów, które zostały zgłoszone tylko dlatego, że wg zgłaszającego "nie są zgodne z obowiązującym stanowiskiem nauki". Musiałabym połowę forum z tego powodu zbanować, bo są tu osoby, które "stają okoniem" wobec teorii ewolucji (to tylko przykład), albo uważają, że Ziemia jest płaska, a dowody naukowe są zmanipulowane. No i dlaczego "stanowisko nauki" miałoby być jakąś świętą krową, której nie wolno ruszyć? Ludzie od wieków podważają "obowiązujące stanowisko nauki" i może także dzięki temu świat idzie do przodu  Co do zarzutu wobec pilastra, który sugeruje Tobie chorobę psychiczną (i to w taki dość zawikłany sposób - powiedziano pilastrowi...więc pilaster nie nazwie) muszę się poważnie zastanowić... Bo jeśli przyznam za coś takiego ostrzeżenie to będę musiała je także przyznać osobie, która nazwała wprost jednego usera ignorantem a innego "sadomaso". Proszę o czas do namysłu.
|
Pn lut 04, 2013 15:42 |
|
|
|