Autor |
Wiadomość |
Zencognito
|
godunow napisał(a): Chrystus zło nazywał po imieniu Ale wszystkim dobrze życzył. godunow napisał(a): Wy jaszczurcze plemię !
To do mnie?
|
Pn lis 12, 2007 13:20 |
|
|
|
 |
godunow
|
Zencognito napisał(a): godunow napisał(a): Chrystus zło nazywał po imieniu Ale wszystkim dobrze życzył. godunow napisał(a): Wy jaszczurcze plemię ! To do mnie?
To do mojego podpisu.. Czemu miałbym Ciebie nazywać tak ładnie..  lol 8
Pozdro
|
Pn lis 12, 2007 13:37 |
|
 |
Asienkka
|
Moja cierpliwość (zresztą nie tylko moja) się właśnie skończyła  Dlatego na ogólnym forum oświadczam, że jeszcze jeden napisany post - przez Ciebie profosie i Ciebie godunowie, który będzie obraźliwy i chamski - autor tego postu zostanie zbanowany.
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt lis 13, 2007 18:01 |
|
|
|
 |
godunow
|
Asienkka napisał(a): Moja cierpliwość (zresztą nie tylko moja) się właśnie skończyła  Dlatego na ogólnym forum oświadczam, że jeszcze jeden napisany post - przez Ciebie profosie i Ciebie godunowie, który będzie obraźliwy i chamski - autor tego postu zostanie zbanowany.
Po jakże miłosnym liscie Pani moderator na prv przytacam w cłaosci [ Asienkka Do: godunow Wysłany: Wto Lis 13, 2007 17:55 Temat: Re: Info. Cytuj wiadomość Ok - tym razem ostrzegam po raz ostatni - albo zmienisz podpis i zaczniesz w sposób kulturalny rozmawiac na tym forum - albo będę zmuszona Ciebie zbanować Uśmiech...
Pamiętam Twój styl - jeszcze sprzed jakiegoś czasu - bardzo się zmieniłeś - niestety na gorsze - nie jeden raz zdarza Ci się zapomnieć o szacunku do drugiego człowieka, nie wspominając o kulturze, a raczej jej braku.
Mamy patrzeć na siebie, to że ktoś robi coś co Ci się nie podoba (jest złe), nie jest żadnym usprawiedliwieniem dla twojego odwetu.
Lubiłam Cię kiedyś i bardzo szanowałam... a teraz się tylko zastanawiam czy z Twoim zdrowiem psychicznym jest wszystko w porządku Smuteczek
Zapytam w którym miejscu i jaki punkt ( pytałem o to 3 razy na prv dlatego pytam publicznie po raz kolejny.. mój podpis łamał regulamin..
Kochani Ludkowie ciekawe nowe zjawisko kształtuje się na forum ano takie że moderator wyzywa człowieka od psychicznych
Pytam czy to jest nowa moda na tym forum...  ?? 
|
Wt lis 13, 2007 18:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A możesz zmienić podpis na mniej rozjeżdżający forum? ;>
Crosis
|
Wt lis 13, 2007 18:32 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Crosis mnie ubiegł, to samo chciałem napisać.
|
Wt lis 13, 2007 18:34 |
|
 |
godunow
|
Zencognito napisał(a): Crosis mnie ubiegł, to samo chciałem napisać.
Było to niezamierzone i przypadkowe..(wykrzykniki)
Sorry
|
Wt lis 13, 2007 18:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jezeli ujawnia sie swoja prywatna korespondencje, to kultura nakazuje spytac sie, czy jej autor sobie tego zyczy.
Mam nadzieje Godunow, ze spytales o to Asienkke.
Spojrz obiektywnie na swoje posty, czy w nich nie obrazasz innych?
Kiedy ktos powie Ci kilka ostrzejszych slow na Twoj temat, wtedy jest obraza majestetu. Moze przyjmij z pokora czyjes sluszne uwagi.
Pytanie, "czy z Twoim zdrowiem psychicznym jest wszystko w porządku",
nie jest wyzywaniem Cie od psychicznych.
|
Wt lis 13, 2007 19:00 |
|
 |
godunow
|
Cytuj: Jezeli ujawnia sie swoja prywatna korespondencje, to kultura nakazuje spytac sie, czy jej autor sobie tego zyczy. Mam nadzieje Godunow, ze spytales o to Asienkke.
Gdy by ta osoba nie byla osobą funkcyjną na forum nigdy bym tego nie uczynił w stosunku do zwyklejszego usera..  !
Nawet do Ciebie wiedząc jaka mnie darzysz super sumaptią Droga Lucynko..
Nie może być tak że moderator mnie obraża na na prv.. użytkowników..
Nie można czegoś takiego tolerować..
Ja wielokrotnie pytałem Panią Moderator . dlaczego mój poprzedni podpis łamie regulamin nie dostałem odpowiedzi..
Bo mój podpis miał nic wspólnego z religią z obrażaniem był niewygodny politycznie i tyle..
|
Wt lis 13, 2007 19:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szanowac nalezy kazdego czlowieka bez wzgledu na jego poglady no ale juz na sympatie trzeba sobie zasluzyc.
Niestety Godunow, niektore Twoje wypowiedzi do najkulturalniejszych nie naleza.
|
Wt lis 13, 2007 19:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A i jeszcze jedna wazna kwestia.
godunow napisał:
"Chrystus zło nazywał po imieniu".
Proby porownywania sie z Chrystusem sa niebezpieczne gdyz aby w pewnych sytuacjach moc nasladowac Chrystusa w sposob doslowny, trzeba by posiadac Jego swietosc i Jemu podobna milosc do Boga oraz do ludzi.
Trzeba tez pamietac o kontekscie w jakim dane slowa Jezus wypowiedzial.
|
Wt lis 13, 2007 19:39 |
|
 |
godunow
|
Lucyna napisał(a): A i jeszcze jedna wazna kwestia.
godunow napisał: "Chrystus zło nazywał po imieniu".
Proby porownywania sie z Chrystusem sa niebezpieczne gdyz aby w pewnych sytuacjach moc nasladowac Chrystusa w sposob doslowny, trzeba by posiadac Jego swietosc i Jemu podobna milosc do Boga oraz do ludzi. Trzeba tez pamietac o kontekscie w jakim dane slowa Jezus wypowiedzial.
Lucyna bardzo ważna kwestia..
Prowadzona w stylu Pis-u
Skoro J. Kaczyński co róż powtarza od lat cytuje wściekłe ataki
Gdy identycznych słów zaczynają używać.. przeciwnicy.. To to jest obraza..
Identyczne postępowanie widzimy tu w Twoim postępowaniu..(pisaniu)
Prawda jest taka że to forum ma określony charakter polityczny..
 !
Co do kontekstu i wierutnego Twojego kłamstwa Trzeba publicznie powiedzieć kłamstwa  Nigdy i nigdzie nie porównywałem sie do Chrystusa ..
Pokazałem ze Chrystus nazywał zło po imieniu..  !
Z reszta niejedno kłamstwo pod moim adresem.. tu na forum miało miejsce.. w przeszłości..
Kolejne Twoje Lucyno przyjmuję z pokorą..
Pozdrawiam, Lucyno..
|
Wt lis 13, 2007 21:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
godunow napisał(a): Prawda jest taka że to forum ma określony charakter polityczny..  !
A niby jaki?
Zresztą... nie odpowiadaj, przecież wiem. Ja sama dziesiątki razy od Ciebie usłyszałam że jesem zwolenniczką PiS-u i wiadomego radia. Nigdy do Ciebie nie trafiało, że nie mam i nigdy nie miałam z nimi kompletnie nic wspólnego. Ty zawsze wiedziałeś lepiej.
Sorry ale zapytam...... masz jakąś obsesję na tym punkcie?
|
Wt lis 13, 2007 21:15 |
|
 |
Asienkka
|
Tak myślałam, że ujawnisz moje PW
I proszę nie pisz kłamstw, że wielokrotnie mnie o to pytałeś - zadałeś mi dwa pytania - odpowiedziałam Ci, że nie mam zamiaru tolerować takiego podpisu na tym forum, szkoda, że tego PW nie wkleiłeś
Może przeczytaj sobie jeszcze raz regulamin, znajdziesz tam w uwagach końcowych stwierdzenie:
regulamin napisał(a): 1. Regulamin jest podstawą działania moderatorów, jednak nie jest możliwe, aby ująć w nim wszystkie możliwe sytuacje, dlatego prosimy nie pisać zażaleń dotyczących interwencji moderatora w jakimś miejscu, jeśli jedynym uzasadnieniem byłoby stwierdzenie, że „tego nie ma w regulaminie”.
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt lis 13, 2007 21:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Godunow, swoje ostre slowa poparles tym, ze i Jezus czasem ostro napominal ludzi wiec jest to porownywanie sie do Jego osoby.
|
Wt lis 13, 2007 21:55 |
|
|
|