Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 13:59

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona
 Wiara.pl czy Wiocha.pl? (Humalog, Alus i chamstwo vs homo_.) 
Autor Wiadomość
Post Re: Wiara.pl czy Wiocha.pl? (Humalog, Alus i chamstwo vs hom
Wystarczył cynk....i wyszukiwarka Użytkowników :)

Ja również już byłem w tym okresie na forum...ale sporadycznie i przy samym banie nie bardzo.

Pt paź 05, 2012 22:54

Najbardziej inteligentny gość na tym forum to homo_homini_canis_est, jego posty czytałam prawie wszystkie.
Cenię sobie też wypowiedzi WISTA i szumiego dużo w nich mądrości. Dziękuję za to

So paź 06, 2012 4:04

A wspaniała para A+h mogą już otworzyć butelkę szampana i wzajemnie pogratulowac wspaniałego sukcesu w zwycieskim pojedynku. Szarżowali na boju walki aż iskry leciały z okrzykami pełnymi miłości do bliżniego.

So paź 06, 2012 5:12
asienkka
Cytuj:
Tak o to wyglądała cała Twórczość homo_homini... Coś przeczyta, wyciąga dziwne wnioski i zaczynają się insynuacje...
Miałam podejrzenia, że to mały_kwiatek, ale jednak chciałam dać szansę...
Nie udało się - użytkownik ponownie dostał bana.

To Zle się stało bo gość miał pewne poglądy , jego pewne stwierdzenia po przeanalizowaniu były głębokie i dobre .Które nie pozwalały się ślizgać jak czyni to alus czy humalog .Pustota ich wypowiedzi jest zaskakująco pusta . :)

So paź 06, 2012 7:38
trup napisał(a):
asienkka
Cytuj:
Tak o to wyglądała cała Twórczość homo_homini... Coś przeczyta, wyciąga dziwne wnioski i zaczynają się insynuacje...
Miałam podejrzenia, że to mały_kwiatek, ale jednak chciałam dać szansę...
Nie udało się - użytkownik ponownie dostał bana.

To Zle się stało bo gość miał pewne poglądy , jego pewne stwierdzenia po przeanalizowaniu były głębokie i dobre .Które nie pozwalały się ślizgać jak czyni to alus czy humalog .Pustota ich wypowiedzi jest zaskakująco pusta . :)

Oczywiscie, że był dobry bo podzielał Twoją opcję pisowsko-radiomaryjną.
A powszechnie wiadomo, że pozostałi spoza tej opcji to: lemingi, katolewica, miałcy polskojęzyczni.
Nieważne czy ktoś para się ezoteryką, czy przez lata oręduje za legalizacją eutanazji - byle tylko popierał właściwą opcję.
Najbardziej głębokie to było manipulowanie tekstami, choćby ks G. Amortha.

Miłość bliźniego nie polega na akceptacji wszystkich poczynań.
Pełna akceptacja skutkowałaby koniecznością wyrzucenia z Ewangelii słów Jezusa o napominaniu braterskim.

So paź 06, 2012 7:49
Alus

Daj spokój....po co dyskutowac z "pełnym" trupem?

So paź 06, 2012 7:53
@humalog – Ty zamiast się skupiać na czyichś, lepiej skup na swoich własnych forumowych grzechach. I na chamstewkach. Masz co przerabiać.
:-|

Soul33 – nie zastanawiałeś się może nad dołączeniem do grona moderatorów tego forum? Od akcji z Mike'iem coraz częściej widzę, że masz do tego niezłe predyspozycje :twisted: Na pewno szybko dołączysz do grona moich "ulubionych"... :twisted:

So paź 06, 2012 10:25
Cytuj:
@humalog – Ty zamiast się skupiać na czyichś, lepiej skup na swoich własnych forumowych grzechach. I na chamstewkach. Masz co przerabiać.

I vice versa....

pozdrawiam

So paź 06, 2012 10:38
humalog napisał(a):
I vice versa....

Błyskotliwe... ;)

Miłego dnia

So paź 06, 2012 10:42
Moderator

-Vi- napisał(a):
Soul33 – nie zastanawiałeś się może nad dołączeniem do grona moderatorów tego forum? Od akcji z Mike'iem coraz częściej widzę, że masz do tego niezłe predyspozycje :twisted: Na pewno szybko dołączysz do grona moich "ulubionych"... :twisted:

Nie zostałbym tu modem. Chętnie bym się jednak dowiedział, co masz na myśli w tym konkretnym przypadku.

~ Pink Floyd, "Hey you"

So paź 06, 2012 11:34

@Soul33 :(.

Ja oczywiście w głowie @-Vi- nie siedzę. Jednak, o ile wraz z @Val stanowimy (jak pozwoliłem sobie onegdaj tak nazwać i stosować) "ekumeniczną trójce tego forum :glaszcze:", która zawsze ujmuje się za pokrzywdzonymi i elementarną sprawiedliwością, chodzi Jej (tutaj -Vi-) o to, że z Ciebie przysłowiowo; "ani pies, ani wydra" :?: :oops:.

A jeśli aspirujesz do mienienia się tutejszym psychologiem, zastanów się może, czy Twej zdolności/a przypadłości, nie należy raczej podciągnąć pod "talenta" parapsychologiczne, tak tutaj zwalczane przez wyznawców konkurencyjnej firmy?
(Bo przecież realnie nie wierzysz chyba nawet sam, abyś był w stanie wirtualnie zdiagnozować "prawidłowo" osobę, po drugiej stronie monitora?
Prawda - przyjacielu?! :brawo:
)

Stary! Z najwyższą sympatią powtórzę apel, który skierowałem do Ciebie, przy okazji "pomroczności jasnej/a chwilowego opętania", z jakich tłumaczyłeś się po "zrobieniu koło pióra" @Micke'owi29.
Było! Minęło. Nie ma!

WRACAJ DO NAS @Soul33. Jesteś spoko gościo! Myśmy Ciebie nie odrzucili, zatem nawet nie musisz mówić "magicznych słów".
PO PROSTU - WRÓĆ :ok:! Pozdrówka - :3majsie:.

So paź 06, 2012 12:47

Soul!
Napisz, że adminka znowu popełniła błąd i będzie ok ;)

So paź 06, 2012 18:05
@Soul33:
Otto co prawda w mojej głowie nie siedzi, za to z pewnością odbiera na podobnych falach, a często na tych samych :) Wyjaśnił już w czym rzecz.
Z tym, że zazwyczaj gdy Ty pies, to my wydra :twisted: I odwrotnie :razz:

Nie zgadzam się tylko z Ottem, że... "powroty" to takie pstryknięcie palcami ;)
Raczej, rzekłabym, nasze postawy i reakcje odzwierciedlają kim jesteśmy... Trudno tu więc mówić o "powrotach" ;)

So paź 06, 2012 18:43
Wklejam to z wątku "Uwagi do moderacji"

Cytuj:

MARIEL napisał(a):

Humalog za wszystkie dostał ostrzeżenie, o czym możesz nie wiedzieć
jeśli nie dość dokładnie czytasz forum.

I CO Z TEGO WYNIKNĘŁO? JAKIE EFEKTY?

Humalog (nawet jeśli) dostał ostrzeżenia, to... chyba tylko dla samego dania ostrzeżenia
Ot, został o coś poproszony, co nie znaczy, że musi się do owej prośby dostosować No przecież to @humalog a nie ktokolwiek, kogo regulamin i cała reszta obowiązuje...

Zapewne takie (wg Twojego i anmary mniemania), ze każdorazowe wklejanie na forum moich wyrwanych czasem z kontekstu kontrowersyjnych tekstów winno być karane kolejnym ostrzeżeniem. O to ci chodziło?

To może niech moderacja da mi najpierw ostrzeżenie za wyjatkowo wulgarny tekst " Dobrze, ze nie zaczęła pluć przez lewe ramie" - ten jest najdrastyczniejszy.
Kolejnym drastycznym jest tekst o "koceniu sie " obelg.
To tez jest straszliwie wulgarne (pomijam fakt, ze całkowicie oderwane od kontekstu wypowiedzi i na dodatek skrócone):
Cytuj:
Ojjjj ty nałogowy kłamczuszku....
Tylko slepy nie zauważyłby..
Wybaczam ci jednak ze względu na Twój wiek i daleko posunięta już porę nocną...

Tutaj masz całą wypowiedź

viewtopic.php?f=9&t=32384&p=706259&hilit=Ojjjj+ty+na%C5%82ogowy+k%C5%82amczuszku....#p706259

Naprawdę Vi...powtarzam moja odpowiedź do Ciebie "Vice versa".

Może podpisz sie po tym:
Cytuj:
Najbardziej inteligentny gość na tym forum to homo_homini_canis_est, jego posty czytałam prawie wszystkie.

i dodaj:
łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam.....

:D

P.S.
Moze pomożesz anmarze w wyszukaniu SETEK obelg jakie z moich drastycznych postów zaśmiecaja to forum....SETEK, a najlepiej by sie nie powtarzały :D

Ostatnio edytowano So paź 06, 2012 19:04 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

So paź 06, 2012 18:57
Moderator

Otto_Katz napisał(a):
przecież realnie nie wierzysz chyba nawet sam, abyś był w stanie wirtualnie zdiagnozować "prawidłowo" osobę, po drugiej stronie monitora?

Diagnozowanie homo_homini? Gdzie? W zdaniu "Być może nie chciał albo nie mógł się z tym pogodzić"? To mało istotna część wypowiedzi. Poza tym forum wiara nie jest też ostatnim forum katolickim, więc homo_homini może sobie nawet wziąć moje opinie pod uwagę i przetestować (albo i nie; wyrocznią nie jestem, ani psychologiem).

Otto_Katz napisał(a):
tłumaczyłeś się po "zrobieniu koło pióra" @Micke'owi29.

Jeśli ktoś ma chęć wyrazić swoje zdanie, to proszę bardzo - zwykle chętnie się odniosę. Po prostu.

I ja uważam, że dobrze by było, gdyby zaostrzyć pilnowanie forum :) Aczkolwiek przyznam, że też i niekiedy złagodzić, bo kilka banów w przeszłości mnie nawet zaskoczyło. No ale na pewno nie ostatni. Widziałem jednak na forum próby dialogu z homo_homini. Może za mało. I po zastanowieniu przyznam, że ja sam też mogłem zrobić więcej.

~ Pink Floyd, "Hey you"

So paź 06, 2012 19:00
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 162 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Następna strona