Wiara.pl czy Wiocha.pl? (Humalog, Alus i chamstwo vs homo_.)
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wiara.pl czy Wiocha.pl? (Humalog, Alus i chamstwo vs hom
Wystarczył cynk....i wyszukiwarka Użytkowników  Ja również już byłem w tym okresie na forum...ale sporadycznie i przy samym banie nie bardzo.
|
Pt paź 05, 2012 22:54 |
|
|
|
 |
anmara
|
Najbardziej inteligentny gość na tym forum to homo_homini_canis_est, jego posty czytałam prawie wszystkie. Cenię sobie też wypowiedzi WISTA i szumiego dużo w nich mądrości. Dziękuję za to
_________________ *****
|
So paź 06, 2012 4:04 |
|
 |
boguśkuszyński
|
A wspaniała para A+h mogą już otworzyć butelkę szampana i wzajemnie pogratulowac wspaniałego sukcesu w zwycieskim pojedynku. Szarżowali na boju walki aż iskry leciały z okrzykami pełnymi miłości do bliżniego.
|
So paź 06, 2012 5:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
asienkka Cytuj: Tak o to wyglądała cała Twórczość homo_homini... Coś przeczyta, wyciąga dziwne wnioski i zaczynają się insynuacje... Miałam podejrzenia, że to mały_kwiatek, ale jednak chciałam dać szansę... Nie udało się - użytkownik ponownie dostał bana.
To Zle się stało bo gość miał pewne poglądy , jego pewne stwierdzenia po przeanalizowaniu były głębokie i dobre .Które nie pozwalały się ślizgać jak czyni to alus czy humalog .Pustota ich wypowiedzi jest zaskakująco pusta . 
|
So paź 06, 2012 7:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
trup napisał(a): asienkka Cytuj: Tak o to wyglądała cała Twórczość homo_homini... Coś przeczyta, wyciąga dziwne wnioski i zaczynają się insynuacje... Miałam podejrzenia, że to mały_kwiatek, ale jednak chciałam dać szansę... Nie udało się - użytkownik ponownie dostał bana.
To Zle się stało bo gość miał pewne poglądy , jego pewne stwierdzenia po przeanalizowaniu były głębokie i dobre .Które nie pozwalały się ślizgać jak czyni to alus czy humalog .Pustota ich wypowiedzi jest zaskakująco pusta .  Oczywiscie, że był dobry bo podzielał Twoją opcję pisowsko-radiomaryjną. A powszechnie wiadomo, że pozostałi spoza tej opcji to: lemingi, katolewica, miałcy polskojęzyczni. Nieważne czy ktoś para się ezoteryką, czy przez lata oręduje za legalizacją eutanazji - byle tylko popierał właściwą opcję. Najbardziej głębokie to było manipulowanie tekstami, choćby ks G. Amortha. Miłość bliźniego nie polega na akceptacji wszystkich poczynań. Pełna akceptacja skutkowałaby koniecznością wyrzucenia z Ewangelii słów Jezusa o napominaniu braterskim.
|
So paź 06, 2012 7:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus
Daj spokój....po co dyskutowac z "pełnym" trupem?
|
So paź 06, 2012 7:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@humalog – Ty zamiast się skupiać na czyichś, lepiej skup na swoich własnych forumowych grzechach. I na chamstewkach. Masz co przerabiać. Soul33 – nie zastanawiałeś się może nad dołączeniem do grona moderatorów tego forum? Od akcji z Mike'iem coraz częściej widzę, że masz do tego niezłe predyspozycje  Na pewno szybko dołączysz do grona moich "ulubionych"... 
|
So paź 06, 2012 10:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: @humalog – Ty zamiast się skupiać na czyichś, lepiej skup na swoich własnych forumowych grzechach. I na chamstewkach. Masz co przerabiać. I vice versa.... pozdrawiam
|
So paź 06, 2012 10:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): I vice versa.... Błyskotliwe...  Miłego dnia
|
So paź 06, 2012 10:42 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
-Vi- napisał(a): Soul33 – nie zastanawiałeś się może nad dołączeniem do grona moderatorów tego forum? Od akcji z Mike'iem coraz częściej widzę, że masz do tego niezłe predyspozycje  Na pewno szybko dołączysz do grona moich "ulubionych"...  Nie zostałbym tu modem. Chętnie bym się jednak dowiedział, co masz na myśli w tym konkretnym przypadku.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So paź 06, 2012 11:34 |
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
@Soul33  . Ja oczywiście w głowie @-Vi- nie siedzę. Jednak, o ile wraz z @Val stanowimy (jak pozwoliłem sobie onegdaj tak nazwać i stosować) "ekumeniczną trójce tego forum  ", która zawsze ujmuje się za pokrzywdzonymi i elementarną sprawiedliwością, chodzi Jej (tutaj -Vi-) o to, że z Ciebie przysłowiowo; "ani pies, ani wydra"  . A jeśli aspirujesz do mienienia się tutejszym psychologiem, zastanów się może, czy Twej zdolności/a przypadłości, nie należy raczej podciągnąć pod "talenta" parapsychologiczne, tak tutaj zwalczane przez wyznawców konkurencyjnej firmy? (Bo przecież realnie nie wierzysz chyba nawet sam, abyś był w stanie wirtualnie zdiagnozować "prawidłowo" osobę, po drugiej stronie monitora? Prawda - przyjacielu?!  ) Stary! Z najwyższą sympatią powtórzę apel, który skierowałem do Ciebie, przy okazji "pomroczności jasnej/a chwilowego opętania", z jakich tłumaczyłeś się po "zrobieniu koło pióra" @Micke'owi29. Było! Minęło. Nie ma! WRACAJ DO NAS @Soul33. Jesteś spoko gościo! Myśmy Ciebie nie odrzucili, zatem nawet nie musisz mówić "magicznych słów". PO PROSTU - WRÓĆ  ! Pozdrówka -  .
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
So paź 06, 2012 12:47 |
|
 |
Asienkka
|
Soul! Napisz, że adminka znowu popełniła błąd i będzie ok 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
So paź 06, 2012 18:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@ Soul33: Otto co prawda w mojej głowie nie siedzi, za to z pewnością odbiera na podobnych falach, a często na tych samych  Wyjaśnił już w czym rzecz. Z tym, że zazwyczaj gdy Ty pies, to my wydra  I odwrotnie Nie zgadzam się tylko z Ottem, że... "powroty" to takie pstryknięcie palcami  Raczej, rzekłabym, nasze postawy i reakcje odzwierciedlają kim jesteśmy... Trudno tu więc mówić o "powrotach" 
|
So paź 06, 2012 18:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wklejam to z wątku "Uwagi do moderacji" Cytuj: MARIEL napisał(a):
Humalog za wszystkie dostał ostrzeżenie, o czym możesz nie wiedzieć jeśli nie dość dokładnie czytasz forum.
I CO Z TEGO WYNIKNĘŁO? JAKIE EFEKTY?
Humalog (nawet jeśli) dostał ostrzeżenia, to... chyba tylko dla samego dania ostrzeżenia Ot, został o coś poproszony, co nie znaczy, że musi się do owej prośby dostosować No przecież to @humalog a nie ktokolwiek, kogo regulamin i cała reszta obowiązuje...
Zapewne takie (wg Twojego i anmary mniemania), ze każdorazowe wklejanie na forum moich wyrwanych czasem z kontekstu kontrowersyjnych tekstów winno być karane kolejnym ostrzeżeniem. O to ci chodziło? To może niech moderacja da mi najpierw ostrzeżenie za wyjatkowo wulgarny tekst " Dobrze, ze nie zaczęła pluć przez lewe ramie" - ten jest najdrastyczniejszy. Kolejnym drastycznym jest tekst o "koceniu sie " obelg. To tez jest straszliwie wulgarne (pomijam fakt, ze całkowicie oderwane od kontekstu wypowiedzi i na dodatek skrócone): Cytuj: Ojjjj ty nałogowy kłamczuszku.... Tylko slepy nie zauważyłby.. Wybaczam ci jednak ze względu na Twój wiek i daleko posunięta już porę nocną... Tutaj masz całą wypowiedź viewtopic.php?f=9&t=32384&p=706259&hilit=Ojjjj+ty+na%C5%82ogowy+k%C5%82amczuszku....#p706259Naprawdę Vi...powtarzam moja odpowiedź do Ciebie "Vice versa". Może podpisz sie po tym: Cytuj: Najbardziej inteligentny gość na tym forum to homo_homini_canis_est, jego posty czytałam prawie wszystkie. i dodaj: łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam.....  P.S. Moze pomożesz anmarze w wyszukaniu SETEK obelg jakie z moich drastycznych postów zaśmiecaja to forum....SETEK, a najlepiej by sie nie powtarzały 
Ostatnio edytowano So paź 06, 2012 19:04 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
So paź 06, 2012 18:57 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Otto_Katz napisał(a): przecież realnie nie wierzysz chyba nawet sam, abyś był w stanie wirtualnie zdiagnozować "prawidłowo" osobę, po drugiej stronie monitora? Diagnozowanie homo_homini? Gdzie? W zdaniu "Być może nie chciał albo nie mógł się z tym pogodzić"? To mało istotna część wypowiedzi. Poza tym forum wiara nie jest też ostatnim forum katolickim, więc homo_homini może sobie nawet wziąć moje opinie pod uwagę i przetestować (albo i nie; wyrocznią nie jestem, ani psychologiem). Otto_Katz napisał(a): tłumaczyłeś się po "zrobieniu koło pióra" @Micke'owi29. Jeśli ktoś ma chęć wyrazić swoje zdanie, to proszę bardzo - zwykle chętnie się odniosę. Po prostu. I ja uważam, że dobrze by było, gdyby zaostrzyć pilnowanie forum  Aczkolwiek przyznam, że też i niekiedy złagodzić, bo kilka banów w przeszłości mnie nawet zaskoczyło. No ale na pewno nie ostatni. Widziałem jednak na forum próby dialogu z homo_homini. Może za mało. I po zastanowieniu przyznam, że ja sam też mogłem zrobić więcej.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So paź 06, 2012 19:00 |
|
|
|