Czy chcesz mieć możliwość edycji postów?
Czy chcesz mieć możliwość edycji postów?
Autor |
Wiadomość |
saxon
|
Nie pozostaje zatem nic innego jak tylko powtórzyć:
godunow napisał(a): Nie rób publicznie ze mnie durnia. .
w świetle powyższego to w zasadzie nie muszę...

|
Pt mar 17, 2006 8:19 |
|
|
|
 |
k66
|
A czy moderatorzy maja prawo do edycji wlasnych postow?
_________________ Naraz przerywam marazm i BASTA!
Kto poszukuje prawdy ten uszu nie zatyka,
kto poszukuje szczescie temu nigdy nie styka!
|
Pt mar 17, 2006 8:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): Nie pozostaje zatem nic innego jak tylko powtórzyć: godunow napisał(a): Nie rób publicznie ze mnie durnia. . w świetle powyższego to w zasadzie nie muszę...   I Ty jesteś ksiedzem? k66 napisał(a): A czy moderatorzy maja prawo do edycji wlasnych postow?
No pewnie!
|
Pt mar 17, 2006 8:59 |
|
|
|
 |
godunow
|
cuytat Cytuj: w świetle powyższego to w zasadzie nie muszę...
Pewnie to widać..  Kto udaje że nie wie o czym piszę
Ale podobno... 
|
Pt mar 17, 2006 11:23 |
|
 |
SweetChild
|
queer napisał(a): saxon napisał(a): Nie pozostaje zatem nic innego jak tylko powtórzyć: godunow napisał(a): Nie rób publicznie ze mnie durnia. . w świetle powyższego to w zasadzie nie muszę...   I Ty jesteś ksiedzem?
Dziwne, nie? Myślałeś, że jak ksiądz, to musi pogłaskać po główce i powiedzieć "mądry z Ciebie chłopczyk" nawet gdy robisz z siebie durnia?
|
Pt mar 17, 2006 12:06 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
ToMu napisał(a): Aha. Czyli jak się 1700 użytkowników nie namówi do zagłosowania w ankiecie, to jaśnie wielmożna moderacja nie raczy palcem kiwnąć  Bomba. Wystarczy pomyśleć i założyć, że grupa która pofatygowała się głosować jest reprezentatywna dla całego forum: przewaga ZA jest zdecydowana.
Gdy domagasz się zmiany konstytucji forum, to chyba wypadałoby mieć tyle przyzwoitości, aby założyć sobie minimum frekwencji w ogłoszonym referendum? Nie wspomnę nawet o wymogu 2/3 głosów i 50% obecnych na sali.
|
Pt mar 17, 2006 12:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
SweetChild napisał(a): queer napisał(a): saxon napisał(a): Nie pozostaje zatem nic innego jak tylko powtórzyć: godunow napisał(a): Nie rób publicznie ze mnie durnia. . w świetle powyższego to w zasadzie nie muszę...   I Ty jesteś ksiedzem? Dziwne, nie? Myślałeś, że jak ksiądz, to musi pogłaskać po główce i powiedzieć "mądry z Ciebie chłopczyk" nawet gdy robisz z siebie durnia?
Nie, myślałem, że księża są mniej bezczelni.
pozdrawiam,
michał
|
Pt mar 17, 2006 12:19 |
|
 |
SweetChild
|
queer napisał(a): Nie, myślałem, że księża są mniej bezczelni.
Cienka jest granica między bezczelnością a bezpośredniością, a do tego pewnie z każdej perspektywy widać ją inaczej.
|
Pt mar 17, 2006 12:38 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Ta dyskusja jest, neistety wobec takiej a nie innej postawy administracji, bezcelowa.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pt mar 17, 2006 14:13 |
|
 |
steffi
|
ale przeciez dawno dawno temu była na tym forum mozliwosc zmiany postow... i z tego co pamietam zkliwidowano ja wlasnie z powodow podanych przez jotkę. moze nie zawsze jest to wygodne, ale mi jako głównie czytajacemu wydaje sie baardzo uzyteczne i sensowne...
pozdrawiam
steffi
_________________ Akcja "Gwiazdka2007"
Zgłoszenia mikołajów
|
N mar 19, 2006 12:59 |
|
 |
ToMu
|
To zmienia postać rzeczy. Nie wiedziałem, że na tym forum była taka opcja.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
N mar 19, 2006 13:21 |
|
 |
godunow
|
CytaT Cytuj: ale przeciez dawno dawno temu była na tym forum mozliwosc zmiany postow.
Ja czegoś podobnego nie pamietam na tym forum..
A jestem wcześniej o d Ciebie
Musiało to być przed wojną , pytanie którą..
Pozdro
|
N mar 19, 2006 14:00 |
|
 |
ToMu
|
No to poprosimy o wypowiedź administratora znającego historię forum 
|
N mar 19, 2006 14:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
a ja bym chciał, zęby osoby "trzymające władzę" na tym forum wypowiedziały się odnośnie pomysłu na ograniczoną formę edycji postów, bo jak narazie to słyszę tylko, że nie bo nie. Czasami pada argument, że edycja może wprowadzić wiele nadużyć i manipulacji, ale przecież to żaden problem ustawić opcję, że można edytoać tylko ostatni post, a jak już ktoś na niego odpwoei to nie. Wyeliminowałoby to możliwość nadużyć. CZemu nikt się do tego nie pokwapił ustosunkować?
pozdrawiam,
michał
|
N mar 19, 2006 14:32 |
|
 |
ToMu
|
Bo są administratorami i nie muszą...
Chociaż to też o czymś świadczy - takie podejście.
|
N mar 19, 2006 14:35 |
|
|
|