Autor |
Wiadomość |
Stanisław Adam
|
-olfik- napisał(a): Nie znacie sie
Zapewne nie uwierzysz, ale ja naprawdę nie wiem Who Is Who w moderacji.
Wiem tylko tyle co, jak każdy, mogę wyczytać z ich postów na Forum.
Pn cze 19, 2006 2:35 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn cze 19, 2006 7:20 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
A ja znowu nie wiem czy śmiać się czy płakać
Wybieram jednak to pierwsze, bo zdrowsze
I dziękuję Wam, że jesteście! Tacy bądźcie zawsze!
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn cze 19, 2006 10:09 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
nie ma sprawy rozalka
i pytanie: kiedy wam się ten humor w końcu poprawi?
czy może wysłac paczke kawy celem wręczenia prezentu nie wychodzacego poza kwotę 7 z hakiem :co:
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn cze 19, 2006 19:46 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
A ja bym jednak wolała, byście pisali konkretnie i jasno. Na przykład: rozalka za bardzo się czepia, bo..., a nie: moderatorzy są zbyt czepialscy. Takie uogólnienia są krzywdzące i często przypominają bicie piany, a chyba nie o to Wam chodzi...
Kawy mam pod dostatkiem, a humor też dobry. Nie wiem co masz na myśli Mieszku.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn cze 19, 2006 20:21 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
mam na mysli oczywiście w pełni moralny bizantyński lobbing nie łapówkarstwo
PS [tfu- ugryzłem się w język]
|
Pn cze 19, 2006 20:27 |
|
 |
ToMu
|
rozalka napisał(a): A ja bym jednak wolała, byście pisali konkretnie i jasno. Na przykład: rozalka za bardzo się czepia, bo..., a nie: moderatorzy są zbyt czepialscy. Takie uogólnienia są krzywdzące i często przypominają bicie piany, a chyba nie o to Wam chodzi...
Gratuluję poczucia humoru  (to do tych minek i o śmianiu i płakaniu...).
Wolałabyś  A ja wolałbnym, żeby moderatorzy (nie wszyscy) pomagali, a nie czepiali się.
Wiesz, mam ciekawsze rzeczy do roboty niż robienie listy "który moderator kiedy zrobił coś, co mi się nie podoba" - jeśli liczysz, że ktoś coś takiego będzie prowadził, to...
Z imienia mogę wymienić Baranka - swego czasu, w temacie o wyglądzie konfesjonałów.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Pn cze 19, 2006 22:45 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
W czym konkretnie pomagali?
|
Pn cze 19, 2006 23:02 |
|
 |
ToMu
|
Robili porządek wtedy, kiedy z dyskusji robi się kłótnia, albo kiedy trzeba wyodrębnić wątek bo któryś z dyskutantów o to prosi - a nie, radosna twórczość 
|
Pn cze 19, 2006 23:07 |
|
 |
Mieszek
|
ojej moglibyście cos zrobić by automat nie wysyłał za kazdym razem powiadomienia co ktoś napisze w śledzonym wątku?
wystarczy jedno powiadomienie do pierwszego napisanego postu przez kogoś
a potem cisza az do odwiedzenia tematu...
reszta powiadomień powoduje, że wskakuje się w dyskusję za późno i omija czyjes posty
przez co jest się niedoinformowanym i moderator  musi usuwac post nie na temat
a poza tym jeszcze się programik pocztowy załatwia robiąc proste i klasyczne "zawieszenie" a w zasadzie przywieszenie chwilowe 
|
Wt cze 20, 2006 18:39 |
|
 |
ToMu
|
Mieszek napisał(a): ojej moglibyście cos zrobić by automat nie wysyłał za kazdym razem powiadomienia co ktoś napisze w śledzonym wątku? wystarczy jedno powiadomienie do pierwszego napisanego postu przez kogoś
Mieszku, to jest durna maszynka.
Jak kliknąłeś - że chcesz śledzić wątek, to teraz dostajesz info 
|
Wt cze 20, 2006 19:34 |
|
 |
Mieszek
|
no własnie dostaje ale nerwów
|
Wt cze 20, 2006 19:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No to se odkliknij.
|
Wt cze 20, 2006 19:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O wlasnie. Wszak toczacy sie kamien nie porasta mchem, jak mowi moj plakat na scianie
Od dzisiaj starszy mat podchorazy rezerwy - Crosis 
|
Wt cze 20, 2006 22:14 |
|
 |
angua
|
Mieszek, nie rozumiem. Jeśli denerwuje Cię, że powiadomienia w ogóle przychodzą, to odznacz sobie po pierwsze w profilu, a po drugie w konkretnych wątkach.
A jeśli Cię denerwuje, że przychodzi Ci ich za dużo, to sprawdź, czy na pewno masz się czym denerwować. Bo gwarantuję Ci, że do jednego tematu przychodzi tylko jeden mail - aż do czasu, kiedy rzeczony temat odwiedzisz. I dopiero po takich odwiedzinach może przyjść kolejny.
Czyli wydaje mi się, że jest dokładnie tak, jak marzysz, aby było 
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt cze 20, 2006 22:18 |
|
|
|