Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Nie wierzę - wyjdzie na to, że nie jestem najbardziej czepialskim userem na tym forum  :P:P
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt cze 20, 2006 22:24 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
NIektorych nie wyprzedzisz.... ciezko jest przegonic kamien, co toczy sie z gory
Crosis
|
Wt cze 20, 2006 22:27 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Walnąłem posta. Patrze mam końcówke 13. Kurde, tak samo jak jakiś czas temu... Coś musiało polecieć. Tylko do cholery gdzie?! Naprawde weźcie informujcie, gdy człowiekowi zaczyna się zbierać tych postów, to zaczyna się gubić gdzie co jest, gdzie nie ma, gdzie poleciało, a gdzie nie 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt cze 20, 2006 22:34 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
A., nie oczekuj zbyt wiele - jeszcze może dojdzie do tego, że moderatorzy będą tutaj dla nas siedzieć 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Wt cze 20, 2006 22:36 |
|
 |
angua
|
W wątku z dowcipami. O czym informacja jest w owym wątku. Prościej tak, niż wysyłać sterty PW, kiedy leci kilka postów, prawda?
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt cze 20, 2006 22:39 |
|
|
|
 |
A.
|
Łatwiej. Ale nie zawsze musze trafić do każdego wątku i wtedy siedze i myśle, gdzie mnie ucięli.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt cze 20, 2006 22:45 |
|
 |
angua
|
Dobrze, postaram się pamiętać, żeby Tobie wysyłać PW
Ale sama też mam prośbę. Proces porządkowania wątku trwa. Trzeba najpierw zdecydować, co wyciąć, potem to wyciąć, a dopiero później myśleć o informowaniu poszkodowanych. Często równolegle w kilku wątkach. PW niekoniecznie dotrze do wszystkich minutę po owym wycięciu. A raczej na pewno nie dotrze  Dziś zgłosiłeś zażalenia naprawdę tuż po mojej interwencji, nie dając właściwie szans na ewentualne PW...
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Wt cze 20, 2006 22:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No ja generalnie pamietam watki w jakich pisuje i jak widze w nich nowe posty, to czytam co pisza
Crosis
|
Wt cze 20, 2006 22:51 |
|
 |
A.
|
Ok, luz, za PW byłbym wdzięczny, nawet w granicach doby- chce po prostu tylko w miare się orientowac co się dzieje 
|
Wt cze 20, 2006 23:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moge Ci posylac kazdej doby
Opisze Ci ladnie, co sie u mnie dzieje
Pasuje?
Crosis 
|
Wt cze 20, 2006 23:06 |
|
 |
A.
|
Ano luzik. To będzie prawie jak "rozmowa kontrolowana" 
|
Śr cze 21, 2006 0:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Albo "zrolowana"
Crosis
|
Śr cze 21, 2006 11:44 |
|
 |
Mieszek
|
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Śr cze 21, 2006 22:46 |
|
 |
Mieszek
|
noooo doooobraaa
to jak się wciska ten knefel "przestań sledzić wątek" to skubaństwo zostawia tylko wybór:
"wróc do tematu"
a ja chce wrócicc na stronę główna bo nie mam zamiaru zaszczycic tego watku swa obecnością 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Śr cze 21, 2006 23:29 |
|
 |
jo_tka
|
To kliknij na logo na górze  Albo na napis nad forum po lewej "Forum WIARA.PL Strona Główna" 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz cze 22, 2006 6:02 |
|
|
|