Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
| Autor |
Wiadomość |
|
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Bramanie
Napisałem tobie na pv o jaki post mi chodzi. Z pewnością łatwo sprawdzisz
|
| N gru 04, 2022 14:17 |
|
|
|
 |
|
HenrykK
|
 Re: Moderatorzy - zmiany personalne.
Jestem ciekaw, jacy czynni moderatorzy są obecnie na tym portalu?
|
| Pn gru 05, 2022 19:37 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Jest czterech czynnych moderatorów.
|
| Wt gru 06, 2022 8:57 |
|
|
|
 |
|
TS7
|
Małgosiaa,
Wyraziłaś wobec mnie prywatne oskarżenie, które uznaję za fałszywe świadectwo. Umieściłaś to fałszywe świadectwo w miejscu publicznym i odmawiasz wycofania, ani dowiedzenia rzekomej winy. Traktuję to jako poważne znieważenie. Prośbę o udowodnienie rzekomej nieświadomej winy zignorowałaś przez wiele dni.
Wobec powyższego niesprawiedliwego i nieuczciwego traktowania moje pisanie na tym forum się kończy. Sprawę zostawiam Bogu.
|
| Cz gru 08, 2022 10:00 |
|
 |
|
Małgosiaa
Moderator
|
Jeśli czujesz się pokrzywdzony, zgłoś sprawę do Administratora. Jest nim Asienkki. Jeśli tego nie zrobiłeś, mimo, że już wcześniej podałam taką drogę, oznacza, że zależy Tobie na awanturnictwie i statusie męczennika. Twój wybór.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
| Cz gru 08, 2022 10:29 |
|
|
|
 |
|
Albertus
|
 Re: Powstanie homoseksualizmu a chrześcijaństwo
Małgosiaa napisał(a): Zestawiając Twoje źródła i źródła podane przez No_Pasaran wnioskuję iż uważasz się za jednego z najmądrzejszych ludzi świata. @prymus Nie zamierzam dłużej tolerować Twojej ignorancji, którą tu przedstawiasz pozując na autorytet. Kolejne ostrzeżenie, a że już trzecie, zasłużony odpoczynek A coś konkretnego prymus zrobił czym sobie zasłużył na ostrzeżenie?
|
| Cz gru 08, 2022 23:01 |
|
 |
|
Dominikdano
|
 Re: Wyciszanie umysłu
Co to znaczy robić OT? Nie ma tu możliwości edycji własnych postów, które czasem wymagają uzupełnienia lub doprecyzowania, bo błędne zrozumienie treści bywa gorszym grzechem niż zbrodnia, szczególnie w takich sprawach jak praktyki duchowe i trening umysłu. Wzorem jest Jezus, wiedzący czego naucza, który bardzo precyzyjnie formułuje każde swoje zdanie, a i tak tysiące interpretatorów wiedziało i nieustannie wie lepiej co chciał powiedzieć i na różne sposoby przeinacza doniosłą naukę Mistrza :/ Jeśli czegoś nie zrozumiałeś to chętnie odpowiem najlepiej jak potrafię 
|
| Cz gru 15, 2022 19:45 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
OT to Off-Topic czyli bez związku z tematem, obok tematu.
|
| Cz gru 15, 2022 20:14 |
|
 |
|
Rabarbar
|
 Re: Skąd wiemy, że Biblia jest natchniona?
@bramin Mój pierwszy wpis (z czterech) był odpowiedzią na wpis @subadam. Kolejne trzy są na jeden temat. Uznałem, że podział na mniejsze części będzie łatwiejszy w odbiorze. W sąsiednim wątku napisałeś: Cytuj: Daty jakie podają księgi biblijne są przybliżone, takie "pi razy drzwi"... Czy nadal podtrzymujesz tę swoją opinię?
|
| So gru 17, 2022 10:53 |
|
 |
|
Inny_punkt_widzenia
|
 Re: Czy dobry łotr poszedł do czyśćca?
Dlaczego administrator nie usuwa takich jedno zdaniowych spamów tylko zawsze moje jednozdaniowe usuwa, to forum jest jednak nieuczciwe.
|
| Pn gru 26, 2022 19:06 |
|
 |
|
subadam
|
Rynsztokowa debata? A jakies przyklady? Debata wydawala mi sie dosc techniczna. Ostrzezenie jest tak smiesznie zredagowane ze odsyla cie do postu ktorego nie mozesz otworzyc z braku uprawnien, tak ze nawet nie wiem o co ci chodzilo. Te uwagi sa oczywiscie do Bramina.
|
| Śr gru 28, 2022 14:43 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Musisz cytować wulgaryzmy? Nie musisz. Tak samo jak Twój rozmówca nie musi pisać Tobie o pluciu w twarz.
|
| Śr gru 28, 2022 14:52 |
|
 |
|
subadam
|
O to milo ze moja pamiec jeszcze dziala, bo nie pamietam zadnych wulgaryzmow z mojej strony w tej dyskusji. Wynika z tego ze zostalem "ukarany" za cytowanie IPW. O tyle szkoda ze moj wywod pokazywal jak "ludek pisowski" powtarza klamstwa propagandy partyjnej w sferze gospodarczej, nie wnikajac czy maja jakas podstawe merytoryczna czy nie. Z drugiej strony jako moderator z ponad 20 letnim stazem na innym forum mam do ciebie taka uwage: zbyt wysoki poziom cenzury nie zacheca do pisania w danym miejscu, a chyba nie zalezy nam na tym bu to forum znalalo sie w sytuacji Katolika.pl, nieprawdaz?
|
| Cz gru 29, 2022 16:02 |
|
 |
|
Małgosiaa
Moderator
|
Chyba jednak pamięć zawiodła 🙂 No nie. Nie zostałeś ukarany za cytowanie IPW, a za użyte przez Ciebie, choć częściowo wykropkowane, wulgarne słowo.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
| Cz gru 29, 2022 16:24 |
|
 |
|
subadam
|
Cos takiego, rzeczywiscie. W kazdym razie dzieki za przywrocenie naszych postow i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla moderacji.
|
| N sty 01, 2023 7:19 |
|
|
|