Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz paź 16, 2025 15:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7463 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami
gzaze napisał(a):
george45 istnieją dwie możliwości:
  • Rozumiesz, że to co powyżej to idiotyczna ekwiwokacja słowa „twierdzenie” w znaczeniu „twierdzenie matematyczne” oraz „czegoś, co ktoś twierdzi”.
  • Nie rozumiesz i naprawdę wydaje Ci się, że to prawidłowe rozumowanie.
W tym pierwszym wypadku – przestań obrażać inteligencję innych. W drugim – odejdź z forum, bo nie jesteś intelektualnie zdolny do dyskusji.

Mam wrażenie, że najprawdziwszą może okazać się trzecia możliwość.
Gzaze, piszesz jak niejaki zefciu, denerwujesz się jak niejaki zefciu, rozumujesz jak niejaki zefciu, ba, nawet chcesz usuwać z forum jak niejaki zefciu, o przypisywaniu sobie inteligencji, którą ktoś obraza nie wspomnę. Może Ty jesteś zefciu, który wstydząc się swych poprzednich wypowiedzi oraz tego, że kamuflaż został odkryty, próbuje namówić adwersarza do odejścia z forum? Jeśli tak, to bardzo nieładnie czynisz, jeżeli nie, to przepraszam.

Cz sie 20, 2020 13:09
george45 napisał(a):
Mam wrażenie, że najprawdziwszą może okazać się trzecia możliwość.
Gzaze, piszesz jak niejaki zefciu, denerwujesz się jak niejaki zefciu, rozumujesz jak niejaki zefciu, ba, nawet chcesz usuwać z forum jak niejaki zefciu
Ale w jaki sposób moje bycie niejakim zefciem ma tłumaczyć Twoją kretyńską ekwiwokacją słowa „twierdzenie”? Zatem nie widzę, jak to ma być „trzecia możliwość”.
Cytuj:
Może Ty jesteś zefciu, który wstydząc się swych poprzednich wypowiedzi oraz tego, że kamuflaż został odkryty, próbuje namówić adwersarza do odejścia z forum?
Ale w jaki sposób Twoje odejście z forum miałoby taki kamuflarz utrzymać? I jakich konkretnie wypowiedzi miałbym się wstydzić?

Cz sie 20, 2020 13:12

Spytam wprost gzaze, zefciu i Ty to ta sama osoba?

Cz sie 20, 2020 13:29
george45 napisał(a):
Spytam wprost gzaze, zefciu i Ty to ta sama osoba?
A dlaczego ja mam odpowiadać na Twoje pytania, skoro Ty moje pytanie zignorowałeś?

Cz sie 20, 2020 13:53

Post Re: LGBT
ErgoProxy napisał(a):
było potem dla mnie zupełnie normalne, że ja żywię takie właśnie fantazje, a inni pewno żywią fantazje innego rodzaju

Nie podejrzewam ze jako mlody przedstawiciel homo sapiens nie zadawales sobie pytan jak to sie dzieje ze Ty zywisz takie a inni inne fantazje jak rowniez jak to sie dzieje ze Twoich fantazji nie podziela nikt ze znanych Ci towarzyszy.

So sie 22, 2020 16:28
Napisałem, że wiem, skąd mi to się wzięło? Napisałem. Ale pan musisz koniecznie moją wypowiedź przekręcić, zapewne dla ratowania swojego wielkiego świata, żeby nie runął z małym hukiem.

So sie 22, 2020 16:52

ErgoProxy napisał(a):
Napisałem, że wiem, skąd mi to się wzięło? Napisałem.

Rozumiem, ze tylko "ja" sie liczy i odpowiedzi na pytania o roznice jak rowniez o skale tych roznic leza poza zasiegiem pojmowania. Toz by sie duzy huk narobil.

So sie 22, 2020 17:04
Rozumiem, że cywilna odwaga jest u robaczków towarem deficytowym; dlatego się wiją. Pisz pan jasno, pisz po ludzku, albo nie pisz pan wcale.

So sie 22, 2020 17:18

ErgoProxy napisał(a):
Rozumiem, że cywilna odwaga jest u robaczków towarem deficytowym; dlatego się wiją. Pisz pan jasno, pisz po ludzku, albo nie pisz pan wcale.

Jasno juz bylo o szkolnych zabawach. Pewnie te muchomory spozywane w mlodym wieku zaszkodzily w rozumieniu slowa pisanego.

So sie 22, 2020 17:42
Dlaczego niejaki zefciu się skasował?

Pn sie 24, 2020 17:58

Quinque napisał(a):

Zapytaj Zefcia.
Problem jest taki ze poniewaz sie skasowal na tym forum musial bys znalezc inne formy komunikacji.

Pn sie 24, 2020 21:41

viewtopic.php?p=1064879#p1064879

@Alus
niepotrzebnie cytujesz cały post autora, a wystarczyło zacytować tylko to, do czego się odniosłaś: "No a później wymyślono Pawła i Łukasza żeby okiełznać chrześcijaństwo i przejąć nad nim władzę."

Pn sie 31, 2020 8:09
Kael – dzięki za uwagę i przepraszam. Wstyd mi, że dałem się nabrać botowi spamowemu.

Quinque napisał(a):
Zefciu się skasował w wyniku nieporozumienia, które już zostało wyjaśnione, zatem zefciu się odkasował.

Śr wrz 30, 2020 10:34

Gzaze też był fajny.

Śr wrz 30, 2020 21:00
feelek napisał(a):
Gzaze też był fajny.
To masz se posłuchaj: https://www.youtube.com/watch?v=1lG-fmzWF4M

Cz paź 01, 2020 6:56
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7463 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424 ... 498  Następna strona