Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So paź 18, 2025 8:14

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7463 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami
bramin napisał(a):
Oprócz słowotoku i agresji nie znalazłem u Ciebie nic merytorycznego.
No trudno. To nie jest moja wina. Postarałem się napisać jak najprecyzyjniej, dlaczego uważam tezę „bramin popiera P**” za słuszną. Możesz mi dać kolejne ostrzeżenie, jak Ci się to rozumowanie nie podoba.
Cytuj:
Gadaj sam ze sobą.
Nie mam nic przeciwko gadaniu na forum bez Twojego udziału. Problem się zaczyna, jak z Twojej strony lecą ostrzeżenia związane z takim gadaniem.

So lis 07, 2020 9:38

Post Re: Drugi postulat Szczególnej Teorii Względności.
Dla mnie najlepsza jest łatwość z jaką Henryk skacze z kwiatka na kwiatek - wielu uczonych poświęcało lata bądź całe życie góra kilku zagadnieniom, Henryk "obala" kolejną teorię tydzień po tygodniu

Bajdełej, może ja zdołam ci coś, zefciu, udowodnić. Mianowicie to, że HenrykK jest trollem udającym głupka.

W tym temacie http://www.racjonalista.pl/forum.php/s,822313

Robi wszystko, żeby nie zrozumieć eksperymentu proponowanego przez jdnego z użytkowników. Co prawdw w pewnym momencie beztrosko stwierdza, że jednak go przeprowadzi, po czym temat nie jest już kontynuowany.

Bendziesz karmhił trolla??//?/

Wt lis 10, 2020 13:34
Alugard napisał(a):
Co prawdw w pewnym momencie beztrosko stwierdza, że jednak go przeprowadzi, po czym temat nie jest już kontynuowany.
Jak już wspomniałem, HenrykK obiecywał tutaj budować jakieś maszyny nawet. Ale oczywiście jego obietnice okazały się niewiele warte.
Cytuj:
Bendziesz karmhił trolla??//?/
Pewnie już skończę. Niczym mnie raczej HenrykK już nie zaskoczy :(

Wt lis 10, 2020 14:14

zefciu

Cytuj:
Ale to nie ma sensu. Jak daleko musi się coś znajdować, żeby to była „inna przestrzeń”.

W przypadku różnicy czasów chyba niezbyt daleko.
W astronomii to na krańcach Wszechświata.

Cytuj:
Cytuj:
I znowu – coś tam piszesz, że coś coś wyklucza, ale nie wyjaśnisz, czemu. To już męczy.

Pan jest jak rozkapryszone dziecko. Wszystko mi daj. Każdy temat wymaga opracowania.
Dla niektórych już to przeprowadziłem, lecz świat nie stoi w miejscu. Pojawiają się nowe skojarzenia i odniesienia. Można je rozwijać, ale wszystko wymaga czasu i zapału.

Cytuj:
Oczywiście każdy, kto Cię zna wie, że takiego wpisu nie będzie. To jest normalne, że obiecujesz ciągle, że już już zaraz obalisz podstawy fizyki, dostarczysz dowodów na nieprawdziwość wszystkich obowiązujących teorii, a nawet kiedyś obiecałeś, że zbudujesz jakąś maszynę. I zawsze to jest „już niedługo”. Konkretnie w dzień, który starożytni Rzymianie zwali „greckimi kalendami”, Rosjanie zwą „turecką paschą”, a Polacy „dniem świętego Dygdy”.

Zapewniam Pana, że taki wpis powstanie, no chyba, żeby korona wirus, czy jakiś inny dopust Boży.
Mam w tej materii ciekawą koncepcję związaną z obserwatorami.
Jeśli nie zapomnę to opublikuję ją ze wskazaniem ,, Dla wątpiącego zefcia"

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak już wspomniałem, HenrykK obiecywał tutaj budować jakieś maszyny nawet. Ale oczywiście jego obietnice okazały się niewiele warte.

I budowałem. Straciłem sporo czasu i pieniędzy. Główny zamysł mi nie wyszedł.
Przypadkowo odkryłem napęd uniwersalny.

I to by było na tyle.

Wt lis 10, 2020 15:43

Alugard

Cytuj:
Cytuj:
Robi wszystko, żeby nie zrozumieć eksperymentu proponowanego przez jdnego z użytkowników. Co prawdw w pewnym momencie beztrosko stwierdza, że jednak go przeprowadzi, po czym temat nie jest już kontynuowany.

Nie wiem jaki eksperyment ma Pan na myśli. Ostatnimi czasami prawie ich nie wykonuję.

Zapomniał Pan zupełnie o kulturze. Wywodzi się Pan z portalu Racjonalista, a tam chamstwo jest codziennością i należy do dobrego tonu.
Nie da przenieść tutaj takich wynalazków jak: Bazgroły, Jaskinia troli ,oraz Ośla ławka.

Wt lis 10, 2020 15:54
Dobra, wystarczy, bo już nie wiem, jak dalej można przycisnąć HenryKka.

Wt lis 10, 2020 15:57

zefciu

Cytuj:
Dobra, wystarczy, bo już nie wiem, jak dalej można przycisnąć HenryKka.

Przyjmuję wyzwanie.

Wt lis 10, 2020 16:51

Po czym wnioskujesz, że "wywodzę się z portalu racjonalista"? Kolejny przebłysk geniuszu? :D kiedy ostatnio sprawdzałem, to ty byłeś tam zarejestrowany, nie ja.

Eksperyment z radarem opisany przez uzytkownika Pawel077. Nie pamiętasz swoich rewolucyjnych odkryć na temat radarów dopplerowskich sprzed trzech miesięcy? No chyba, że ktoś tam się pod Ciebie podszywa i to jakiś inny geniusz - konkurencja

Śr lis 11, 2020 2:07

Alugard

Cytuj:
Cytuj:
Po czym wnioskujesz, że "wywodzę się z portalu racjonalista"? Kolejny przebłysk geniuszu? :D kiedy ostatnio sprawdzałem, to ty byłeś tam zarejestrowany, nie ja.

Jestem nadal tam zarejestrowany. Nigdy jednak nie zgodziłem się z niskimi przejawami kultury jakie tam istnieją.
Kiedy odrzucimy ten przejaw, to charakter dyskusji w niczym się nieróżni od tego, który dominuje na tym portalu.

Cytuj:
Eksperyment z radarem opisany przez uzytkownika Pawel077. Nie pamiętasz swoich rewolucyjnych odkryć na temat radarów dopplerowskich sprzed trzech miesięcy? No chyba, że ktoś tam się pod Ciebie podszywa i to jakiś inny geniusz - konkurencja

Dziwię się, że nie zorientował się Pan, że w dalszym ciągu kontynuuję ten wątek.

Śr lis 11, 2020 8:33

A ja się nie dziwię, że dalej udajesz idiotę. :D Ostatnie wypowiedzi w linkowanym przeze mnie temacie pochodzą z końcówki sierpnia 2020. Użytkownik Pawel077 wyłożył ci bardzo łopatologicznie na czym polega twój błąd, zadał pytanie dlaczego więc go popełniasz - pozostało bez odpowiedzi. Typowe :D

Nie wiem czemu to robisz, ale widzę co dokładnie robisz. Wchodzisz na forum obwieszczając, że liczyłeś coś miesiącami, po czym wyrzucasz z siebie stek bzdur których sklecenie zajmuje góra pół godziny po przeczytaniu artykułu na wikipedii i umyślnym przekręcaniu wszystkiego o czym mowa, po czym kopiesz się z użytkownikami, którzy się z tobą nie zgadzają. Ignorujesz lub udajesz, że nie rozumiesz ich argumentów, bo wiesz, że ich to wkurza. W międzyczasie zakładasz nowy temat, bo wiesz, że wszyscy maja cię coraz bardziej dość i zirytuje ich to jeszcze bardziej. Przecież ty nawet nie dbasz o to, żeby przekonać kogokolwiek do swoich racji lub samemu czegokolwiek się dowiedzieć na temat swoich pomysłów. To co ty niby innego próbujesz osiągnąć, niż irytację ludzi, którzy mają nieszczęście znać się na czymś i znaleźć na tym samym forum co ty?

Śr lis 11, 2020 9:08

bramin

Cytuj:
Pare postów przeniosłem do działu "wzajemne uwagi".
Proszę nie zaśmiecać wątku osobistymi uwagami i albo dyskutować na temat albo dać sobie z tym spokój.

A czy tylko moje posty Pan tam przeniósł?

Śr lis 11, 2020 11:12

Zefciu, czy mozesz sobie darowac tego typu insynuacje:
" i tak kobiety po poronieniu bywają aresztowane i ciągane po sądach jako podejrzane o aborcję. O takiej Polsce właśnie marzą bramini."
I klamstwa:
"publicznie przyznałeś, że marzycie o tym, żeby zamknąć Polakom gęby" - cytat prosze.
Po prostu jestes zaslepiony w swoim samouwielbieniu.

Cz lis 12, 2020 22:39
robaczek2 napisał(a):
Zefciu, czy mozesz sobie darowac tego typu insynuacje:
" i tak kobiety po poronieniu bywają aresztowane i ciągane po sądach jako podejrzane o aborcję. O takiej Polsce właśnie marzą bramini."
A czemu mam sobie darować, skoro tak właśnie dzieje się w krajach, gdzie kobiety odpowiadają karnie za aborcje, a bramin popiera środowiska, które chcą takich rozwiązań w Polsce?
Cytuj:
"publicznie przyznałeś, że marzycie o tym, żeby zamknąć Polakom gęby"
A dlaczego mam sobie darować, skoro sam publicznie napisałeś nt. marzenia o Polsce, gdzie takich jak ja nie ma?

Pt lis 13, 2020 7:37

robaczek2 napisał(a):
Po prostu jestes zaslepiony w swoim samouwielbieniu.

Kilkakrotnie prosiłem by nie naśmiewać się z @zefcia. Takie atakowanie doprowadza do „wycofania” @zefcia. Rezygnuje z bycia modem, opuszcza forum, następnie powraca pod innym nikiem, mimo to jego wypowiedzi (jakie są każdy widzi) zdradzają kamuflaż. Znika ponownie, następnie (być może po odpowiedniej kuracji) powraca pod starym nikiem. Skoro ma takie parcie na pisanie niech pisze. Jeszcze raz proszę pozostawić @zefcia w spokoju, nie naśmiewać się i nie krytykować. Każdy z nas jest inny, sprawny inaczej, inaczej wychowany, wykształcony, inną wiarę ma zaszczepioną przez rodziców, otoczenie. Co niektórzy to dostrzegają i zaczynają odkrywać siebie, inni pozostają w kokonie utkanym przez otoczenie. Gdy kokon spotyka kokon, obijają się o siebie, mocniejszy rozbija słabszy (prowadzi do jego obumarcia), lecz sam nadal zostaje zamknięty. Kiedyś trafia na mocniejszy kokon i ginie, ginie jako kokon. Nie był w stanie doprowadzić do rozwinięcia się życia jakie w nim było, jego życia.
PS
By z tego kokonu wyjść potrzeba czasu, próba rozbicia go z zewnątrz doprowadzi do obumarcia tego co wewnątrz. Można jedynie stwarzać warunki, które będą pomocne w uwolnieniu się z kokonu, ale uwolnić się można tylko i wyłącznie samemu.

Pt lis 13, 2020 8:23
Moderator

@george45
Proszę darować sobie prześmiewcze uwagi, pseudo psychoanalizy użytkowników. W tym wątku, jakkolwiek można sobie pozwolić na więcej, też obowiązuje szacunek do drugiego człowieka.

Pt lis 13, 2020 8:39
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7463 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428 ... 498  Następna strona