Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Z czym?  Tak to bywa - dzisiaj mam wolne popołudnie - to i pogoda się zepsuła  A wczoraj tak ładnie było, przynajmniej przez część dnia...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt lut 05, 2013 14:38 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie mówi sie "szczym" tylko "siusiamy"  Gdzie ty miałaś wczoraj fajna pogodę? Chyba miałas takie specyficzne urodzinowe spojrzenie na świat....stąd ta pogoda 
|
Wt lut 05, 2013 14:40 |
|
 |
Asienkka
|
Nie, ciepło było i słonecznie - tylko przez kilka godzin, ale jednak... U Ciebie też pada?
|
Wt lut 05, 2013 14:41 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
U mnie też wczoraj było ładnie, słonecznie. Dziś też ładny, ciepły dzionek.
|
Wt lut 05, 2013 14:43 |
|
 |
Asienkka
|
Hmmm... Podobno na wschodzie Polski jest dzisiaj ładnie 
|
Wt lut 05, 2013 14:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No tak.....kielecczyzna i lajkoniwizna to miały pogode. A nad piękny Śląsk to te wszystkie badziewia chmurzaste przywiało. Ze wschodu zawsze źle wiało  Nic....napisze protest!
|
Wt lut 05, 2013 14:46 |
|
 |
Asienkka
|
A co - napisz!
|
Wt lut 05, 2013 14:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka napisał(a): A co - napisz! ...i zgłosze do Moderacji. A co! Od tego w końcu są! I nie ma to tamto...
|
Wt lut 05, 2013 14:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka napisał(a): Jeżeli w tym temacie nadal będą pojawiały się dyskusje dotyczące homoseksualizmu, homofobii, chorób, długości przyrodzeń... temat zamknę całkowicie.
Asienkka napisał(a): Zobaczymy czy temat się sprawdzi  Mam nadzieję, że obejdzie się bez wzajemnego obrażania. Chociaż nie jestem do końca przekonana.... Proszę zatem ustalić merytorykę dozwolonych dyskusji w tym temacie, ponieważ Administracja zupełnie nie określiła tematu tego wątku, zaś jego sama nazwa "Wzajemne uwagi - między użytkownikami" może być dowolnie interpretowana  Mnie zupełnie nie interesuje dyskusja nt. samego homoseksualizmu w tym wątku. Czynię w nim, jak sama nazwa wskazuje - uwagi do użytwkoników, na temat przeze mnie wybrany, w tym przypadku na temat tego co jest obrażaniem, a co nie i czy wolno bezkarnie określać mianem "chorego na..." dowolnie wybranych userów tego forum 
|
Wt lut 05, 2013 15:08 |
|
 |
Asienkka
|
W takim razie nie musisz udzielać się w tym temacie  Możesz pisać w Uwagach do moderacji, jeżeli coś chciałbyś zgłosić, innych użytkowników mogę poprosić w Twoim imieniu, aby nie odwoływali się do Twojej osoby w tym temacie - i problem z głowy  Mnie w swoje gierki nie mieszaj, bardzo proszę Ostrzegam, będę dawała ostrzeżenia...
|
Wt lut 05, 2013 15:16 |
|
 |
pilaster
|
Lurker napisał(a): pilaster faktycznie występuje i udziela się na ateiście, acz modem w tej chwili nie jest. Nie wiem, czy był. Pilaster nigdy nie był na "ateiście" modem, aczkolwiek miał owszem, taką propozycję. Stwierdził był jednak że katolik jako moderator na "ateiście" to by było jednak zbyt postmodernistycznie.  Nie mówiąc już o tym, że prowadziłoby to do ciągłych konfliktów z userami 
_________________ Brothers, what we do in life, echoes in eternity
Jest inaczej - Blog człowieka leniwego
|
Wt lut 05, 2013 16:43 |
|
 |
Asienkka
|
Mike29 - pilaster dostał ostrzeżenie, dostał również od moderatora poprzez PW pouczenie ... Daruj sobie wchodzenie w nie swoje kompetencje. Już Ci napisałam (ale powtórzę jeżeli za pierwszym razem nie zrozumiałeś) skoro nadal nie wiesz o czym możesz tu pisać a o czym nie - lepiej omijaj ten temat. Już kilka Twoich postów wylądowało w koszu. Nie zmuszaj mnie do zbanowania Twojego nicka.
|
Wt lut 05, 2013 18:44 |
|
 |
Asienkka
|
humalog napisał(a): Asienkka napisał(a): A co - napisz! ...i zgłosze do Moderacji. A co! Od tego w końcu są! I nie ma to tamto... Ojj tam do Moderacji! Od razu do Szefa Szefów 
|
Wt lut 05, 2013 19:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szanowna Pani Administrator
Chciałem nieskromnie przypomniec z pewna doza śmiałości, iż jest Pani tutaj od....sprzatania, a nie interpretowania cudzych wpisów. Napisano bowiem "Nie cudzosłów"
Kierując sie jednak bezmierną miłoscia własną i małoistotna, aczkolwiek ledwie zauważalną, nikłą i nie majacą najmniejszego znaczenia, tolerancją do pozostałych istot, których byty zakłócają mój spokój. Biegne chyzo jako ten rumak przecudnej urody w galopie, by wyjasnic w czym rzecz.
Otóż: A więc:
Moderacja jak sama nazwa wskazuje jest od zgłaszania
Natomiast Capo di Tutti Capi jest po to by było do kogo donieść
Którą to czynnośc namietnie, nadgorliwie, nieustannie, ustawicznie, nieprzerwanie, ciągle, nieustajaco i na dodatek wciąż wykonuję.
Na tym koncze mój wywód spodziewając sie oklasków, oraz dozgonnej wdzięczności i stosownego bicia pokłonów.
P.S. I prosze by zaprzestano molestowania mojej istoty własnej i miłosci właściwej
|
Wt lut 05, 2013 19:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka napisał(a): Z czym?  Tak to bywa - dzisiaj mam wolne popołudnie - to i pogoda się zepsuła  A wczoraj tak ładnie było, przynajmniej przez część dnia... To nie jest "Wzajemna uwaga - między użytkownikami" mniej godna usunięcia niż to co przed chwilą zrobiłaś z moim postem do pilastra, gdzie tylko i wyłącznie napisałem mu, że nie mam nic przeciwko jego krytyce homoseksualizmu, o ile nie obraża przy tym ludzi. Niestety smutno przyznać, ale administratorka Asienkka nadużywa swoich kompetencji i pokazuje swoje prawdziwe oblicze  - to jest moja uwaga do Ciebie kochana, zobaczymy, czy również zostanie przez Ciebie skasowana,a kto wie pewnie mnie za to jeszcze inna nagroda spotka 
|
Wt lut 05, 2013 19:53 |
|
|
|