Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Małgosiaa
Moderator
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami
@robaczek2 Proszę udowodnić, że kieruję się sympatią polityczną podczas moderowania.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Śr mar 15, 2023 13:27 |
|
|
|
 |
robaczek2
|
"Wielkie g obchodzą mnie Twoje niderlandzkie dane, bo nie są to dane naukowe, a takie same jak z Twoich mediów. I żeby było wszystko jasne: dla mnie nie ma żadnych jedynie słusznych mediów ani żadnej jedynie słusznej opcji politycznej, więc nie jest to broń obosieczna. Upieranie się i wciskanie głupot o pedofilii nawet w tym wątku będzie uznawany za trolling." Poglady niektorych czlonkow partii Zielonych w Niderlandach to nie wciskanie glupot. To fakty. Jak rowniez istnienie organizacji pedofilskich. Podczas moderowania czesto kierujesz sie swoimi sympatiami. Ale tak wogole to fajnie ze jestes. Zdaje sobie sprawe ze moderowanie wymaga poswiecenia swojego czasu i to doceniam. Poza tym dobrze znac inne poglady i argumenty.
|
Śr mar 15, 2023 13:50 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
To nie jest dowód na nierówne traktowanie użytkowników. Czekam na konkrety, z linkami do postów.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Śr mar 15, 2023 13:57 |
|
|
|
 |
No_Pasaran
|
Cytuj: Poglady niektorych czlonkow partii Zielonych w Niderlandach Czemu znowu kłamiesz? To co wrzuciłeś tyczyło jednej z młodzieżówek, a nie partii politycznej. Widać jesteś aż tak zdesperowany w poszukiwaniu „argumentów” w stylu „a bo u was bijo m*rznów” że aż wyszukujesz stanowiska jakiś dzieciaków bawiących się w politykowanie XD Cytuj: Jak rowniez istnienie organizacji pedofilskich. No istnieją jakieś planktonowe grupki szkodników i co z tego? Wydaje ci się że jaką tezę tym dowodzisz?
_________________ Hasta la Victoria Siempre
|
Śr mar 15, 2023 14:14 |
|
 |
No_Pasaran
|
robaczek2 napisał(a): Małgosiaa napisał(a): I oczywiście uważasz, że działa tylko przez przeciwników Kościoła? Dzieki za insynuacje. Nie wiedzialem ze bylas na kursie jasnowidztwa. Zglaszam do moderacji. Niezła komedia - robaczek tak się nakręcił, że nie odróżnia już pytania od stwierdzenia XD Ja nie tyle insynuuje, co wprost zarzucam ci pisanie łgarstw odnośnie odsetka homoseksualistów wśród profili. Zabawne że w tym temacie siedzisz cichutko jak mysz pod miotłą. Rozumiem ze nie jesteś w stanie dalej argumentować za swoimi fałszywymi tezami, ale wypadałoby chociaż przeprosić za szczucie na innych ludzi.
_________________ Hasta la Victoria Siempre
|
Cz mar 16, 2023 17:54 |
|
|
|
 |
robaczek2
|
Katon szlaban z wypowiedziami o pedofilii bo jakies tam sluzby czuwaja. Sluchaj Bramina. Przypomnialo mi sie jak w Kanadzie kilka lat temu sprawdzili laptop jakiemus biskupowi wracajacemu bodajze z Azji. A tam bylo zdjec a zdjec. No i biskup chyba wylecial. Sliski temat. Co najwyzej mozna mowic o molestowaniu przez ksiezy.
|
Pt mar 17, 2023 19:15 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Przestań pleść bzdury o tym "co najwyżej można mówić". Skoro nie rozumiesz o co chodzi w prośbie bramina, to nie zabieraj głosu i nie trolluj
|
Pt mar 17, 2023 19:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie każdy jest tak wysoko kształcony i inteligentny jak Ty. Postaraj się wytłumaczyć tym, których Bóg nie obdarzył tak hojnie darami jak Ciebie, a może jeszcze coś otrzymasz.
|
Pt mar 17, 2023 20:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Z życia Kościoła w Polsce
bramin napisał(a): Pan Obirek to inteligentny i błyskotliwy facet, w niektórych jego wypowiedziach krytyka Kościoła katolickiego jest słuszna i uzasadniona ale tez w wielu przypadkach emocje biorą gorę i wtedy trudno traktować poważnie jego osobę jak i jego wypowiedzi. Krytyka i krytykanctwo Kościoła to jego zawód i hobby. To Twoja prywatna opinia czy piszesz zawodowo? Bo widzisz drogi braminie jest przeogromna różnica, między myśleniem ewolucyjnym a tępym tradycjonalizmem. I tu rodzi się pytanie: jeśli Bóg jest to dlaczego nie walnie z tej swojej niebieskiej chmury i wreszcie pogoni w diabły to towarzystwo?
|
N mar 26, 2023 12:12 |
|
 |
Inny_punkt_widzenia
|
 Re: Dlaczego Bóg zsyła swojego Syna na śmierć aby siebie
Przepraszam cię bramin ale ty też nie jesteś Katolikiem, ani osobą wierzącą. Nie wiem jakie masz zdanie o sobie i kim tak naprawdę jesteś na forum, ale twoje wpisy wskazują na to że jesteś adminem ateistycznym. Ty więcej wiesz i hinduiźmie niżbym przypuszczał.
|
N mar 26, 2023 16:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wielce szanowny niesympatyczny użytkowniku! Gdybyś zapomniał to przypominam, ze na forum ani administracja ani moderatorzy nie weryfikują kto jest katolikiem lub niewierzącym. Przed wielu laty zostałem zweryfikowany przez administrację jako duchowny i to wystarczy. Twoim miłym obowiązkiem jest dyskutowanie a nie namolne sprawdzanie czy ktoś wierzy lub nie. Możesz o to grzecznie zapytać w wątku "wzajemne uwagi" a nie w wątku dyskusyjnym. Nie interesuje mnie Twoje zdanie, ze jestem ateistycznym adminem, gwoli ścisłości jestem tu moderatorem. Inny_punkt_widzenia napisał(a): Ty więcej wiesz i hinduizmie niżbym przypuszczał. Tak, wiem wiele ale jaki to ma logiczny związek z ateizmem? Nie nadużywaj mojej cierpliwości i dyskutuj zgodnie z tutejszymi regułami.
|
N mar 26, 2023 18:10 |
|
 |
Inny_punkt_widzenia
|
Bramin nie wierzę w to że jesteś duchownym i chrześcijaninem, nie wszystko co piszą jest prawą twoje koło pod nikiem zdradza cię. Nawet gdybyś mi pokazał swoje święcenia i tak ci nie uwierzę , zresztą moja wiara nikogo nie interesuje. Chciałem tylko powiedzieć że miałem do ciebie zaufanie jak do osoby bezstronnej, ale jesteś osobą stronniczą .
|
Pn mar 27, 2023 15:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
IPW, dostajesz ostrzeżenie gdyż nie zastosowałeś się do poleceń moderacji. Forum nie jest miejscem głoszenia spiskowych teorii, podważania czyjegoś chrześcijaństwa lub weryfikacji wiary.
|
Pn mar 27, 2023 17:55 |
|
 |
feelek
|
 Re: Historia o potopie a ewolucja.
Jerzy_67 napisał(a): Nie raz czytamy wcześniej, że Noe spełniał Boże polecenia; nie widzę możliwości, aby robił to tylko swoimi ludzkimi siłami, i na swoim rozumie polegając... Nie! To był Boży plan, a w nim Jego pomoc... Proste! I plan spalił na panewce.
|
N kwi 02, 2023 16:45 |
|
 |
Jerzy_67
|
 Re: Historia o potopie a ewolucja.
feelek napisał(a): Jerzy_67 napisał(a): Nie raz czytamy wcześniej, że Noe spełniał Boże polecenia; nie widzę możliwości, aby robił to tylko swoimi ludzkimi siłami, i na swoim rozumie polegając... Nie! To był Boży plan, a w nim Jego pomoc... Proste! I plan spalił na panewce. W jakim sensie?
_________________ "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12,21). Gdy ROZUMIESZ, że DOBRO jest CENNIEJSZE od zła — to WYBIERAJĄC DOBRO, zwyciężasz zło… +++ "Tak, wkrótce przyjdę. Amen, przyjdź, Panie Jezu!" (Ap 22,20).
|
N kwi 02, 2023 17:47 |
|
|
|