Autor |
Wiadomość |
Kropka
|
Dzabba napisał(a): Jeżeli jednak nie, to wytłumaczcie mi co jest powodem braku chociażby dwuzdaniowej wiadomości odnośnie uzasadnienia wycięcia postu(ów)?
To pewnie też zależy kto usuwa...
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Cz wrz 14, 2006 13:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: To pewnie też zależy kto usuwa...
BINGO!  Cytuj: Dzabba - więcej luzu i dystansu do swojej twórczości.
Wbrew pozorom mam ten "luz", co widac po wielu moich postach. Brak go jednak betonowym moderatorom (NIE WSZYSTKIM!!!).
Mam również czas by poczekac na odpowiedź po której bede wiedział czy maja sens jakiekolwiek uwagi czy to jest typowe "kopanie sie z koniem"
|
Cz wrz 14, 2006 14:27 |
|
 |
jo_tka
|
Dżabba
Wszystkie Twoje posty usunięte conajmniej od początku września składały się głównie z obelg ewentualnie prywatnych wycieczek skierowanych do rozmówców, w których czasem przemykały pojedyncze zdania z sensem. Wszystkie Twoje posty powinny zostać z tego powodu usunięte. I dotychczas otrzymywałeś moim zdaniem wystarczająco dużo ostrzeżeń, żeby o tym wiedzieć.
I żeby nie było żadnych wątpliwości - dalsza działalność w tym stylu spowoduje usunięcie z tego forum.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz wrz 14, 2006 17:39 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Jeszcze jedno
1. Nie będzie kolejnych ostrzeżeń. Powyższe uważam za ostateczne.
2. Z faktu, że jest to dział moderacja, nie wynika, że można tu kogokolwiek bezkarnie obrażać.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz wrz 14, 2006 19:00 |
|
 |
Awa
|
Kochana moderacjo mam pytanie:czemu po kliknieciu w ,,posty od ostatniej wizyty" od kilku dni nie wyrzuca mi wszytkich nowych postow?
Sprawdzałam,ż e danego dnia pojawiło się wiele postow a mi wyswietla się 3 lub 4?Jaka może byc tego przyczyna?
|
Cz wrz 14, 2006 21:15 |
|
|
|
 |
angua
|
A nie logujesz się podwójnie? Czasem za pierwszym razem forum samo wylogowywuje i trzeba powtórzyć operację. Co oznacza, że czas ostatniej wizyty się zmienił. Radą na to jest wchodzenie przez skrzynkę PW. Datę ostatniej wizyty najłatwiej sprawdzić na stronie głównej - po zalogowaniu, oczywiście.
Druga możliwość, jaka przychodzi mi teraz do głowy jest taka, że ktoś jeszcze na Twoim komputerze wchodzi na forum. Jeśli między jedną a drugą osobą nie zamnknie się przeglądarki, posty przeczytane przez pierwszą osobę zostaną uznane za przeczytane i u drugiej. Ale w takim wypadku na liście byś je miała, ale białe a nie pomarańczowe.
Więcej pomysłów brak, bo u mnie wszystko w porządku. Stawiałabym na to pierwsze.
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Cz wrz 14, 2006 21:31 |
|
 |
Awa
|
hm chyba mas zracje ztym 1:)dzieki
|
Cz wrz 14, 2006 21:45 |
|
 |
angua
|
Loguj się przez "zaloguj się, aby sprawdzić wiadomości"
To rozwiązuje problem.
_________________ Czuwaj i módl się bezustannie, a czyń to dla Boga, dla ludzi i dla samego siebie. Nie ma piękniejszego zadania, które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia, niż kontemplacja. P. M. Delfieux
|
Cz wrz 14, 2006 21:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Wszystkie Twoje posty usunięte conajmniej od początku września składały się głównie z obelg ewentualnie prywatnych wycieczek skierowanych do rozmówców, w których czasem przemykały pojedyncze zdania z sensem. Wszystkie Twoje posty powinny zostać z tego powodu usunięte. I dotychczas otrzymywałeś moim zdaniem wystarczająco dużo ostrzeżeń, żeby o tym wiedzieć.
Dziękuję za odpowiedż i całkowicie ja rozumiem.
Uderzyłem w moderatora który nalezy do Towarzystwa Wzajemnej Adoracji. To jest mój bład, bład rozumiany jako "kopanie sie z koniem"
Dla adorowanych przyjaciół mozna posłuzyc sie nawet kłamstwem.
jotko
Potwierdziłas swoim postem tylko to co o Tobie mówiono, a co mówiono to dobrze wiesz.
Opowiedziano mi, ze jestes najgorszym administratorem od poczatku istnienia tego Forum.
Nie miałem okazji byc tutaj od początku, ale w dziwny sposób wszystko się sprawdza.
Na dodatek potwierdza sie teza pewnej osoby, ze potrafisz posługiwac sie kłamstwem. Ta osoba sama ci to wyjasni. ja zbyt krótko tutaj jestem i za mało cie znam, ale skłaniam sie do tej tezy.
Jedyne do czego jestes zdolna to do straszenia WYWALENIEM. Gratuluje wykształcenia...
|
Cz wrz 14, 2006 22:16 |
|
 |
Stanisław Adam
|
angua napisał(a): Loguj się przez "zaloguj się, aby sprawdzić wiadomości"  To rozwiązuje problem.
Zgłaszam wniosek racjonalizatorski:
Pozostawić tylko możliwość logowania się przez "sprawdzenie wiadomości".
To zabezpieczy przed ww. skutkami, jak również wymusi sprawdzenie PW, czego niektórzy uporczywie nie czynią.
Pt wrz 15, 2006 12:44 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Stasiu - taka mała uwaga: to, że ktoś nie odpowiada na wiadomość, nie znaczy że jej nie czytał
Może po prostu nie chce Ci odpisać. Na to pewnie nie wpadłeś 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pt wrz 15, 2006 16:14 |
|
 |
Kropka
|
Oj tak tak.
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Pt wrz 15, 2006 16:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wiadomości przeczytane znikają z folderu : Wysłane  I po tym wiadomo, czy ktoś PW otworzył.
|
Pt wrz 15, 2006 16:31 |
|
 |
Asienkka
|
ToMu napisał(a): Stasiu - taka mała uwaga: to, że ktoś nie odpowiada na wiadomość, nie znaczy że jej nie czytał Może po prostu nie chce Ci odpisać. Na to pewnie nie wpadłeś 
Jednak można sprawdzić w opcji ('skrzynkowej'  ) 'Wysłane' - jeżeli Twoje PW nadal tam jest - to znaczy - Ktoś tego w ogóle nie odebrał, może to miał na myśli Stanisław? 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pt wrz 15, 2006 16:34 |
|
 |
Kropka
|
Sprytne to  Szkoda, że nie ma takiej opcji w poczcie na onecie, albo na wp.
A może jest, a ja o tym nie wiem??
|
Pt wrz 15, 2006 16:36 |
|
|
|