Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 23:44

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Pan tu panie humalog Pogorzelski dziewusze piernika przywiezc obiecujesz, a ja gore!

Cz lut 07, 2013 23:13
lokis napisał(a):
a ja gore!

Głosu natury lekceważyć nie można. Znam odpowiednią dla Ciebie partnerkę ;)

Obrazek

Pt lut 08, 2013 7:52
MARIEL napisał(a):
lokis napisał(a):
a ja gore!

Głosu natury lekceważyć nie można. Znam odpowiednią dla Ciebie partnerkę ;)

Obrazek

Przepraszam że sie wtrancam.....ona (ta partnerka) się cieszy czy może robi kupke? :D

Pt lut 08, 2013 8:07

możecie się śmiać z moich błędów językowych. nie zmienia to faktu, że moderacja tolerując obnoszenie się z grzechem i rozwiązłością pokazuje swoją hipokryzję, której ochoczo przyklaskuje ciemny tłum. jak już mówiłem nie ja będę waszym sędzią.

Pt lut 08, 2013 12:23

No... bo lepiej takich kneblować i pławić się z we własnym katolickim sosie. Furda, że można przy okazji zapoznać z innym zdaniem i wyrobić opinię na temat. Furda, że można przy okazji (acz nadzieja na to minimalna) zasiać w grzeszniku ziarno nawrócenia.

Cytuj:
moderacja pokazuje swoją hipokryzję, której ochoczo przyklaskuje ciemny tłum

Ty, oświecony, może przestań się zniżać do naszego poziomu i pójdź sobie stąd?

Orkiestra!

Pt lut 08, 2013 12:37
@urodzonywpanu, to jest forum dyskusyjne nie apologetyczne.

Pt lut 08, 2013 13:30

MARIEL!!! Ja ostrzegam! Powalanie misia na lopatki konczy sie zawsze konsumpcja danego zapasnika! W przypadku kobiet, inna konsumpcja poprzedzajaca!
Humalogowi nie odpowiem. On zawsze o tym samym.
Cytuj:
, że moderacja tolerując obnoszenie się z grzechem i rozwiązłością pokazuje swoją hipokryzję,

Bo moderacja spolegliwa, jak przykazano. Przyklad idzie z gory.

Pt lut 08, 2013 21:19

to jest chrześcijańskie forum! dlaczego według was ma promować szatana? czy to w porządku?

Pt lut 08, 2013 23:45
Szatana. Pisząc z małej litery nie precyzujesz, że chodzi Ci o tego gościa, który zbuntował się przeciw Bogu. Co najwyżej piszesz o szeregowym pociotku ^^.

Natomiast założenia forum masz opisane w regulaminie:

1. Forum portalu WIARA.PL jest miejscem spotkania ludzi pragnących pogłębić swoją wiarę, poszukujących Boga, zainteresowanych problemami religii, a chrześcijaństwa w szczególności. Forum stanowi zatem miejsce rozmowy katolików i niekatolików, chrześcijan i niechrześcijan, wierzących i niewierzących.

Jeżeli uważasz, że to forum jest niegodne miana chrześcijańskiego, to proponuję założenie własnego pt. "jedyne chrześcijańskie forum w sieci" i tam moderować tak, aby żadnych treści, które sugerują kontekst agitacji na rzecz grzechu nie było. Ot od razu na banicję wysyłać nieprawomyślnych.

Pt lut 08, 2013 23:53
Moderator

Mike29 napisał(a):
Ateiści są banowani za riposte przez wyłącznie PW do katolików, którzy bluzgają na ich temat publicznie na forum, a drugim włos z głowy nie spada, jedynie sa ich posty usuwane.

BTW, gdy się pisze na wierze i ateiście, dobrze jest trochę uważać, bo tam pozwalają na więcej, jak sam pewnie zauważyłeś (np. dość swobodne przeklinanie) :)

Natomiast jeśli chodzi o powód Twojego bana tutaj, to jest on podany w odpowiednim wątku.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Cz lut 14, 2013 16:11
Mike29 napisał(a):

Śmiech na sali :] Apeluję do Właściciela portalu wiara.pl o kontrolę poczynań administracji/moderacji. Od jakiegoś czasu nie można tu nawet wyrazić własnego zdania, w jakiejkolwiek formie. Wszystko co negatywne jest karane ostrzeżeniami. Ateiści są banowani za riposte przez wyłącznie PW do katolików, którzy bluzgają na ich temat publicznie na forum, a drugim włos z głowy nie spada, jedynie sa ich posty usuwane.

Niektorzy nie potrafia dostrzec faktow, ze aktualnie humalog np (na pewno nie ateista) ma bana czasowego.

No, ale jezeli ktos uwaza siebie za ofiare ogolnoswiatowego spisku nieateistow i nie zachwycajacych sie homoseksualizmem jako szczegolnym wybraniem, to prawdy nigdy nie zobaczy.
Troche samokrytyki by sie przydalo.

I po co tak sie tu meczyc? Sa inne fora, ktore przyjmuja ludzi z takimi pogladami z otwartymi rekami a wyrzucaja innych, ktorzy tu dobrze sie czuja.

Cz lut 14, 2013 16:31
Soul33 napisał(a):
Mike29 napisał(a):
Ateiści są banowani za riposte przez wyłącznie PW do katolików, którzy bluzgają na ich temat publicznie na forum, a drugim włos z głowy nie spada, jedynie sa ich posty usuwane.

BTW, gdy się pisze na wierze i ateiście, dobrze jest trochę uważać, bo tam pozwalają na więcej, jak sam pewnie zauważyłeś (np. dość swobodne przeklinanie) :)

Natomiast jeśli chodzi o powód Twojego bana tutaj, to jest on podany w odpowiednim wątku.

Jest podane, że nawrzucałem przez PW humalogowi i Asience. I jestem z tego całkowicie dumny i zadowolony. Moje nawrzucanie humalogowi było efektem bluzgów jakie pisał o mnie publicznie na forum, zresztą w tym temacie, zaś Asience za to, że zmanipulowała i przedstawiła na forum sytuację w zupełnie innym świetle niż to miało faktycznie miejsce, choć jej trochę przesadziłem. Humaloga posty zostały tylko skasowane, a on uniknął osta i bana. Ja zostałem zbanowany za obronę i to wyłącznie na PW. Ktoś powie, że to było uczciwe posunięcie ze strony administracji? :-)

@Kael
Miłośniku układów kolesiowskich i ekstrerminowania niewygodnych osób - humalog dostał teraz bana za cokolwiek innego. Ja piszę o sprawie sprzed tygodnia, gdzie pisał co najmniej dwa dostrzeżone przeze mnie bluźniercze posty, w których mnie wyzywał i na skutek których posłałem mu wianueszek na PW. Jego publiczne posty tylko usunięte, a mnie banana za wiadomość PW. Oto działania tutejszej władzy. Jak mam rozumieć to jest tak po chrześcijańsku? Zawsze się człowiek czegoś nowego nauczy o waszej mentalności.

Cz lut 14, 2013 17:42
Mike29 twoje swiadectwo jakie dajesz o mentalnosci ateistow i homoseksualistow (zaliczasz sie do obu grup, czyz nie?)jest dla mnie porazajace.
Tyle, ze ja nie oceniam grupowo, tylko indywidualnie.

I powtorze sie po raz n-ty. Twoj brak kultury (gosc na obcym mu ideologicznie forum, ktory chce i tu zaprowadzic nowy porzadek swiata) swiadczy tylko o tobie. Nie mam pojecia co spowodowalo, ze uwazasz sie za ofiare, ale twoja agresja i wulgarnosc (co z tego, ze na pw?) swiadczy o tym, ze jestes gleboko zraniony, niepewny siebie i musisz calemu swiatu udowodnic, ze to ty masz racje.

Czasami moze i masz, ale na pewno nie zawsze i z tym musisz sie pogodzic, jezeli chcesz byc traktowany jako powazny partner w dyskusji.
A brak kultury w dyskusji w argumentacji nie pomaga. Tak jak bicie dzieci jest objawem porazki rodzicow.

Cz lut 14, 2013 17:56
Mike29 napisał(a):
Ja zostałem zbanowany za obronę i to wyłącznie na PW. Ktoś powie, że to było uczciwe posunięcie ze strony administracji? :-)

Mike29 czy wiesz, że w Sądzie również zostałbyś ukarany za bluzgi pod adresem sędziego? Nieważne jak słuszna byłaby Twoja obrona- jeżeli nie potrafisz zachować się w sposób kulturalny, licz się z tym, że zostaniesz ukarany.

@Mike29 - ban tygodniowy
Używanie wulgaryzmów (poprzez PW) w stosunku do użytkownika oraz administratora, obrażanie wiary gospodarzy forum (również poprzez PW)

Jeżeli Mike29 - po tygodniowym banie - będzie nadal zachowywał się w chamski i wulgarny sposób (dla jasności - wymieniających PW również obowiązują podstawy kultury osobistej :? ) zostanie zbanowany od razu na stałe.

http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=732826#p732826

Powód bana wg moderacji? Ano taki, że masz gdzieś kulturę osobistą. Może spróbuj sprzeczać się w sposób kulturalny i dopiero, gdy dostaniesz za to bana, zaczniesz uczciwie pisać, że to za swoją obronę?
Nie wiem, co było na PW, jednak sam przyznajesz, że jesteś dumny z tego, że zasady kultury osobistej schowałeś do szuflady i wyciągnąłeś gumofolce.

Cz lut 14, 2013 18:11
Val napisał(a):
Mike29 czy wiesz, że w Sądzie również zostałbyś ukarany za bluzgi pod adresem sędziego? Nieważne jak słuszna byłaby Twoja obrona- jeżeli nie potrafisz zachować się w sposób kulturalny, licz się z tym, że zostaniesz ukarany.

Lol, nie porównuj Sądów do Asienkki. Deprecjonujesz tych pierwszych. Asienkka nie ma nic wspólnego z sądownictwem ani sprawiedliwością. To jakaś laska, która została przypadkowo administratorką jakiegoś forum. To nie czyni z niej nagle sprawiedliwej ani uczciwej w ocenach. I niestety pokazuje, że taka nie jest. Poza tym nie sugeruj, że jej nawrzucałem publicznie tak jakby ktoś publicznie na sali sądowej obraził Sędziego. Ja jej powiedziałem co myślę o jej praktykach wyłącznie przez PW. Tak samo humalogowi nawrzucałem po tym jak mnie publicznie zbluzgał na forum kilkukrotnie. Również zrobiłem to wyłacznie przez PW. Katolik jak publicznie na forum bluzga zostaną usunięte tylko jego posty. Jak to samo zrobi ateista/gej, w dodatku nie publicznie tylko PW, a więc "ciężar" znacznie mniejszego kalibru = dostaje bana. Nie wmawiaj mi, że to było sprawiedliwe posunięcie. Na sali sądowej Asienkka byłaby na straconej pozycji w ocenie Sądu.

Val napisał(a):
Powód bana wg moderacji? Ano taki, że masz gdzieś kulturę osobistą. Może spróbuj sprzeczać się w sposób kulturalny i dopiero, gdy dostaniesz za to bana, zaczniesz uczciwie pisać, że to za swoją obronę?
Nie wiem, co było na PW, jednak sam przyznajesz, że jesteś dumny z tego, że zasady kultury osobistej schowałeś do szuflady i wyciągnąłeś gumofolce.

Asienkka kłamie, ponieważ nie obraziłem jej wiary. Napisałem, że wiara to dla mnie bajki. To nie jest "obrażanie wiary gospodarzy". Reszte miała racje nawrzucałem jej i humalogowi i jestem z tego dumny. Moja godność osobista jest ważniejsza niż ban przyznany przez jakąś osobę siedzącą gdzieś tam za komputerem i jarającą się, że jest na stanowisku wielkiego moderatora czy administratora wielkiego forum wiara.forum.pl, a zanim została adminką sama się wykłócała z władzą forumową (wystarczy przejrzeć historię jej forumowej kariery). Uważam się za osobę niezwykle kulturalną oraz elokwentną, jednak nie dam sobie w kaszę dmuchać. Jeśli ktoś zaczyna mi bluzgać, odpłacam z nawiązką. Celowo zrobiłem to przez PW, by nie siać zamętu na forum, ale jak widać bluzg z ust geja jest karany nawet przez PW, a bluzg z ust katolika nie przez PW, tylko na forum, jest tylko usuwany bez żadnej kary. Nie wspominając o tym, że Asienkka jest sędzią we własnej sprawie, co też jest kuriozalne. Ta osoba jest niekompetentna, niesprawiedliwa, nieuczciwa, postępująca cynicznie i wg. nie tylko mojej oceny - nie po chrześcijańsku. Nie nadaje się do kierowania forum. Proszę sobie poczytać jej wszystkie posty, wypowiedzi forumowe, szczególnie zanim jeszcze została adminką i wcieliła się w rolę wielkiej pani administratorki. Forum kierowane przez nią zmierza w kierunku katolickiego zamordyzmu odstraszając wszystkich nie-skrajnych katolików oraz nawet katolików o poziomie innej mentalności znanych mi osób katolików właścnie albo chrześcijan. Właściciel tego portalu powinien częsciej wpadać na swoje forum i kontrolować co tu się wyrabia. Czas na zmiany panie właścicielu.

Ostatnio edytowano Cz lut 14, 2013 18:49 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Cz lut 14, 2013 18:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 498  Następna strona