Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Lurker napisał(a): To nie jest nagminna praktyka. To jest praktyka względnie świeża. Mijasz się z prawdą, żeby uzyskać lepszy efekt swojej wypowiedzi, ba - żeby uzyskać jakikolwiek efekt. Innymi słowy, rzucasz oszczerstwa.
Może byś tak przeprosił? A co wy sie tak nakręcacie i w skrajne emocje popadacie, jakby to świat realny był? To tylko internet. Nie szkoda wam nerwów?
|
Pn mar 25, 2013 16:20 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Być może Mike29 przedstawi jakieś konkretne argumenty popierające jego słowa o "nagminnej praktyce"? Inaczej - faktycznie wyjdzie na to, że rzucił oszczerstwo... Fuller - odezwał się ... 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pn mar 25, 2013 16:22 |
|
 |
Lurker
|
Ba, ja sam się dziwię, że Mike29 bytuje jeszcze na tym forum, skoro ma o nim tak niskie mniemanie. Gdybym znalazł się w jego sytuacji, wygarnąłbym wszystkim, co o nich myślę i skasował konto. To rzeczywiście tylko Internet.
Co by nie było, że szerzę offtopa - działania Administracji popieram i życzę owocnego administrowania, choć burza huczy wkoło nas. : )
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Pn mar 25, 2013 16:26 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A bo to faktycznie tylko internet, nie ma się co denerwować. Obecnie martwi mnie inna rzecz, taka ze świata realnego. Wracałem sobie dzis do domu, widzę słoneczko świeci, wiosna nadchodzi, śniegi topnieją a to oznacza, że niebawem zaczną komary latać, muchy brzęczeć nad uchem, koszula lepić się do ciała i do drogerii trzeba bedzie w końcu skoczyć po jakiś dezodorant. O atrakcjach związanych z podróżowaniem komunikacją miejska chyba nie musze wspominać. Ale nic, byle do jesieni.
Ostatnio edytowano Pn mar 25, 2013 16:46 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Pn mar 25, 2013 16:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cóż za wpadka, administratorka nie orientuje się w sprawach forum. Mamy 473 zamknięte wątki, nie licząc tematów usuniętych kompletnie, które nawet tam nie zostały przeniesione... Wystarczy czytać forum Asienkko viewforum.php?f=39A ostatnio właśnie temat o papieżu, temat o żmijach w Watykanie, temat o homoseksualizmie (ten nieco dawniej).
|
Pn mar 25, 2013 16:46 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jakiś czas temu, w dziale Książki, które trzeba przeczytać wspomniałem o książce Hardcore Zen , po kilku dniach zauważyłem, ze mój post został skasowany. Ale nie mam nikomu za złe - skoro wzmianka o książce stanowi zagrożenie i może spowodowac utratę wiary u coniektórych chrześcijan 
|
Pn mar 25, 2013 16:56 |
|
 |
Asienkka
|
Mike29 napisał(a): Cóż za wpadka, administratorka nie orientuje się w sprawach forum. Mamy 473 zamknięte wątki, nie licząc tematów usuniętych kompletnie, które nawet tam nie zostały przeniesione... Wystarczy czytać forum Asienkko viewforum.php?f=39A ostatnio właśnie temat o papieżu, temat o żmijach w Watykanie, temat o homoseksualizmie (ten nieco dawniej). Ojj Mike29! Ależ o jakiej wpadce Ty piszesz? Mike29 napisał(a): Tematy zazwyczaj się zamyka, kiedy są dublami lub większość postów stanowi off-top. W tym przypadku tak nie było.
Ileż to tematów jest zamkniętych nie będących dublami oraz tych, których większość postów nie stanowią offtopy?  Chyba takie tematy miałeś na myśli pisząc o "nagminnej praktyce"? Czy te słusznie zamknięte również stanowią "niechlubną tradycję forum"? 
|
Pn mar 25, 2013 17:02 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Kilka wątków, w których Mike prowadził wielostronicowe kłótnie, zostało zamkniętych. Być może stąd bierze się Mike'a wrażenie, że jest to praktyka nagminna.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn mar 25, 2013 17:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Soul33 napisał(a): Kilka wątków, w których Mike prowadził wielostronicowe kłótnie, zostało zamkniętych. Być może stąd bierze się Mike'a wrażenie, że jest to praktyka nagminna. Prosze wymienić te kilka watków. Takich, w których Soul33 nie prowadził "wielostronicowych kłótni" 
|
Pn mar 25, 2013 17:31 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Owszem, udzielałem się, ale nie byłem wśród osób, które pisały w tych wątkach najwięcej (ostatni, jaki pozostał, to chyba ten: viewtopic.php?f=27&t=32073&start=855). Zresztą, nie ma to żadnego znaczenia w kontekście "nagminnej praktyki zamykania wątków".
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn mar 25, 2013 18:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Skoro nie ma znaczenia to nie wiem po co się wtrąciłeś i nie wiem po co sugerujesz, że częste udzielanie się w temacie jest negatywne. Ja też mogę napisać, że się wykłócasz. I oczywiście z kilku raptem byłes w stanie podać tylko 1 temat, który i tak nie jest żadnym dowodem na Twoje zarzuty. Dziekuję za przyznanie mi racji, przyjmuję to jako przeprosiny 
|
Pn mar 25, 2013 18:12 |
|
 |
Asienkka
|
A ja czekam na potwierdzenie Twojego zarzutu Mike29 
|
Pn mar 25, 2013 18:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wyraziłem się jasno, a skoro nie rozumiesz to trudno. I tak nie przyjmujesz lub nie rozumiesz większości uwagi w tym temacie, więc to jest bez większego znaczenia. Jeśli twierdzisz inaczej proszę o listę ile z ostatnich apeli i uwag użytkowników wcieliłaś w życie? Doprecyzuję, że wg. mnie Ty uwagi przyjmujesz, ale w większości przypadków wyłącznie do wiadomości. Dlatego ten temat to pic na wodę.
|
Pn mar 25, 2013 18:25 |
|
 |
Asienkka
|
Mike29 tym razem Ci nie odpuszczę. Czekam na konkretne argumenty odnośnie Twoich zarzutów - dla przypomnienia: Cytuj: Wystarczyło wyciąć kilka postów. Po co było zamykać cały temat? To jakaś Wasza nagminna praktyka i niechlubna tradycja tego forum. Tematy zazwyczaj się zamyka, kiedy są dublami lub większość postów stanowi off-top. W tym przypadku tak nie było. Tak też się dzieje na tym forum, a tematy z powodu offtopów są rzadko zamykane. Czekam na argument dotyczące "nagminnej praktyki" i "niechlubnej tradycji"  Szczególnie dotyczące wytłuszczonych słów!
|
Pn mar 25, 2013 18:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czego mi nie odpuścisz, że mam takie a nie inne wrażenie? To była moja "uwaga - tylko i wyłącznie - do moderacji". Możesz się z nią zgadzać lub nie. Zwisa mi to. Swoje argumenty już podałem, nie przyjęłaś ich co nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem. Nie zamierzam się dłużej przed Tobą tłumaczyć ze swojego zdania, które już zaprezentowałe, zwłaszcza, że jak widać masz gdzieś kierowane do Ciebie pytania (vide lista).
|
Pn mar 25, 2013 18:43 |
|
|
|