Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt paź 07, 2025 8:21

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość
Mogłas wyciąc tylko to co dotyczyło Ciebie. (Jakies dwa trzy zdania)
Jednak w swoim zacietrzewieniu wycięłaś wszystko!

Nie musisz juz sie usprawiedliwiać, dałas własnie świadectwo swojej niekompetencji. Dziwi mnie, ze po takim stażu tak mało potrafisz

Pn paź 30, 2006 22:29

Mogłas wyciąc tylko to co dotyczyło Ciebie. (Jakies dwa trzy zdania)

Równie dobrze Ty mogłeś darować sobie te dwa, trzy zdania ;-)

Wt paź 31, 2006 10:45
Uzytkownik Chaota zaprasza w swoim podpisie na forum hyperreal.info, znane miedzy innymi z dzialu o cpaniu (hyperreal.info/drugs), nawet pisze ze jest moderatorem. Licze na interwencje administracji :idea:

Cz lis 02, 2006 14:44
Ależ mogę usunąć :D

I proszę czytaj CAŁÓŚĆ - także par.III, pkt.2 i 5, będące nawiązaniem do cytowanej przez Ciebie prośby o zachowanie porządku ( którą zechciałeś zignorować), a zwłaszcza koniec Regulaminu:
Cytuj:
1. Regulamin jest podstawą działania moderatorów, jednak nie jest możliwe, aby ująć w nim wszystkie możliwe sytuacje, dlatego prosimy nie pisać zażaleń dotyczących interwencji moderatora w jakimś miejscu, jeśli jedynym uzasadnieniem byłoby stwierdzenie, że „tego nie ma w regulaminie”.

Ja jeszcze dokoncze (:D) - Chcialbym zauwazyc, ze pisze tylko ze "prosimy nie pisac". Nie znaczy to, ze nie mozna tak robic. Natomiast nie istnieje zadna norma prawna (bo nie ma przepisu, wiec nawet kontratypy na nic) n/t przesuwania postow. Innymi slowy moderator nie ma prawa przesuwac postow :D

Cz lis 02, 2006 14:52

Czy moderatorzy sa ponad prawem?
Może nie wszyscy, ale bezczelnośc zielonej mrowki przekracza wszelkie granice.
W temacie o karze smierci dla Husajna, skomentowała mój post, a równocześnie zabroniła sie do tego odnosić.
Co to jest? Moderator czy wiezienny klawisz?
Jakim cudem ta paniusia została moderatorem? Wkupiła się?

Cz lis 09, 2006 0:00

Dyskutować można w każdym temacie, m.in. w identycznym w aktualnościach. W którym zresztą dyskutujesz. Ten wątek to sonda - stąd prośba o nierozwijanie dyskusji.

Cz lis 09, 2006 7:52

Ten wątek to sonda - stąd prośba o nierozwijanie dyskusji.

Niby tak, ale ten komentarz zielonej_mrowki jest dość niefortunny i moim zdaniem niedobrze by było, gdyby taka forma interwencji moderatorskiej miała się upowszechnić...

Cz lis 09, 2006 11:11
Dyskutować można w każdym temacie,

Tak się złożyło, ze nie można. ponieważ bezczelna paniusia sprawujaca funkcje moderatora stawia sie ponad prawem. To nie obelgi, to fakt.
Mój post został wycięty w sposób bezczelny i świadczący o tym, ze ta paniusia nie nadaje się na moderatora, a została nim chyba tylko przez pomyłkę

Cz lis 09, 2006 11:41
TAK czy NIE i UZASADNIĆ swoją opinię

To są słowa napuisane przez załozyciela owej sondy.
Najwyraźniej jednak ani paniusia zielona_mrówka, ani adwokat jotka nie zauważyły tych zdań.
Poza tym czym innym jest prośba, a czym innych chamskie wycinanie i wykorzystywanie władzy.

Cz lis 09, 2006 11:44
Tolkien - Twój sposób wyrażania się jest niegrzeczny.

Cz lis 09, 2006 12:03
Różnica polega tylko na tym, ze ja głośno protestuję, a ona cicho wywala bo ktoś jej kiedys przez omyłke dał władzę.

To, że ktoś jest moderatorem nie oznacza, że wszyscy userzy maja stawac przed nim na baczność

Cz lis 09, 2006 12:06
Oczywiście, że przed moderatorem nie nalezy stać na baczność, ale pamiętaj że każdemu człowiekowi nalezy się szacunek.
Jesli masz jakieś zastrzeżenia do moderatora (czy w ogóle do kogokolwiek) to mozna to wyrazić - ale w sposób KULTURALNY.

Cz lis 09, 2006 12:19
Wybacz, ale ty chyba nigdy nie widziałas niekulturalnego postu.

Cmastwem nazwałem jej czyn, a ja bezpośrednio. Tak samo ma sie sparwa z bezczelnością. Czyżby wyraz "paniusia" był wyrazem obraźliwym?.
Rozumiem moderatorska solidarność, która nie zezwala na jakiekolwiek obiekcje w stosunku do współrzadzących.
Tak samo zachowuja sie lekarze i księża. To tzw. zawodowa solidarność.

Zreszta, własnie dostałem PW, ze z zielona mrowką nie mam co walczyć, bo ma zbyt szerokie plecy i wyjątkowe znajomości na portalu.
Wobec takich faktów kompetencja naprawde nie jest potrzebna...wystarczy poparcie "z góry"

Cz lis 09, 2006 13:00
Cmastwem nazwałem jej czyn, a ja bezpośrednio.

Miało być:

"Chamstwem nazwałem jej czyn, a nie ją bezpośrednio"

Cz lis 09, 2006 13:01
Obraźliwy może być każdy wyraz jeśli jest wypowiadany w takiej intencji.

I jeszcze jedno...moje uwagi nie mają żadnego związku z "moderatorską solidarnością". To samo bym Ci napisała gdybyś wyrażał się tak o jakimś zwykłym userze (nawet gdyby to był taki, za którym ja osobiście bym nie przepadała).

Tyle. Skończyłam dyskusję z Tobą w tym temacie.

Cz lis 09, 2006 13:12
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 125  Następna strona