Autor |
Wiadomość |
Kropka
|
EIRE II napisał(a): Co Ty z tymi Polakami z zagranicy.Nie podobają Ci się,że kojarzysz z burzą i nawałnicą.Hmmm...
Eire, wiesz... on żartuje, takie ma poczucie humoru 
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
So gru 09, 2006 9:58 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Eire tylko uważaj z tym pontonem. Może być POLON
Crosis
|
So gru 09, 2006 11:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja mam taką prośbę. Moderacja powinna kasować posty nic nie wnoszące do dyskusji, tak?
W takim razie prosiłbym kasować wszystkie posty EIRE II. Wybaczcie, ale to już przechodzi ludzkie pojęcie. Ten człowiek nie dość, że wyskakuje jak "filip z konopii" to na dodatek z czymś takim że nic tylko palnąć się w łeb. Wiem, że sam wprowadzam offtop, bo zwracam mu uwagę, no ale ileż można?
Rozumiem, był luki, rozumiem, był ddv. Jacy nie byli, ale potrafili argumentować. Mieli swoje poglądy. Z ddv jakby nie patrzeć dało się podyskutować, jak się miało cierpliwość.
Wiem też, że część mnie nie lubi. Bywa. Ale tak naprawdę ja lubię wszystkich. I Lucynę, mimo, że się chronicznie nie zgadzamy. Ale można podyskutować. I Marka Zubka, chociaż jest na mnie cięty (i na mój podpis  ). Ale też potrafi coś wyargumentować, przedstawić swoją opinię, po której człowiek się nie zastanawia, czy piszący nie urwał się z choinki i nie stuknął przy okazji w głowę.
Wszyscy tutaj potrafią przedstawić swoje zdanie. Potrafią je uargumentować, lepiej, gorzej, nie ważne. Rozumieją ideę dyskusji i dialogu, nawet jeśli wg niektórych dialog jest raczej jednostronny.
Ale to co wyczynia EIRE II to przechodzi ludzkie pojęcie. Posty pełne sprzeczności, idiotycznych wstawek, dyktatorskich zapędów. Generalnie nie widziałem dyskusji, by post EIRE wniósł do niej cokolwiek. Argumentacja tego co pisze jest zerowa, ponieważ z tego co widzę, on sam tego nie rozumie.
Crosis
|
Pn gru 11, 2006 21:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgłaszam przypadek obrażania użytkowników.
|
Pn gru 11, 2006 21:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wnioskuję o odnotowanie mojej obecności....
Crosis
Daj spokój, może nie jest madrze, ale za to śmiesznie 
|
Pn gru 11, 2006 21:59 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Halo! To jest temat "Uwagi do moderacji", a nie "Uwagi do poszczególnych użytkowników forum"! Posty, które będą prywatnymi wycieczkami, bądź nie będą uwagami do moderacji - bezwzględnie wycinam
Ps. Ja chyba wciąż jestem za łagodna...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pn gru 11, 2006 22:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To była uwaga zwrcona do moderacji, a nie do Eire. Do Eire zwracam się w innych tematach.
Crosis
|
Pn gru 11, 2006 22:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Post ten jest uwagą do moderacji, a raczej wskazaniem zaistniałej na forum sytuacji, a co za tym idzie proszę go o jako taki potraktować.
Ja mam taką prośbę. Moderacja powinna kasować posty nic nie wnoszące do dyskusji, tak?
W takim razie prosiłbym kasować wszystkie posty EIRE II. Wybaczcie, ale to już przechodzi ludzkie pojęcie. Ten człowiek nie dość, że wyskakuje jak "filip z konopii" to na dodatek z czymś takim że nic tylko palnąć się w łeb. Wiem, że sam wprowadzam offtop, bo zwracam mu uwagę, no ale ileż można?
Rozumiem, był luki, rozumiem, był ddv. Jacy nie byli, ale potrafili argumentować. Mieli swoje poglądy. Z ddv jakby nie patrzeć dało się podyskutować, jak się miało cierpliwość.
Wiem też, że część mnie nie lubi. Bywa. Ale tak naprawdę ja lubię wszystkich. I Lucynę, mimo, że się chronicznie nie zgadzamy. Ale można podyskutować. I Marka Zubka, chociaż jest na mnie cięty (i na mój podpis  ). Ale też potrafi coś wyargumentować, przedstawić swoją opinię, po której człowiek się nie zastanawia, czy piszący w ogóle wie o czym pisze.
Wszyscy tutaj potrafią przedstawić swoje zdanie. Potrafią je uargumentować, lepiej, gorzej, nie ważne. Rozumieją ideę dyskusji i dialogu, nawet jeśli wg niektórych dialog jest raczej jednostronny.
Ale to co wyczynia EIRE II to przechodzi ludzkie pojęcie. Posty pełne sprzeczności, idiotycznych wstawek, dyktatorskich zapędów. Generalnie nie widziałem dyskusji, by post EIRE wniósł do niej cokolwiek. Argumentacja tego co pisze jest zerowa, ponieważ z tego co widzę, on sam tego nie rozumie.
Jeśli strawny był tutaj temat dotyczący podpisu użytkownika, to ten post też powinien zostać. Ponadt nie ma na celu obrażać kogokolwiek, a jedynie wykazuje, w jaki sposób dany użytkownik pisze.
Crosis
|
Pn gru 11, 2006 22:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Te punkty regulaminu zostaly przez Crosisa zlamane.
I co na to moderacja?
3. Zobowiązuje się wszystkich dyskutantów do poszanowania poglądów innych oraz rzeczowości w dyskusji i sporach. Oznacza to, że żaden pogląd, choćby wydawał się dziwny i żadna wypowiedź, choćby świadczyła o niewielkiej wiedzy osoby wypowiadającej się, nie może być wyśmiewana czy atakowana.
4. Na forum zabrania się:
-
- wypowiedzi wulgarnych, obraźliwych, ośmieszających lub poniżających;
|
Wt gru 12, 2006 2:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgadza się Lucyno.Prawo jest prawem.
|
Wt gru 12, 2006 9:58 |
|
 |
Kropka
|
Każdy sobie cytuje te punkty regulaminu, które mu akurat pasują. 
_________________ Nie mam nic, co bym mogła Tobie dać, Nie mam sił by przed Tobą, Panie stać...
|
Wt gru 12, 2006 10:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Niech sprawiedliwości stanie się zadość.
|
Wt gru 12, 2006 10:01 |
|
 |
Asienkka
|
Przepraszam bardzo - jakiej sprawiedliwości ma stać się zadość?
W takim razie musialabym powycinać część postów na temat moderacji (jaka to ona jest ...) - bo to też podpada pod obrazę, prawda?
Może nie popadajmy w paranoje?
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr gru 13, 2006 0:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam pytanie już w innej kwestii.Czy możliwe jest zbanowanie moich poprzednich nicków:SEBASTIAN i HAUNEBU III pod poprzednimi adresami e-mail a pozostawienie wyłącznie obecnego nicka:EIRE II z mailem:seba_1979@onet.eu ?
|
Śr gru 13, 2006 13:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
EIRE II napisał(a): Mam pytanie już w innej kwestii.Czy możliwe jest zbanowanie moich poprzednich nicków:SEBASTIAN i HAUNEBU III pod poprzednimi adresami e-mail a pozostawienie wyłącznie obecnego nicka:EIRE II z mailem:seba_1979@onet.eu ?
Ty facet!! Uwazaj z takimi prośbami!!
Bo jak Admin "pójdzie po bandzie" to może i EIRE II zbaniowac przez nieuwagę.
..banuje, banuje..sięga po filiżanke z kawą, a tu!!...EIRE II zbanowany. Ale obciach 
|
Śr gru 13, 2006 13:59 |
|
|
|