Autor |
Wiadomość |
0bcy_astronom
|
Spoko, adminów jest wielu i za pewne jeden myślał, że ten drugi Ci odpisał i tak każdy
Co da Pastorki Anety to może być nazwisko  (choć wątpię )
Ale widocznie mogą być takie nicki na tym forum i tyle.
Cum tacent, clamant
Brak odpowiedzi też może coś oznaczać, nie tylko ignorancje.
_________________ I pomyśleć, że na początku był tylko chaos... i komu to przeszkadzało?...
Tomasz Olbratowski.
|
Pn maja 26, 2008 22:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Brak odpowiedzi może oznaczać, że coś się robi ale niekoniecznie opisując wszystko publicznie. Czasami skontaktowanie się z jakąs osobą zajmuje trochę czasu. Poza tym moderacja sama wie kogo ma weryfikować i co ma robić - procedura weryfikacji niektórych osób opisana jest nawet w regulaminie (radziłabym przeczytać).
Admin forum jest jeden (także jest to ujęte w regulaminie). Reszta osób to moderatorzy.
|
Pn maja 26, 2008 23:09 |
|
 |
0bcy_astronom
|
Ja się nie znam na "budowie" forów i nie wiem specjalnie czym się różnią operatorzy od operatorów, kto jest ważniejszy i co kto potrafi.
_________________ I pomyśleć, że na początku był tylko chaos... i komu to przeszkadzało?...
Tomasz Olbratowski.
|
Pn maja 26, 2008 23:29 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Sprawa Pastorki Anety jest aktualnie rozwiązywana 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pn maja 26, 2008 23:39 |
|
 |
SweetChild
|
Monika75 napisał(a): Brak odpowiedzi może oznaczać, że coś się robi ale niekoniecznie opisując wszystko publicznie. Może oznaczać, ale nie każdy jest taki super-domyślny. Krótka informacja typu Asienkka napisał(a): Sprawa Pastorki Anety jest aktualnie rozwiązywana
wiele wyjaśnia i ucina niezdrowe spekulacje.
A niestety, często można odnieść wrażenie, że zapytania użytkowników w tym wątku pozostają bez odpowiedzi, więc myślenie negatywne ma swoje podstawy.
|
Wt maja 27, 2008 9:28 |
|
|
|
 |
zszywacz
|
Może warto byłoby wprowadzic zasadę - stosowaną na wielu forach - że tytuł wątku musi opisywac jego treśc? Za dużo jest tematów o tytułach typu "Pomóżcie!" ".............", "Mam problem" itp. Byłoby jaśniej i wygodniej, gdyby od razu wiadomo było, czego dany wątek dotyczy.
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
Śr maja 28, 2008 9:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Reguł wypowiadania się podobno uczą na lekcjach języka polskiego. Odnoszę niekiedy wrażenie, że osoby, które się tu wypowiadają, nie przykładały się specjalnie do szlifowania stylu swoich wypowiedzi, nie mówiąc już o ortografii. Zawsze jednak pozostaje nadzieja i portal Scholaris.
|
Śr maja 28, 2008 10:22 |
|
 |
pedziwiatr
|
Adamek napisał(a): Założyłem temat "Wiara - pojemne słowa" w dziale Prawdy wiary, gdyż zależało mi na wypowiedzi zgodne z regulaminem tego działu, tzn "dyskusja o prawdach wiary wymaga przyjęcia Objawienia jako podstawy do dyskusji" Tego założenia nie ma w dziale Wierzyć, nie wierzyć... trudno odpowiadać na mój post bez tego założenia - czy mogę poznać powody przeniesienia postu?
Przede wszystkim przyjmij moje przeprosiny, ze nie odpowiedzialam od razu.
Temat, ktory zalozyles, jest bardzo szeroki. W sumie nie pytasz o jakas konkretna prawde wiary, a o wiare w ogolnosci. Stad tez pewnie na samym poczatku pojawily sie definicje slownikowe i wlasnie taki rozwoj dyskusji wplynal na moja decyzje o przeniesieniu watku do Wierzyc, nie wierzyc. Dzial Prawdy wiary, jak sama nazwa wskazuje, przeznaczony jest do dyskusji na temat konkretnych prawd wiary, gdzie podstawa dyskusji jest Objawienie. Tak wiec jesli Ci chodzilo Ci o dyskusję o samej wierze na takim wlasnie gruncie, powinienes byl to wyraznie zaznaczyc w pierwszym poscie watku (ja te uwage wciaz moge tam umiescic w Twoim imieniu, tylko Ty musisz ja sformulowac) i wtedy po ponownym przeniesieniu tematu do pierwotnego dzialu bedziemy pilnowac, by tak rzeczywiscie bylo i ewentualnie (zgodnie z regulaminem) wycinac wypowiedzi odbiegajace od zalozenia.
Pozdrawiam
moderator
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
Śr maja 28, 2008 17:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę o przyjrzenie się uzytkownikowi "łukasz24"- wydaje mi się, że to zbanowany wczesniej "luki"....
|
Cz maja 29, 2008 22:16 |
|
 |
Asienkka
|
Dziękuję za informacje 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pt maja 30, 2008 18:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie ma za co...
Chyba byłabym dobrym TW... 
|
Pt maja 30, 2008 20:25 |
|
 |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): Chyba byłabym dobrym TW... 
Raczej JW, TW pisałby na PW zamiast jawnie w tym wątku 
|
Pt maja 30, 2008 21:13 |
|
 |
Stanisław Adam
|
SweetChild napisał(a): Raczej JW, TW pisałby na PW zamiast jawnie w tym wątku 
Po to się praktykuje jawne by ukryć tajne. Rozczarowujesz Sweet, toż to elementarz pracy pod przykrywką.
Pt maja 30, 2008 22:12 |
|
 |
SweetChild
|
Stanisław Adam napisał(a): Po to się praktykuje jawne by ukryć tajne. Rozczarowujesz Sweet, toż to elementarz pracy pod przykrywką.
To mnie zdemaskowałeś, faktycznie nie mam pojęcia o pracy TW
A ten ostatni post miał być jedynie wsparciem dla Teresse, a nie krótkim wprowadzeniem w metody operacyjne tajnych służb 
|
So maja 31, 2008 20:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę o zrobienie porządku z lukaszem24, który okazuje nam wszystkim brak szacunku pisząc niedbałe i nieczytelne posty...zapewne ma dysleksję i nie słyszał o autokorekcie chocby w ms Word...  biedaczek
w dodatku przyznaje się do bycia zbanowanym lukim : http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=349082#349082
naprawdę nie trzeba byc Sherlockiem by to zauważyć...
lukasz:
Cytuj: Dla mnie to czysta głupota ja i tak wykorzystuje te reklamówki jeszcze raz bo ja do śmieci cy tez do innych czynności a wycofanie ich to dla kogoś czysty interes każdy wie ze można te reklamówki przetworzyć pionowanie bo są to tego odpowiednie technologie a ekolodzy nie maja racji ze to nisz środowiska. Tak samo można przetwarzać plastykowe butelki itp. Według norm UE większości źródeł energii powinna być przetwarzanie z surowców wtórnych czyli zbutelke drewna szkła. luki: Cytuj: napoczątku mam prośbe do szefu o nie uswani tego teamtu wiem ze byl temato przyjazn ale to chem poruszc o faszywaj przjazn tylko o tej jak ona jest czy moze ja rozurznic dleczego0 ludzie są wqaszywim przyjacłmi czy mzoen ich tak nazawac sam okałż sie mial wiel faszywch przyjacil
|
Cz cze 05, 2008 11:39 |
|
|
|