Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Są różne opcje:zbanowanie adresu IP lub adresu e-mail.
|
Śr gru 13, 2006 14:21 |
|
|
|
 |
mirror
|
Witam!
Prosilbym moderacje, o uzycie jakis srodkow wobec Dextimusa, ktory otwarcie pluje na decyzje watykanu, w dyskusji o sluzbie kobiet, mowiac ze "w kosciele posoborowym wszystko przejdzie".
|
Śr gru 13, 2006 18:12 |
|
 |
mirror
|
Usilnie prosze, zeby ktos z moderacji tu zajrzal... viewtopic.php?t=10184&start=15
|
Śr gru 13, 2006 23:34 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Mirror - dyskusja o służbie kobiet to...?
(link poproszę, jeśli możesz, albo chociaż dział)
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz gru 14, 2006 6:44 |
|
 |
mirror
|
Nie ma sprawy - wyslalem ci przy okazji pisania pw 
|
Cz gru 14, 2006 13:45 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
phi
jak już człowiek zabierze się do rozwikłania skrótu SWD to mu temat zamykają
wyjmijcie sobie korek drodzy moderatorzy - bo się nadymacie do granic waszego moderatorskiego
czołem
wasz poczciwy outsider
z wyrazami etcetera i etcetera i w ogóle ukłony, pokłony i czołobitnie
|
N sty 07, 2007 20:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Outsider - pooglądaj sobie forum i zwróć uwagę na poszczególne działy i ich opisy. Do luźnyxh, żartobliwych rozmów szłuży Hyde Park.
|
N sty 07, 2007 21:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proponuję usunąć tego posta: viewtopic.php?p=222241#222241 w całości. Co prawda za głupotę się tu nie banuje, ale są jakieś granice.
|
N sty 21, 2007 19:10 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Ano masz rację.
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
N sty 21, 2007 20:48 |
|
 |
TOMASZ32
|
Do cholery, dlaczego wielcy katoliccy moderatorzy usuwaja moje posty a zostawili głupawy post Dextimusa w "droga neokatechumenalna"?
Nie podoba mi się to, co gorsze to już nie pierwszy raz. Czy moderatorzy to sami ateiści czy katolicy? - bo po takimzachowaniu to mam wątpliwości czy jesteście katolikami.
Nie dosć że opinia o forum jest kiepska to jeszcze sobie sami moderatorzy dokładają takim zachowaniem.
Pozdrawiam
Cz sty 25, 2007 1:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
TOMASZ32 tak tu zawsze jest i nic się nie zmieni w tej kwestii dlatego lepiej tu nie bywać.
outsider napisał: Cytuj: wyjmijcie sobie korek drodzy moderatorzy - bo się nadymacie do granic waszego moderatorskiego POPIERAM  Forumowicze mogą Wam w tym pomóc  ....to od kogo zaczynamy? Może od Anquy? 
|
Cz sty 25, 2007 1:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ah, Tomaszu.... jakże pięknie wyglądasz w swoim świętym oburzeniu! W takim razie, jak Ci tu tak źle, to nie bywaj tutaj, a pozostań na swoim, pięknym, cudownym i słodkim do granic wymiotów forum sancti.
Tutaj się dyskutuje. Dyskusja polega na ścieraniu się ze sobą różnych poglądów. Natmiat u Ciebie się sobie potakuje. Myślę, że to podstawowa różnica. Jako osoba, która dyskutować nie potrafi, na forum.wiara.pl nie znajdujesz dla siebie miejsca.
Słusznie zresztą.
Crosis
|
Cz sty 25, 2007 3:12 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Nie wiem jak wcześniej ale teraz Droga jest pod moją opieką i niestety Tomaszu każdy Twój post zaczynający się od słów "Do ciężkiej cholery" będzie wylatywać... ot ja mrówka niepoprawny katolik 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz sty 25, 2007 3:25 |
|
 |
TOMASZ32
|
zielona_mrowka napisał(a): Nie wiem jak wcześniej ale teraz Droga jest pod moją opieką i niestety Tomaszu każdy Twój post zaczynający się od słów "Do ciężkiej cholery" będzie wylatywać... ot ja mrówka niepoprawny katolik  To chyba szanowny moderatorze masz zielone pojęcie o moderacji. Taki zwrot zostal uzyty dopiero po usunięciu mojego postu i dlatego się na to wkurzyłem. Szkoda, że moderatorzy niby katolickiego forum zachowuja się jak ateisci i totalni bałaganiarze, nie zwracając uwagi na to co sie pisze. Dziwię się, że dopuszcza się tutaj d takiego zachowania. WSTYD WSTYD WSTYD Może czas zmienić grono moderatorskie. Crosis napisał: Cytuj: Ah, Tomaszu.... jakże pięknie wyglądasz w swoim świętym oburzeniu! W takim razie, jak Ci tu tak źle, to nie bywaj tutaj, a pozostań na swoim, pięknym, cudownym i słodkim do granic wymiotów forum sancti.
Tutaj się dyskutuje. Dyskusja polega na ścieraniu się ze sobą różnych poglądów. Natmiat u Ciebie się sobie potakuje. Myślę, że to podstawowa różnica. Jako osoba, która dyskutować nie potrafi, na forum.wiara.pl nie znajdujesz dla siebie miejsca.
Słusznie zresztą.
Crosis, swoje głupawe teksty zachowaj dla siebie. Niepytani nieodpowiadają - nienauczyli cię tego rodzice? UWAGĘ skierowałem do moderatorów a nie do ciebie, z tego co wiem to ty do moderatorów nie należysz, więc po co się wtrącasz?
Pozdrawiam
Cz sty 25, 2007 9:53 |
|
 |
godunow
|
cytat Cytuj: Może czas zmienić grono moderatorskie. Ja też tak sądzęę.. Heretyka na moderatora!! Było by jajcorsko i litowo..
POzdrawiam
|
Cz sty 25, 2007 11:00 |
|
|
|