Autor |
Wiadomość |
niktszczególny
|
Ja bym Go zostawił w spokoju. Wnosi dużo humoru i swoisty koloryt.
Miałbym innych kandydatów do bana, ale:
"Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni" 
|
Cz cze 05, 2008 23:45 |
|
|
|
 |
filippiarz
|
Witam i przypominam  , że warto z okazji zbanowania jakiegoś użytkownika napisać powód banicji w odpowiednim wątku - w ostatnich godzinach bana zaliczył Raziel.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Pt cze 06, 2008 10:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: "Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni"
Pisząc to juz sądzisz mnie...
Jesli luki moze wrócic to czemu nie inni zbanowani 
|
Pt cze 06, 2008 18:11 |
|
|
|
 |
Black Rainbow
|
Ja mam taką prośbę, ażeby moderacja raczyła powiadamiać kogoś, gdy usuwa mu konto (oczywiście zanim je usunie). Bo tak się składa, że moje usunięto, powód to nick (God = doG) rzekomo obraźliwy. Może tak, a może nie. Zamiast usuwać można było napisać i poprosić żebym ów nick zmieniła. Tyle.
_________________ Seweryn, obserwuję Cię.
|
So cze 07, 2008 13:24 |
|
 |
pedziwiatr
|
Przed założeniem konta należy uważnie przeczytać regulamin forum, który jednoznacznie określa kategorie loginów, które nie mają prawa pojawiać się tutaj. Gdybyś to zrobiła, nie byłoby problemu.
Wydaje mi się, że admin wysłał Ci wiadomość przed usunięciem konta, ale skoro jej nie odbierałaś, to wiadomość zniknęła automatycznie po usunięciu konta.
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach. *** W swej wszechmocnej miłości BÓG ma zawsze przygotowane dla Ciebie wsparcie i pomoc na tyle, na ile tego potrzebujesz.
|
So cze 07, 2008 15:25 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak- ktoś kto przychodzi na forum "wiara" i wybiera taki login, wymaga szczególnych względów...
Żądasz kultury- zachowaj ją sam.
|
So cze 07, 2008 19:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
N cze 08, 2008 22:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To jest tak wstrętne- że warto byłoby zabezpieczyć IP tej osoby i podać ją do sądu...Urban zapłacił za podobny wyskok...
|
N cze 08, 2008 22:44 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
viewtopic.php?p=352840#352840
Mógłby mi jakiś mod wstawić ten cytat w tagi IMG?
I kiedy będzie ta edycja do jasnej ciasnej, czy wy nie widzicie, że to tylko utrudnia życie? Czegoś się boicie czy co?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz cze 12, 2008 13:39 |
|
 |
rozalka
Moderator
|
Mroczny, tak dużo Cię kosztuje naciśnięcie przed wysłaniem znaczku "podgląd"? Ile czasu to zajmie? Sekundę, a może aż dwie?
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Cz cze 12, 2008 21:18 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
A tak dużo czasu kosztuje zaznaczenie w opcjach phpBB możliwości edycji? Zrozumcie w końcu, że to tylko ułatwia sprawę.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz cze 12, 2008 22:40 |
|
 |
Asienkka
|
Mroczny, temat był już poruszany wielokrotnie - decyzja pozostaje bez zmian.
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pt cze 13, 2008 0:29 |
|
 |
zszywacz
|
I nie wiem czemu, chyba tylko z uporu... Naprawdę, opcja edycji jest praktycznie na wszystkich forach i nie spotkałem się jeszcze z sytuacją - z wyjątkiem jednego razu, ale to i tak był troll, który szybko wyleciał - żeby doprowadziło to do jakichś nadużyc.
Mam jeszcze pytanie dotyczące banów za nicki: czy te osoby dostały mozliwośc ich zmiany?
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
Pt cze 13, 2008 7:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A ja się spotkałam. Na pewnym forum, pewien użytkownik (nie troll) wyedytował swoje posty (całkiem skasowac nie mógł, więc wykasował treść i wpisywał wszędzie "kropkę", albo jakiś inny znaczek). Oczywiście po takiej akcji większośc wątków straciła jakikolwiek sens dla osób które chciałyby przesledzic dyskusje od początku.
|
Pt cze 13, 2008 7:56 |
|
 |
zszywacz
|
TO można wprowadzic ograniczenie czasowe, np. 15 minut, godzinę, 24 godziny...
_________________ I recognise...
Myself in every stranger's eyes
|
Pt cze 13, 2008 10:15 |
|
|
|