Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Jajko - marudzisz jak stary zgred  ....czyżby radosne Święta Zmartwychwstania tak zepsuły Ci nastrój?
|
Śr kwi 03, 2013 8:37 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
MARIEL->Cytuj: Czy ta userka pisała w którymś z moich działów, bądź w Uwagach do moderacji w momencie, gdy rzeczony napis widniał w jej avatarze?? Ja odpowiem. Tak, w tym temacie. Kael->Cytuj: Z doswiadczenia wiem, ze wychowanie (dzieci) to ciezka orka, Niech się Panu czasem nie pomyli gdzie Pan jest, i z kim ma do czynienia (podpowiem - z dorosłymi ludźmi na forum). Jeśli ktoś ma zapędy by wychowywać dzieci, to ani to miejsce, ani osoby względem których sobie może na to pozwolić.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr kwi 03, 2013 8:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie widzę tu wpisów Val od trzech stron. Kiedy ten napis w avatarze Val się pojawił i proszę o wskazanie konkretnego postu w tym temacie, który czasowo pokrywałby się z napisem moderator (który miał widnieć w jej avatarze).
|
Śr kwi 03, 2013 8:40 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
viewtopic.php?p=744933#p744933Nie wiem kiedy się pojawił. Był kiedy zalogowałam się na forum. Ten wpis. U Jajka pojawił się później. Oba uznałam jako żarty (nawet pomyślałam, że się dogadali w tej sprawie).
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr kwi 03, 2013 8:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie zauważyłam tego jej wpisu, jeśli to prawda że wówczas napis moderator widniał w jej avatarze to przeoczyłam. Z tego co widzę to nie były konkretne uwagi do moderacji tylko jakieś luźne pogaduszki i dlatego nie skupiłam się na wnikliwym czytaniu. Niemniej nie uważam, aby to była jakaś wybitnie moja "zasługa", a o to zostałam posądzona. Obecnie nie ma możliwości sprawdzenia jak konkretny avatar wyglądał w danym momencie, więc nie mogę ukarać Val banem "zaocznie", na gębę.
|
Śr kwi 03, 2013 8:54 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
No chyba, że Val będzie miała jaja i się przyzna 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr kwi 03, 2013 9:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Na przyszłość proszę o kopiowanie podejrzanych avatarów, czy podpisów. Wtedy jest jakiś dowód.
|
Śr kwi 03, 2013 9:02 |
|
 |
Jajko
|
Taaa, a potem będzie - TW Jajko?? Ja dziękuję 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr kwi 03, 2013 9:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Spoko, bez nerw. Nie mój dział - to nie widzę - tyż tak możno. Edit: Oczywiście, że nie mam żadnych dowodów, że potraktowałaś Val w odmienny sposób. Mam tylko dowód, że mnie potraktowałaś inaczej niż Val  Oczywiście, że nie masz takiego dowodu. Jeśli Val się przyzna to oczywiście dostanie 24h jak i Ty (nie sądzę, żeby robiła z tego taki problem jak Ty robisz, ban 24h nie ma żadnych dodatkowych konsekwencji (jak np. ostrzeżenie które przybliża do bana stałego)).
|
Śr kwi 03, 2013 9:12 |
|
 |
Jajko
|
Ja problem robię tylko i wyłącznie z tego (w aspekcie mojego bana), że nie masz poczucia humoru i nader gorliwie reagujesz na moje "wpadki".
|
Śr kwi 03, 2013 9:17 |
|
 |
Panna_Funia
|
MARIEL->Cytuj: Obecnie nie ma możliwości sprawdzenia jak konkretny avatar wyglądał w danym momencie, więc nie mogę ukarać Val banem "zaocznie", na gębę. Cytuj: Jeśli Val się przyzna to oczywiście dostanie 24h Ukaranie Val byłoby całkiem nie na miejscu. Po pierwsze dlatego, że nie ma za co, bo to był tylko żart (no ale to tylko moja opinia, zupełnie bez znaczenia  ), po drugie, jeśli ktoś nie został przyłapany, dawanie mu bana (czy choćby ostrzeżenia) po czasie byłoby nie w porządku. Nawet jeśli sam się teraz przyzna. Ani ja, ani Jajko jak przypuszczam, nie dlatego pisaliśmy o Val, by moderacja ją za cokolwiek karała, a tylko dlatego by wykazać, po raz kolejny, że nie ma tu czegoś takiego jak sprawiedliwe traktowanie. Ten żartobliwy napis był tylko pretekstem, by dać jednemu z userów kolejnego bana.
...to be who I am
|
Śr kwi 03, 2013 9:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Brak poczucia humoru to jest Twój zarzut co do jakości mojego moderowania??Możesz mi to napisać w uwagach do użytkowników, tutaj nie życzę sobie abyś mi zawracał głowę takimi uwagamitajemniczy informator Jajka napisał(a): Te głupie zwyczaje zostały przejęte przez wiara.pl z uwagi na to, ze takie osoby jak soul33, Mariel czy Liza nie maja nic do roboty i siedzą na obu forach jednocześnie szukając tam dziury w całym i przeszkadzając ludziom rozmawiać. A czy Twój tajemniczy informator ma jakiś dowód na to, że "przeszkadzam ludziom na Katoliku rozmawiać"??Panna Funia "żartobliwy napis" nie był "pretekstem" tylko powodem. Doniosłaś na Val, że w jej avatarze znajdował się napis moderator i jeśli Val to potwierdzi dostanie taki sam przydział jak Jajko.
|
Śr kwi 03, 2013 9:21 |
|
 |
Jajko
|
Brak poczucia humoru niestety przełożył się na sposób moderowania. Naprawdę w Prima Aprilis można było tego nie robić. Albo przynajmniej ostrzec, że po 1.04 taki napis nie będzie tolerowany, co zresztą byłoby ocywiste. Ja tylko przetestowałem stopień poczucia humoru w Prima Aprilis. I wyszło jak widać  Nie wiem jakie dowody ma mój tajemniczy informator - zacytowałem go żeby pokazać co niektórzy myślą o zamykaniu forum w święta. Dotąd u nas tego nie było i jakoś nic się chyba nie działo. A tu nagle modi muszą mieć wolne. A i tak siedzą. Bez sensu.
|
Śr kwi 03, 2013 9:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Brak poczucia humoru niestety przełożył się na sposób moderowania. Naprawdę w Prima Aprilis można było tego nie robić. Albo przynajmniej ostrzec, że po 1.04 taki napis nie będzie tolerowany, co zresztą byłoby ocywiste. Ja tylko przetestowałem stopień poczucia humoru w Prima Aprilis. I wyszło jak widać  Nie wiem jakie dowody ma mój tajemniczy informator - zacytowałem go żeby pokazać co niektórzy myślą o zamykaniu forum w święta. Dotąd u nas tego nie było i jakoś nic się chyba nie działo. A tu nagle modi muszą mieć wolne. A i tak siedzą. Bez sensu. No ale zaraz, zaraz - cytujesz człowieka, który twierdzi, że "przeszkadzam ludziom rozmawiać na forum Katolika" jako dowód "co niektórzy myślą o zamykaniu forum"?  Co to niby miało być? 
|
Śr kwi 03, 2013 9:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja mam moze nie tak dobra pamiec, ale za czasow saxona tez sie tak zdarzalo, ze forum bylo zamykane na Swieta. I mnie osobiscie to nie przeszkadza. Jezeli ktos koniecznie chce pogadac, to zawsze moze wysylac pw. A przynajmniej w Swieta jest mniej pyskowek, podjazdow, obrazania (sie i innych), prowokacyjnych wpisow uzytkownikow, ktorzy za cel swojej dzialalnosci tu maja dolozenie gospodarzom itp itd.
|
Śr kwi 03, 2013 9:36 |
|
|
|