Autor |
Wiadomość |
rozalka
Moderator
|
To_ja, lepiej tu nie bywać, więc po co Ty tu jeszcze siedzisz?
A o ile mi wiadomo, to opinie o forum są coraz lepsze 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Cz sty 25, 2007 11:48 |
|
|
|
 |
TOMASZ32
|
Sądząc po zachowaniu modów to będą co raz gorsze.
Problem tutaj nie polega na uciekaniu z forum, ale na zrozumieniu swojego postępowania. Ja zwróciłem uwagę na głupi post Dextimusa i moj post został wywalony, więc się wkurzyłem. Jak się traktuje tutaj katolików? Olewczo? Jeśli tak, to trzeba pomyśleć nad zmianą nazwy forum na bardziej ateistyczną.
Ja osobiście czuje się urażony zachowaniem moderatorów, jeśli moderatorzy nie wyjasnia mi dlaczego mój post, który był odpowiedzią na post Dextimusa został usunięty to rzeczywiście opuszcze to forum, ale opinia o tym forum z mojej strony będzie naprawdę bardzo zła.
Pozdrawiam
Cz sty 25, 2007 13:01 |
|
 |
TOMASZ32
|
I jeszcze jedno:
Jeśli zależy wam na dobrej opini to proponuję aby usunąć post Dextimusa dotyczący Neokawiarenki, to chyba jeden z ostatnich jego postów w temacie "Droga Neokatechumenalna". Jeśli ten post będzie nadal to opuszczę forum i będę wydawał negatywne opinie o tym forum.
Pozdrawiam
Cz sty 25, 2007 13:04 |
|
|
|
 |
SweetChild
|
TOMASZ32 napisał(a): Ja osobiście czuje się urażony zachowaniem moderatorów, jeśli moderatorzy nie wyjasnia mi dlaczego mój post, który był odpowiedzią na post Dextimusa został usunięty to rzeczywiście opuszcze to forum, ale opinia o tym forum z mojej strony będzie naprawdę bardzo zła.
Takie uwagi w danym wątku jedynie pogarszają sytuację i trzeba je zgłaszać na PW (bezpośrednio do autora lub do moderatora działu) ewentualnie właśnie w dziale uwag do moderacji.
Tak ja to rozumiem i jakoś nie mogę się uskarżać, że moje posty są usuwane 
|
Cz sty 25, 2007 13:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
TOMASZ32 napisał(a): Ja osobiście czuje się urażony zachowaniem moderatorów, jeśli moderatorzy nie wyjasnia mi dlaczego mój post, który był odpowiedzią na post Dextimusa został usunięty to rzeczywiście opuszcze to forum, ale opinia o tym forum z mojej strony będzie naprawdę bardzo zła.
Pozdrawiam
Wyjaśnią, ale wątpię, żeby to zmieniło Twoją opinię
Po długich poszukiwaniach, doszłam do wniosku, iż chodzi Ci o post w temacie o Drodze Neokatechumenalnej (z 9.1.2007). Wyjaśnienie jest b. proste: post w całości miał charakter prywatnych uwag pod adresem Dextimusa. Taką rozmowę możesz prowadzić z zainteresowanym na PW
Pozostawienie postu Dextimusa (dokładniej jednego z postów) też było moją decyzją (wtedy jeszcze temat był w dziale Kociół, którym się opiekowałam).
Wybacz, Tomaszu, ale nie Jesteś dla mnie autorytetem moralnym, żebym postępowała wg Twoich wskazówek. Zapewniam Cię, że potrafię samodzielnie myśleć i decydować
Opinia o Forum będzie zróżnicowana. Być może Ty znajdziesz się po stronie osób, którym się Forum nie podoba, ale za to inni uznają, że jest dobrze prowadzone ?
Jesteś wolny, Tomaszu- możesz zostać, lub odejść, jeżeli Ci coś tutaj nie odpowiada. Równie wolny w swoich decyzjach jest moderator  Bierzemy pod uwagę wszystkie opinie, ale ostateczna decyzja jest nasza własna.Uszanuj ją, jeśli decydujesz się zostać 
|
Cz sty 25, 2007 13:30 |
|
|
|
 |
TOMASZ32
|
No niestety Sweet, MÓJ POST ZOSTAŁ WYWALONY, mimo, że tylko zwróciłem uwagę na nierozsądny post Dextimusa, ale jego post pozostał.
Nie podoba mi się takie zachowanie moderatorów. Albo się usuwa oba posty, albo żadnego. Dlatego próbuję zwrócić uwagę na niesprawiedliwe potraktowanie mnie przez moderatorów. Zależy mi tylko na sprawiedliwym traktowaniu każdego. Post Dextimusa odnośnie Neokawiarenki jest dla mnie obraźliwy i wniskuję o jego usunięcie, tym bardziej, że jestem MODERATOREM na forum Neokawiarenki.
Inaczej zrobię temu forum nieprzyjemną reklamę.
Pozdrawiam
Cz sty 25, 2007 13:32 |
|
 |
godunow
|
uważasz..
Panowie moderatorzy skoro Pan D extimus w temacie pisze viewtopic.php?t=10745&start=15 cytuje Kod: czyli protestantyzm jest zbiorem (zlewnią, kloaką, jak zwał - tak zwał) Dobitnie świadczy o poziomie i o zaangażowaniu się po pewnej stronie…. Faktycznie jest osąd kulturalny wyważony w duchu tolerancji etc.. . Nawet żadnej uwagi Nie ma co do tego.. A może jedna by Się przydała? uwaga ? Czyń tak dalej Dextimusie ,,,
Podro
|
Cz sty 25, 2007 14:03 |
|
 |
SweetChild
|
TOMASZ32 napisał(a): No niestety Sweet, MÓJ POST ZOSTAŁ WYWALONY, mimo, że tylko zwróciłem uwagę na nierozsądny post Dextimusa, ale jego post pozostał. Już nic nie powiem  , bo moje założenie "Tak ja to rozumiem i jakoś nie mogę się uskarżać, że moje posty są usuwane" okazało się być zwykłą przechwałką  TOMASZ32 napisał(a): Inaczej zrobię temu forum nieprzyjemną reklamę.
Na mój gust to mało eleganckie pogróżki, ale  Tym bardziej, że chyba jako jedyny w tym gronie nic nie moderuje ani nigdy nie moderowałem.
|
Cz sty 25, 2007 14:29 |
|
 |
TOMASZ32
|
baranek napisał(a): TOMASZ32 napisał(a): Ja osobiście czuje się urażony zachowaniem moderatorów, jeśli moderatorzy nie wyjasnia mi dlaczego mój post, który był odpowiedzią na post Dextimusa został usunięty to rzeczywiście opuszcze to forum, ale opinia o tym forum z mojej strony będzie naprawdę bardzo zła.
Pozdrawiam Wyjaśnią, ale wątpię, żeby to zmieniło Twoją opinię  Po długich poszukiwaniach, doszłam do wniosku, iż chodzi Ci o post w temacie o Drodze Neokatechumenalnej (z 9.1.2007). Wyjaśnienie jest b. proste: post w całości miał charakter prywatnych uwag pod adresem Dextimusa. Taką rozmowę możesz prowadzić z zainteresowanym na PW Pozostawienie postu Dextimusa (dokładniej jednego z postów) też było moją decyzją (wtedy jeszcze temat był w dziale Kociół, którym się opiekowałam). Wybacz, Tomaszu, ale nie Jesteś dla mnie autorytetem moralnym, żebym postępowała wg Twoich wskazówek. Zapewniam Cię, że potrafię samodzielnie myśleć i decydować Opinia o Forum będzie zróżnicowana. Być może Ty znajdziesz się po stronie osób, którym się Forum nie podoba, ale za to inni uznają, że jest dobrze prowadzone ? Jesteś wolny, Tomaszu- możesz zostać, lub odejść, jeżeli Ci coś tutaj nie odpowiada. Równie wolny w swoich decyzjach jest moderator  Bierzemy pod uwagę wszystkie opinie, ale ostateczna decyzja jest nasza własna.Uszanuj ją, jeśli decydujesz się zostać 
Mógłbym uszanować, gdyby post Dextimusa nie był dla mnie obraźliwy. Jesli w taki sposób podchodzicie do forumowiczów to wybaczcie, ale dla mnie nie nadajecie się na moderatorów. Jeśli post uraża forumowiczów, to powinien byc usunięty, ja wyraziłem opinię na temat postu Dextimusa, Dextimus wyraził opinię, dość nieprzyjemną to jego post został. SZOK
NIE SPODZIEWAŁEM SIE TEGO PO TYM FORUM, PO MODERATORACH.
Wasza decyzja w tej sprawie jest dla mnie krzywdząca, dlatego raczej zrezygnuje z tego forum. Nie jest ono w takiej sytuacji godne odwiedzania, jesli pozwala się tutaj na obrażanie forumowiczów.
A na koniec stwierdzam, że ty Baranku masz bardzo daleko do bycia dobrym moderatorem. Narazie nie nadajesz się na moderatora, może czas zrezygnować?
Albo zmienić swoje podejście, bo narazie nie potrafisz podejmować sprawiedliwych decyzji, brakuje ci tego co najważniejsze: sprawieliwego traktowania forumowiczów. Swoim postępowaniem postąpiłaś krzywdząco, dlatego proponuję ci zastanów się nad tym.
Ja nie muszę być autorytetem, ale ty także nim nie jesteś, tym bardziej jako moderator. Naprawde zrezygnuj, bo będziesz krzywdzić innych.
Pozdrawiam
Cz sty 25, 2007 14:52 |
|
 |
TOMASZ32
|
Proszę jeszcze raz o usunięcie postu Dextimusa ponieważ jest obraźliwy.
Jesli post nie zostanie usunięty to odejdę. Ale napewno będziecie wśród tych najgorszych for - taka reklama bedzie na wielu forach, na których jestem.
Pozdrawiam
Cz sty 25, 2007 14:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tomaszu, jesteś jak dziecko.
Dextimus wypowiedział się na temat Twojego forum. Bywa. Trzeba nauczyć się przyjmować krytykę.
I daruj sobie żałosne pogróżki w stylu "zrobię temu forum złą reklamę". Reklamę jak narazie robisz sobie i to tragiczną. Po prostu udowadniasz wszystkim, że nie ma miejsca dla Ciebie na takim forum. Pisz sobie na sancti, pisz gdzie Ci dobrze. A jak Ci tutaj źle, to nie wchodź.
Crosis
|
Cz sty 25, 2007 15:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aha, odnośnie Twojej odpowiedzi na mojego posta:
po pierwsze, nie Ty jesteś tutaj od wypowiadania się na temat moich rodziców, jasne?
po drugie: jak chcesz powiedzieć coś na forum w ogólnym temacie, to licz się z tym, że Twój post podlega ocenie i krytyce. Chciałeś go skierować tylko do moderacji? Trzeba było posłać PW.
Nie wiem, czego nauczyli Cię Twoi rodzice, ale widać, że z forami to jesteś na bakier. Za to dobrze Ci idzie na "kółkach wzajemnej adoracji".
Crosis
|
Cz sty 25, 2007 15:46 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
rozalka napisała: Cytuj: więc po co Ty tu jeszcze siedzisz? dziwne, że osoba w twoim wieku nie wie na czym polega różnica w "siedzeniu" na forum między odwiedzaniem tegoż forum od czasu do czasu. Cytuj: A o ile mi wiadomo, to opinie o forum są coraz lepsze tylko i wyłącznie w waszym moderatorskim kółku adoracyjnym.
|
Cz sty 25, 2007 15:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście... największe religijne forum w tym kraju ma przecież same złe opinie. Skąd więc tyle postów przybywających codziennie?
Forum jest ciężkie, bo jako jedyne z for, w odróżnieniu od sancti, podejmuje ciężkie tematy. Jest miejscem polemiki osób o granicznie różnych poglądach, stąd problemy. Ale to właśnie jest na tym forum dobre. Właściwie najlepsze.
Do tego moderatorzy dbają jednak o kulturę dyskusji, tylko, że niektórzy użytkownicy, jak TOMASZ32 nie potrafią zauważyć wielkiej jak wół różnicy pomiędzy postem personalnym, a krytyką innego forum.
Skoro on, jako moderator forum jakiegośtam poczuł się urażony, czytając krytykę tego jakiegośtam forum, to w takim razie moderatorzy tego forum powinni kasować wszystkie posty w tym temacie, prawda?
Tylko, że oni potrafią rozróżnić krytykę od obrazy. I to stawia ich wysoko w moderatorskiej klasie, do które tacy moderatorzy jak obecny tu TOMASZ32 z kółka wzajemnej adoracji o nazwie sancti może tylko śnić.
Tylko, że pewni ludzie nie potrafią tego zrozumieć. Zakładają przyłbicę na głowę i ruszają w bój, siekąc wszystko po drodze. Co mają wspólnego z rycerzem, widać od razu.
Crosis
|
Cz sty 25, 2007 15:56 |
|
 |
Asienkka
|
Aktualnie nie mamy w planach "wymiany grona moderatorskiego"...
Po drugie - bardzo proszę szantaże zachować dla siebie, bardzo mi się nie podoba takie zachowanie
Jeżeli ktoś ma ochotę - może wyrażać własne zdanie na temat tego forum - szanuje to, niech pisze także na innych forach co tylko zechce - jego prawo.
Tylko proszę nie szantażować nas w ten sposób.
Ja, ze swojej strony, bardzo polecam korzystanie z PW - jeżeli zauważycie, że coś jest nie tak na forum - piszcie do danego moderatora (odpowiedzialnego za ten czy inny dział).
I jeszcze jedno - co było już podkreślane tysiące razy (zdaje się  ) - trochę D Y S T A N S U (do forum jak i do samych siebie)...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz sty 25, 2007 17:04 |
|
|
|