Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Panna_Funia
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
MARIEL->Cytuj: Panna Funia "żartobliwy napis" nie był "pretekstem" tylko powodem. Cóż... już to w sumie skomentowałam Cytuj: Doniosłaś na Val, że w jej avatarze znajdował się napis moderator i jeśli Val to potwierdzi dostanie taki sam przydział jak Jajko. Nie doniosłam na Val. Potwierdziłam wersję Jajka w konkretnym kontekście. Val nie zasłużyła na bana. A jeśli chce się kogoś karać po czasie, to powinniście ukarać w pierwszej kolejności siebie banem za gapiostwo i niedopatrzenie, w takim razie. Wtedy byłoby uczciwie A sugerowanie, że jak ktoś się przyzna, czy potwierdzi, to zostanie ukarany... to jakiś absurd A Val nie ma w ogóle obowiązku wypowiadać się na ten temat.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr kwi 03, 2013 9:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oczywiście, że nie ma obowiązku. No i jak to nie doniosłaś, jak doniosłaś razem z Jajkiem? Jajko napisał(a): A przy okazji, napis Moderator zrobiłem sobie bo zobaczyłem taki u Val - zaraz po moim banie avatar Val zniknął (i do teraz się nie pojawił) - ciekawi mnie czy ona dostała ostrzeżenie czy tak sama z siebie zdjęła avatara??
Panna_Funia napisał(a): MARIEL->Cytuj: Czy ta userka pisała w którymś z moich działów, bądź w Uwagach do moderacji w momencie, gdy rzeczony napis widniał w jej avatarze?? Ja odpowiem. Tak, w tym temacie. Mówię jak było - JEŚLI Val miała w avatarze napis moderator to ja go nie zauważyłam, gdyby nie Wy pospołem z Jajko - wogóle bym o tym nie wiedziała. To jak się nazywa taką informację w Uwagach do moderacji? No, nie bądźmy dziećmi..
|
Śr kwi 03, 2013 9:39 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Taką uwagę nazywa się wyjaśnieniem swojego postępowania. Donos byłby wtedy, gdybym zrobił zrzut ekranu i posłał Ci do na PW oczekując kary dla Val. A ja tylko pokazałem, że nie ja pierwszy i jedyny sobie zażartowałem. Zdziwiłem się też że Val natychmiast skasowała avatara i byłem ciekaw czy dostała podpowiedź na PW czy też zrobiła to sama z siebie (zapewne widząc mojego bana). Moim zdaniem karanie jej za to byłoby bez sensu - skoro uważam, że kara na mnie była idiotyczna, to jeszcze bardziej idiotyczne byłoby gdybym chciał jej dla Val.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr kwi 03, 2013 9:51 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Twoja odpowiedź na moje słowa, że nie mogę ukarać Val "zaocznie", na gębę: Jajko napisał(a): No chyba, że Val będzie miała jaja i się przyzna  Jajko napisał(a): Taką uwagę nazywa się wyjaśnieniem swojego postępowania Jakby "przy okazji" obciążającym innego usera...No i oczywiście moderację, bo zasugerowałeś, że została wcześniej uprzedzona na priv.
|
Śr kwi 03, 2013 9:53 |
|
 |
Panna_Funia
|
MARIEL->Cytuj: Mówię jak było - JEŚLI Val miała w avatarze napis moderator to ja go nie zauważyłam, gdyby nie Wy pospołem z Jajko - wogóle bym o tym nie wiedziała.
To jak się nazywa taką informację w Uwagach do moderacji? No, nie bądźmy dziećmi.. Ano właśnie nie jesteśmy dziećmi. Ani nie donosimy. Rozmawiamy o sytuacji Jajka. O tym, że jego żart został potraktowany jak przestępstwo, i o tym, że nie był potraktowany sprawiedliwie. W jaki sposób opisać daną sytuację, bez wchodzenia w szczegóły?  Napisać tylko, że ktoś (ale nie możemy powiedzieć kto) też tak miał? No przecież coś takiego nie mogłoby zostać potraktowane poważnie... A może Jajko powinien milczeć, nie wypowiadać się w swojej własnej sprawie, grzecznie położyć uszy po sobie i przyjmować wszystko jak leci?  Ja wiem, że tak byłoby dla moderacji najlepiej, ale Jajko nie jest potulnym głupcem. Wypowiedź w sprawie Jajka, nie jest donoszeniem na kogokolwiek innego. Proszę nie próbować manipulować naszymi wypowiedziami. Bo ani nie taki jest ich sens, ani nie taka nasza intencja. 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr kwi 03, 2013 9:56 |
|
|
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
Nie ma/ nie mam możliwości dodawania załączników!Dlatego na "piękne oczy" i doświadczenie w robieniu zrzutów możecie mi uwierzyć, że postojady mi skreena z 1 kwietnia nie zjadły. (Gdy powrócą pełne możliwości BBc code służę obrazkiem). Faktem jest, że post @Val z 01.04.2013r. 21:17 miał w awatarze "nadpis" Moderator, choć font był mniejszy, bledszy i rozmyty w stosunku do rzeczywistego napisu "Moderator". To tyle. Że tez Wam się chce toczyć boje o takie bezdurno? Ale widać bezrobocie i ludziom z nudów tego...  .
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
Ostatnio edytowano Śr kwi 03, 2013 10:13 przez Otto_Katz, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr kwi 03, 2013 10:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Posłuchaj Panna Funia, jedyną manipulatorką jesteś tu Ty i Jajko.
Insynuacje, zarzuty o nieczyste intencje, informacje o napisie w avatarze Val (jak na razie bez przedstawienia dowodów).
Za kolejne pomówienia o manipulowanie przeze mnie Twoimi własnymi wpisami dostaniesz ostrzeżenie. Twoja obecność na tym forum sprowadza się niemal wyłącznie do awanturnictwa i pieniactwa - rzucania pomówieniami bez pokrycia.
Twoje "zarzuty" to wyłącznie opinie o intencjach, jakimi rzekomo kieruje się moderacja, nic więcej.
|
Śr kwi 03, 2013 10:03 |
|
 |
Jajko
|
Soul33 napisał(a): Jajko napisał(a): neofici są zwykle nadgorliwi To całkiem normalne zjawisko. Zaskakujące może być natomiast, że Ty jesteś nadgorliwy już czwarty rok  Znaczy, że jestem konsekwentny i nie przyszedłem tu dla kaprysu 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Śr kwi 03, 2013 10:13 |
|
 |
Jajko
|
MARIEL napisał(a): Jakby "przy okazji" obciążającym innego usera...No i oczywiście moderację, bo zasugerowałeś, że została wcześniej uprzedzona na priv. Niczego takiego nie sugerowałem. Napisałem tak: Jajko napisał(a): A przy okazji, napis Moderator zrobiłem sobie bo zobaczyłem taki u Val - zaraz po moim banie avatar Val zniknął (i do teraz się nie pojawił) - ciekawi mnie czy ona dostała ostrzeżenie czy tak sama z siebie zdjęła avatara?? Sądzę, że się przestraszyła braku poczucia humoru co poniektórych i zwiała  Edit: No proszę, nawet Otto "donosi"...
|
Śr kwi 03, 2013 10:17 |
|
 |
Panna_Funia
|
MARIEL->Cytuj: Posłuchaj Panna Funia, jedyną manipulatorką jesteś tu Ty i Jajko.
Insynuacje, zarzuty o nieczyste intencje, informacje o napisie w avatarze Val (jak na razie bez przedstawienia dowodów).
Za kolejne pomówienia o manipulowanie przeze mnie Twoimi własnymi wpisami dostaniesz ostrzeżenie. Twoja obecność na tym forum sprowadza się niemal wyłącznie do awanturnictwa i pieniactwa - rzucania pomówieniami bez pokrycia.
Twoje "zarzuty" to wyłącznie opinie o intencjach, jakimi rzekomo kieruje się moderacja, nic więcej. Wie Pani, że takim wpisem pokazuje Pani tylko, jaka jest żałosna? Wisi mi ostrzeżenie, wisi mi ban. Zasady moderowania tutaj, i tacy ludzie na tym stanowisku jak Pani, to jakiś bardzo kiepski żart... Wszelkie zarzuty pod Pani adresem podtrzymuję, bo są prawdziwe. I w związku z powyższym Pani wpisem dorzuciłabym jeszcze kilka... No teraz ma Pani podstawy żeby dać mi bana  Tylko tak może Pani ograniczyć mi możliwość mówienia tego, co dla Pani niewygodne 
...to be who I am
|
Śr kwi 03, 2013 10:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Otto_Katz napisał(a): To tyle. Że tez Wam się chce toczyć boje o takie bezdurno? Prawda? Nie tak dawno jeden user toczył równie długie bo został pomówiony o bytność na forum ezoterycznym. Dziwna rzecz, nikt nie lubi być pomawiany 
|
Śr kwi 03, 2013 10:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Panna_Funia napisał(a): Wszelkie zarzuty pod Pani adresem podtrzymuję, bo są prawdziwe. I w związku z powyższym Pani wpisem dorzuciłabym jeszcze kilka... No teraz ma Pani podstawy żeby dać mi bana  Tylko tak może Pani ograniczyć mi możliwość mówienia tego, co dla Pani niewygodne  Nie ma żadnych zarzutów. Same oszczerstwa o nierówne traktowanie userów. Mogłam nie zauważyć jednego wpisu Val, przy którym miał widnieć napis moderator. Oskarżanie mnie o nierówne traktowanie użytkowników uważam za bezzasadne. Jeśli Val się przyzna (lub Otto przedstawi screena) dostanie 24h.
|
Śr kwi 03, 2013 10:25 |
|
 |
Jajko
|
Uprasza się o niebanowanie Val za niewinny żarcik - zwłaszcza że jej czcionka była byle jaka i od razu było widać, że to ściema. Co innego u mnie  Pełna profeska, nie do odróżnienia hehe
|
Śr kwi 03, 2013 10:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Uprasza się o niebanowanie Val za niewinny żarcik - zwłaszcza że jej czcionka była byle jaka i od razu było widać, że to ściema. Żebyś mógł z czytym sumieniem opowiadać jaka to moderatorka Mariel niesprawiedliwa?
|
Śr kwi 03, 2013 10:32 |
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
MARIEL napisał(a): Otto_Katz napisał(a): To tyle. Że tez Wam się chce toczyć boje o takie bezdurno? Prawda? Nie tak dawno jeden user toczył równie długie bo został pomówiony o bytność na forum ezoterycznym. Dziwna rzecz, nikt nie lubi być pomawiany  No, no, no @MARIELU  ! Jeśli jedna prośba do @fratra o przedłożenie dowodów i jedno sprostowanie "interesujących spostrzeżeń" @Soula33, są dla Ciebie "równie długimi" potyczkami, to... Nie wiem  o czym czytamy od dwóch dni w tym temacie i sąsiednim " Uwagi między...", na kilku już stronach? (Czyś Ty kochanieńka aby w święta nie zgrzeszyła łakomstwem, - bo wiesz - z przeładowanym brzusiem ciężko się duma i wyciąga zasadne wnioski  ?) PS. Odnośnie niemożności dodawania załączników. Czy Wy (inni) również macie z tym problem? Proszę sprawdźcie!
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
Ostatnio edytowano Śr kwi 03, 2013 10:48 przez Otto_Katz, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr kwi 03, 2013 10:42 |
|
|
|