Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 17:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
MARIEL->
Cytuj:
Panna Funia "żartobliwy napis" nie był "pretekstem" tylko powodem.

Cóż... już to w sumie skomentowałam :-|

Cytuj:
Doniosłaś na Val, że w jej avatarze znajdował się napis moderator i jeśli Val to potwierdzi dostanie taki sam przydział jak Jajko.

Nie doniosłam na Val. Potwierdziłam wersję Jajka w konkretnym kontekście.
Val nie zasłużyła na bana. A jeśli chce się kogoś karać po czasie, to powinniście ukarać w pierwszej kolejności siebie banem za gapiostwo i niedopatrzenie, w takim razie. Wtedy byłoby uczciwie :-|

A sugerowanie, że jak ktoś się przyzna, czy potwierdzi, to zostanie ukarany... to jakiś absurd :|
A Val nie ma w ogóle obowiązku wypowiadać się na ten temat.

...to be who I am

Śr kwi 03, 2013 9:36
Oczywiście, że nie ma obowiązku. No i jak to nie doniosłaś, jak doniosłaś razem z Jajkiem?
Jajko napisał(a):
A przy okazji, napis Moderator zrobiłem sobie bo zobaczyłem taki u Val - zaraz po moim banie avatar Val zniknął (i do teraz się nie pojawił) - ciekawi mnie czy ona dostała ostrzeżenie czy tak sama z siebie zdjęła avatara??
Panna_Funia napisał(a):
MARIEL->
Cytuj:
Czy ta userka pisała w którymś z moich działów, bądź w Uwagach do moderacji w momencie, gdy rzeczony napis widniał w jej avatarze??

Ja odpowiem. Tak, w tym temacie.

Mówię jak było - JEŚLI Val miała w avatarze napis moderator to ja go nie zauważyłam, gdyby nie Wy pospołem z Jajko - wogóle bym o tym nie wiedziała.

To jak się nazywa taką informację w Uwagach do moderacji?
No, nie bądźmy dziećmi..

Śr kwi 03, 2013 9:39

Taką uwagę nazywa się wyjaśnieniem swojego postępowania. Donos byłby wtedy, gdybym zrobił zrzut ekranu i posłał Ci do na PW oczekując kary dla Val. A ja tylko pokazałem, że nie ja pierwszy i jedyny sobie zażartowałem. Zdziwiłem się też że Val natychmiast skasowała avatara i byłem ciekaw czy dostała podpowiedź na PW czy też zrobiła to sama z siebie (zapewne widząc mojego bana). Moim zdaniem karanie jej za to byłoby bez sensu - skoro uważam, że kara na mnie była idiotyczna, to jeszcze bardziej idiotyczne byłoby gdybym chciał jej dla Val.

Śr kwi 03, 2013 9:51
Twoja odpowiedź na moje słowa, że nie mogę ukarać Val "zaocznie", na gębę:

Jajko napisał(a):
No chyba, że Val będzie miała jaja i się przyzna :D

Jajko napisał(a):
Taką uwagę nazywa się wyjaśnieniem swojego postępowania

Jakby "przy okazji" obciążającym innego usera...No i oczywiście moderację, bo zasugerowałeś, że została wcześniej uprzedzona na priv.

Śr kwi 03, 2013 9:53

MARIEL->
Cytuj:
Mówię jak było - JEŚLI Val miała w avatarze napis moderator to ja go nie zauważyłam, gdyby nie Wy pospołem z Jajko - wogóle bym o tym nie wiedziała.

To jak się nazywa taką informację w Uwagach do moderacji?
No, nie bądźmy dziećmi..

Ano właśnie nie jesteśmy dziećmi. Ani nie donosimy. Rozmawiamy o sytuacji Jajka. O tym, że jego żart został potraktowany jak przestępstwo, i o tym, że nie był potraktowany sprawiedliwie. W jaki sposób opisać daną sytuację, bez wchodzenia w szczegóły? :clever: Napisać tylko, że ktoś (ale nie możemy powiedzieć kto) też tak miał? No przecież coś takiego nie mogłoby zostać potraktowane poważnie...
A może Jajko powinien milczeć, nie wypowiadać się w swojej własnej sprawie, grzecznie położyć uszy po sobie i przyjmować wszystko jak leci? :clever: Ja wiem, że tak byłoby dla moderacji najlepiej, ale Jajko nie jest potulnym głupcem.

Wypowiedź w sprawie Jajka, nie jest donoszeniem na kogokolwiek innego. Proszę nie próbować manipulować naszymi wypowiedziami. Bo ani nie taki jest ich sens, ani nie taka nasza intencja. :evil:

...to be who I am

Śr kwi 03, 2013 9:56

Nie ma/ nie mam możliwości dodawania załączników!

Dlatego na "piękne oczy" i doświadczenie w robieniu zrzutów możecie mi uwierzyć, że postojady mi skreena z 1 kwietnia nie zjadły. (Gdy powrócą pełne możliwości BBc code służę obrazkiem).

Faktem jest, że post @Val z 01.04.2013r. 21:17 miał w awatarze "nadpis" Moderator, choć font był mniejszy, bledszy i rozmyty w stosunku do rzeczywistego napisu "Moderator".

To tyle. Że tez Wam się chce toczyć boje o takie bezdurno? Ale widać bezrobocie i ludziom z nudów tego... :razz:.

Ostatnio edytowano Śr kwi 03, 2013 10:13 przez Otto_Katz, łącznie edytowano 1 raz

Śr kwi 03, 2013 10:00
Posłuchaj Panna Funia, jedyną manipulatorką jesteś tu Ty i Jajko.

Insynuacje, zarzuty o nieczyste intencje, informacje o napisie w avatarze Val (jak na razie bez przedstawienia dowodów).

Za kolejne pomówienia o manipulowanie przeze mnie Twoimi własnymi wpisami dostaniesz ostrzeżenie.
Twoja obecność na tym forum sprowadza się niemal wyłącznie do awanturnictwa i pieniactwa - rzucania pomówieniami bez pokrycia.

Twoje "zarzuty" to wyłącznie opinie o intencjach, jakimi rzekomo kieruje się moderacja, nic więcej.

Śr kwi 03, 2013 10:03

Soul33 napisał(a):
Jajko napisał(a):
neofici są zwykle nadgorliwi

To całkiem normalne zjawisko. Zaskakujące może być natomiast, że Ty jesteś nadgorliwy już czwarty rok ;-)

Znaczy, że jestem konsekwentny i nie przyszedłem tu dla kaprysu :D

Śr kwi 03, 2013 10:13

MARIEL napisał(a):
Jakby "przy okazji" obciążającym innego usera...No i oczywiście moderację, bo zasugerowałeś, że została wcześniej uprzedzona na priv.

Niczego takiego nie sugerowałem. Napisałem tak:

Jajko napisał(a):
A przy okazji, napis Moderator zrobiłem sobie bo zobaczyłem taki u Val - zaraz po moim banie avatar Val zniknął (i do teraz się nie pojawił) - ciekawi mnie czy ona dostała ostrzeżenie czy tak sama z siebie zdjęła avatara??

Sądzę, że się przestraszyła braku poczucia humoru co poniektórych i zwiała :D

Edit:
No proszę, nawet Otto "donosi"...

Śr kwi 03, 2013 10:17

MARIEL->
Cytuj:
Posłuchaj Panna Funia, jedyną manipulatorką jesteś tu Ty i Jajko.

Insynuacje, zarzuty o nieczyste intencje, informacje o napisie w avatarze Val (jak na razie bez przedstawienia dowodów).

Za kolejne pomówienia o manipulowanie przeze mnie Twoimi własnymi wpisami dostaniesz ostrzeżenie.
Twoja obecność na tym forum sprowadza się niemal wyłącznie do awanturnictwa i pieniactwa - rzucania pomówieniami bez pokrycia.

Twoje "zarzuty" to wyłącznie opinie o intencjach, jakimi rzekomo kieruje się moderacja, nic więcej.

Wie Pani, że takim wpisem pokazuje Pani tylko, jaka jest żałosna? :clever:
Wisi mi ostrzeżenie, wisi mi ban. Zasady moderowania tutaj, i tacy ludzie na tym stanowisku jak Pani, to jakiś bardzo kiepski żart... :|
Wszelkie zarzuty pod Pani adresem podtrzymuję, bo są prawdziwe. I w związku z powyższym Pani wpisem dorzuciłabym jeszcze kilka...

No teraz ma Pani podstawy żeby dać mi bana :| Tylko tak może Pani ograniczyć mi możliwość mówienia tego, co dla Pani niewygodne :evil:

...to be who I am

Śr kwi 03, 2013 10:18
Otto_Katz napisał(a):
To tyle. Że tez Wam się chce toczyć boje o takie bezdurno?

Prawda? Nie tak dawno jeden user toczył równie długie bo został pomówiony o bytność na forum ezoterycznym. Dziwna rzecz, nikt nie lubi być pomawiany ;)

Śr kwi 03, 2013 10:21
Panna_Funia napisał(a):
Wszelkie zarzuty pod Pani adresem podtrzymuję, bo są prawdziwe. I w związku z powyższym Pani wpisem dorzuciłabym jeszcze kilka...

No teraz ma Pani podstawy żeby dać mi bana :| Tylko tak może Pani ograniczyć mi możliwość mówienia tego, co dla Pani niewygodne :evil:

Nie ma żadnych zarzutów.
Same oszczerstwa o nierówne traktowanie userów.
Mogłam nie zauważyć jednego wpisu Val, przy którym miał widnieć napis moderator. Oskarżanie mnie o nierówne traktowanie użytkowników uważam za bezzasadne. Jeśli Val się przyzna (lub Otto przedstawi screena) dostanie 24h.

Śr kwi 03, 2013 10:25

Uprasza się o niebanowanie Val za niewinny żarcik - zwłaszcza że jej czcionka była byle jaka i od razu było widać, że to ściema. Co innego u mnie :D Pełna profeska, nie do odróżnienia hehe

Śr kwi 03, 2013 10:31
Jajko napisał(a):
Uprasza się o niebanowanie Val za niewinny żarcik - zwłaszcza że jej czcionka była byle jaka i od razu było widać, że to ściema.

Żebyś mógł z czytym sumieniem opowiadać jaka to moderatorka Mariel niesprawiedliwa?

Śr kwi 03, 2013 10:32

MARIEL napisał(a):
Otto_Katz napisał(a):
To tyle. Że tez Wam się chce toczyć boje o takie bezdurno?

Prawda? Nie tak dawno jeden user toczył równie długie bo został pomówiony o bytność na forum ezoterycznym. Dziwna rzecz, nikt nie lubi być pomawiany ;)

No, no, no @MARIELU :PPPP!
Jeśli jedna prośba do @fratra o przedłożenie dowodów i jedno sprostowanie "interesujących spostrzeżeń" @Soula33, są dla Ciebie "równie długimi" potyczkami, to... :hmmm:

Nie wiem ;) o czym czytamy od dwóch dni w tym temacie i sąsiednim "Uwagi między...", na kilku już stronach?

(Czyś Ty kochanieńka aby w święta nie zgrzeszyła łakomstwem, - bo wiesz - z przeładowanym brzusiem ciężko się duma i wyciąga zasadne wnioski :badgrin:?)

PS.
Odnośnie niemożności dodawania załączników.
Czy Wy (inni) również macie z tym problem?
Proszę sprawdźcie!

Ostatnio edytowano Śr kwi 03, 2013 10:48 przez Otto_Katz, łącznie edytowano 1 raz

Śr kwi 03, 2013 10:42
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 437  Następna strona