Autor |
Wiadomość |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Dalibyście sobie wreszcie spokój. Jest opcja podglądu? Jest. A więc można dotąd szlifować post, aż będzie idealny co do treści i formy. A potem Cytuj: Errata - zapomniałem wytłuścić: Nic dodać nic ująć. ;D PS. Czy Ty wszędzie musisz manifestować swoją niechęć do PO? To naprawdę nie jest śmieszne. Cytuj: A co do rzekomej sporadyczności ataków hackerskich czy spamerskich na innych forach to tylko admini i moderatorzy tych for wiedzą naprawdę jak jest. Raczej się tym nie chwalą. Starają się jak najszybciej usunąć skutki tak by dla użytkowników były niewidoczne.
Ile for moderujesz? Prawda jest taka, że o rzekomym ataku spamu/hakera/whatever najpierw dowiadują się userzy. Z prostego powodu - jest ich więcej i częściej bywają na forum.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pn cze 16, 2008 14:30 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Cytuj: Dalibyście sobie wreszcie spokój. Jest opcja podglądu? Jest. A więc można dotąd szlifować post, aż będzie idealny co do treści i formy. A potem Cytuj: Errata - zapomniałem wytłuścić: Nic dodać nic ująć. Niechcący udowodniłem to co twierdziłem: nie należy się śpieszyć z wysyłaniem postu.  Mroczny Pasażer napisał(a): PS. Czy Ty wszędzie musisz manifestować swoją niechęć do PO? To naprawdę nie jest śmieszne.  Akurat tu nic nie manifestowałem. Ale wolność to również wolność do skojarzeń. Skoro ci się to kojarzy z PO to twój problem. Mroczny Pasażer napisał(a): Cytuj: A co do rzekomej sporadyczności ataków hackerskich czy spamerskich na innych forach to tylko admini i moderatorzy tych for wiedzą naprawdę jak jest. Raczej się tym nie chwalą. Starają się jak najszybciej usunąć skutki tak by dla użytkowników były niewidoczne. Ile for moderujesz? Prawda jest taka, że o rzekomym ataku spamu/hakera/whatever najpierw dowiadują się userzy. Z prostego powodu - jest ich więcej i częściej bywają na forum.
Nie każda ilość przechodzi w jakość. Userzy też muszą kiedyś spać, dlatego pora nocna jest najlepszą dla różnych ataków - i userów mało i moderatorzy w związku z tym przysypiają. Skoro userów mało to i mało z nich wie co się dzieje. Tylko bowiem przy prymitywnych atakach są one widoczne. Celem prawdziwych ataków zazwyczaj jest zablokowanie serwerów i systemów, a nie namnożenie bzdurnych wpisów. User widzi tylko to, że nie może wejść na forum lub rwie się połączenie.
Pn cze 16, 2008 17:59 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
viewtopic.php?p=354257#354257
Może tak moderatorzy zrobią porządek z tą stroną? Chyba, że tylko kasować umieją.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr cze 18, 2008 14:36 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
"Bo link był za długi"
Już jest OK.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Śr cze 18, 2008 21:28 |
|
 |
mateola
|
jo_tka napisał(a): "Bo link był za długi"  Już jest OK. To o to chodziło?
Dziękuję, jotko 
|
Cz cze 19, 2008 20:40 |
|
|
|
 |
Stanisław Adam
|
Jutrzenki pokoju znowu blogują na forum:
"Jutrzenki Pokoju" nt. zagrożonego pokoju na świec
Nie dałoby się ich jakoś spacyfikować?
Też uważam, że pokój na świecie jest zagrożony. Powiem więcej, od urodzenia żyję z tą świadomością, niemniej sposób wyrażania troski o pokój przez Jutrzenki pokoju budzi mój niepokój.
Wt cze 24, 2008 16:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę o ban dla "uzdrowiciel1960", który na swojej stronie ogłasza się:
Cytuj: Jestem w 648 wcieleniu i byłem już wszystkim co jest kilkakrotnie. Ponad 100 razy podchodziłem do duchowości w 647 wcieleniach. I mogę stwierdzić, że się wykonało!!! Dlatego głoszę prawdę, która jest EWANGELIA CHRYSTUSA i będzie potrzebna zagubionym istotom przez szatana, by mogły wyjść z tego bagna i nie pchać się do wiecznego jeziora ognistego na siłę i na wieki.
albo prowokator, albo wiecie...tertium non datur...
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=356449#356449
|
Cz cze 26, 2008 11:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Jak jem to nic nie zyskuje, lecz gdy nie jem to nic nie tracę! Ja Jestem smakoszem pokarmu od Matki Ziemi, który stosuję, od 4.03.2007 r. a są to tylko orzechy, nasiona moczone, warzywa surowe i owoce cytrusowe do koktajlu z mleczkiem orzechowym. Można również z mleczka orzechowego tworzyć: 1. Zsiadłe mleczko orzechowe. 2. Masło orzechowe. 3. Śmietanka orzechowa lub sos orzechowy. 4. Koktajle orzechowo - owocowe.5. Pasta orzechowa, jaką obecnie stosuję. To, co wy używacie za "dodatek" ja to spożywam z korzystnym efektem zdrowotnym, fizycznym, umysłowym, a przede wszystkim duchowym...
U mnie jest przepis związany z tym pokarmem, który stosuję w Krośnie ul.Blich 1/1

|
Cz cze 26, 2008 11:07 |
|
 |
zielona_mrowka
|
hehe 
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz cze 26, 2008 11:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam jeszcze pytanie: czy będzie wprowadzona dostępna na innych forach opcja : ignore 
|
Cz cze 26, 2008 21:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chyba nie, bo w niektórych działach ludzie by przestali czytać swoje posty
Z pijanym pozdrowieniem,
Crosis
|
Cz cze 26, 2008 21:50 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Teresse napisał(a): Mam jeszcze pytanie: czy będzie wprowadzona dostępna na innych forach opcja : ignore 
Trzeźwo na to patrząc - to po co? 1. Można nie czytać, 2. Można nie odpowiadać. Regulamin forum nie nakazuje czytania i odpowiadania na wszystkie posty.
Pt cze 27, 2008 1:41 |
|
 |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): Mam jeszcze pytanie: czy będzie wprowadzona dostępna na innych forach opcja : ignore 
Tu jest osobny wątek na ten temat.
Tak jak jestem przeciw opcji :edit  , tak popieram :ignore
Oczywiście można samemu filtrować, ale lepiej byłoby gdyby to robił automat.
|
Pt cze 27, 2008 9:43 |
|
 |
Stanisław Adam
|
SweetChild napisał(a): Oczywiście można samemu filtrować, ale lepiej byłoby gdyby to robił automat.
Oto cały liberał. Klapki na oczy mu się marzą. Na dodatek chce nimi obdarzyć innych.
Fuj ...
Pt cze 27, 2008 11:13 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
A ja jestem za opcją "dodaj avatar z dysku".
Ale to pewnie też źle wpłynie na bezpieczeństwo.
|
Pt cze 27, 2008 11:14 |
|
|
|