Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Cytuj: Brak reakcji raczej nie leży w mojej naturze Ach, co to nie Ty...
|
Wt mar 05, 2013 15:33 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
wloczykij->Cytuj: Ach, co to nie Ty... Pan ma jakiś problem z tym, że odpisuję komuś na post i odpowiadam na pytanie? 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Wt mar 05, 2013 15:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Panna_Funia napisał(a): Brak reakcji raczej nie leży w mojej naturze. Zresztą zależy od sytuacji, okoliczności itp.
Niezbyt spójne masz przekonania, skoro w Twojej naturze leżało oświadczenie, że ze mną nie będziesz rozmawiać  , bo szkoda Ci czasu na kłótnie  . A może lubisz zaczepki medieval_mana 
|
Wt mar 05, 2013 15:43 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
No widzisz, wloczykij, właśnie ujawniłeś się jako kolejny obsesyjny adorator 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt mar 05, 2013 15:46 |
|
 |
Asienkka
|
Val napisał(a): Panna_Funia napisał(a): Brak reakcji raczej nie leży w mojej naturze. Zresztą zależy od sytuacji, okoliczności itp.
Niezbyt spójne masz przekonania, skoro w Twojej naturze leżało oświadczenie, że ze mną nie będziesz rozmawiać  , bo szkoda Ci czasu na kłótnie  . A może lubisz zaczepki medieval_mana  Ja mam podejrzenia, że Panna_Funia lubi być w centrum uwagi, a "zaczepki" sprzyjają ku temu 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt mar 05, 2013 15:53 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
Val->Cytuj: Niezbyt spójne masz przekonania, skoro w Twojej naturze leżało oświadczenie, że ze mną nie będziesz rozmawiać  , bo szkoda Ci czasu na kłótnie  . Wiesz, to trochę takie zmęczenie materiału  Na dzień dobry takiego oświadczenia na wystosowałam (a zresztą już samo to, że tak uczyniłam, nie świadczy o braku reakcji w ogóle), ale gdybym nie zakończyła tamtej naszej kłótni wtedy, to pewnie obie byśmy mogły tak do dzisiaj  Tą jedną i tą samą kłótnię  Cytuj: A może lubisz zaczepki medieval_mana  No a jak  Diablo lubię  Pana medieval_mana i całej reszty 'rycerstwa'  Tak lubię, że Ci ich wszystkich chętnie odstąpię 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Wt mar 05, 2013 15:53 |
|
 |
Panna_Funia
|
Asienkka->Cytuj: Ja mam podejrzenia, że Panna_Funia lubi być w centrum uwagi, a "zaczepki" sprzyjają ku temu  Jak się tak nad tym zastanowić, to po części prawda, po części nie... Wszystko zależy od okoliczności i od dnia  Ale w takim centrum uwagi, to akurat niekoniecznie 
...to be who I am
|
Wt mar 05, 2013 15:58 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Asiennka, a może założyć osobny wątek, w którym Panna Funia będzie mogła perorować o sobie, ile chce? Nie trzeba będzie go czyścić ze sprzeczek. Usunie się tylko cały i otworzy nowy. Oraz podobny wątek na sprzeczki z humalogiem 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt mar 05, 2013 16:07 |
|
 |
Asienkka
|
Hahaha  Jest to jakiś pomysł  Nawet niezły... Muszę to przemyśleć 
|
Wt mar 05, 2013 16:10 |
|
 |
Panna_Funia
|
Tak w ogóle takie wątki to jest świetny pomysł  Na innym forum miałam swój wątek  To była taka fajna 'piaskownica', gdzie toczyły się nocne i dzienne (z przewagą tych pierwszych  ) Polaków rozmowy. Coś na kształt tego trochę, tylko generalnie ograniczało się do samych rozmów przyjemnych i żartobliwych  A jak komuś poczucia humoru brakowało, to ja jako gospodarz go zaraz pac - łopatką po łbie Fajnie tam życie tętniło...  Szły tam wszelkie offtopy, były i przyjaźnie użytkowników, i nawet romanse... Spory też ale utrzymane w tym żartobliwym klimacie. Ale to dawne czasy  Tutaj to byłoby trudne, bo tu ludzie są zbyt ideologicznie skonfliktowani 
...to be who I am
|
Wt mar 05, 2013 16:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przecież to wątek na takie gadu-gadu. Zdawało mi się, że tu Asienkko "nie zaglądasz" jako moderator, tylko zwykła userka  , bo cokolwiek się dzieje, jest zgodne z tematem wątku, który założyłaś Jakby tak wydzielać każdemu tematy, to by idea wątku się rozmyła i nie wiadomo by było po co on w ogóle jest. Ba- bez Humaloga, Mike29 i P.Funi to by ten wątek umarł Jak dla mnie wystarczy jeden na tradycyjne polskie dysputy filozoficzne nt. życia wspólnego. Takie to patriotyczne, że jeszcze wystarczy uczynić patronami wątku Św.Kargula i Pawlaka, poświęcić, przeciąć wstęgę i wypić za zdrówko użyszkodników  , aby im sił i energii starczyło na ważkie dysputy  @Down Ależ oczywiście- swoje skromne zasługi w rozwój wątku pominęłam, żeby nie było że się przechwalam swoją wyjątkowością 
Ostatnio edytowano Wt mar 05, 2013 16:28 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
Wt mar 05, 2013 16:21 |
|
 |
Panna_Funia
|
Val->Cytuj: Jakby tak wydzielać każdemu tematy, to by idea wątku się rozmyła i nie wiadomo by było po co on w ogóle jest. Ba- bez Humaloga, Mike29 i P.Funi to by ten wątek umarł A Ty nie bądź taka skromna i nie zapominaj o sobie 
...to be who I am
|
Wt mar 05, 2013 16:23 |
|
 |
Asienkka
|
Val napisał(a): Przecież to wątek na takie gadu-gadu. Zdawało mi się, że tu Asienkko "nie zaglądasz" jako moderator, tylko zwykła userka  , bo cokolwiek się dzieje, jest zgodne z tematem wątku, który założyłaś Jakby tak wydzielać każdemu tematy, to by idea wątku się rozmyła i nie wiadomo by było po co on w ogóle jest. Ba- bez Humaloga, Mike29 i P.Funi to by ten wątek umarł Jak dla mnie wystarczy jeden na tradycyjne polskie dysputy filozoficzne nt. życia wspólnego. Takie to patriotyczne, że jeszcze wystarczy uczynić patronami wątku Kargula i Pawlaka, poświęcić, przeciąć wstęgę i wypić za zdrówko użyszkodników  , aby im sił i energii starczyło na ważkie dysputy  Przecież nie chce zamknąć tego wątku  Zastanawiam się tylko nad stworzeniem kolejnych  Czasami muszę zaglądnąć również jako moderator!
|
Wt mar 05, 2013 16:29 |
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
@Soul33, odnoszę nieodparte wrażenie, że Ty wzorem poniżej zaprezentowanej duszy zagubionej, tyż zapętliłeś się na amen t. Załącznik:
82b4d95b0155.jpg [ 11.87 KiB | Przeglądane 2429 razy ]
I jak ta sirota smoleńska, Ty z kolei - wkoło Macieju - krążysz wokół @Panny_Funi i @Mike'a29. Asia dziś zrobiła posumowanie jednozdaniówek @Drapke-go. Myślę, że nie mniej interesująco wypadłoby zestawienie Twych amorów, względem tych dwojga obiektów Twoich westchnień? Jednako z pozycji obserwatora, tudzież starego erotomana powiadam Ci - "nie idź tą drogą" i nie zabieraj się do podrywu jak kawka do jeża. Tym bardziej, że możesz cierpieć jak biedny Werter, albowiem z jednym małych Soulątek nie spłodzisz  , a drugie wyraźnie Ci pisze - daj se siana  ! No to daj se siana, ochłoń i rozejrzyj się. Przecież na nich dwojga świat się nie kończy! Co Ty - przeżywasz pierwszą miłość czy inną deprechę? Popatrz ile Ci u nas innych kochanych kobitek i rycerstwa forumiastego. Skolko ugodno, ino trza się wyleczyć z zadurzenia, przejrzeć na oczy i próbować uderzać do dusza lub duszki bardziej ochotnych  . Aha. Nie wiem jak postrzegają to inni, ale wiesz - ekshibicjonizm na otwartych kłóci się chyba z cnotką chrześcijańską? Zacznij może od epistoł na PW i ewentualnie później, za obopólną zgodą pochwalicie się reszcie szkodników  . Powodzonka  !
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Wt mar 05, 2013 18:03 |
|
 |
Asienkka
|
Otto... Do niedawna Twoje posty były zabawne i lubiłam je czytać  W ostatnim jednak czasie hmm.... Prowokacja intelektualna spadła poniżej Twoich możliwości, a i żart jakiś taki przyciężkawy się zrobił... Co się dzieje ?!
|
Wt mar 05, 2013 18:19 |
|
|
|