Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 18:21

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość
Wiecie co?

A mnie ten temat śmieszy. W sensie ostatnich postów. Pojawiaja się posty najpierw jedenj osoby, która chce zdyskredytować moderację tego forum. Stara się jak może, ośmieszając jedncześnie siebie. Potem pojawia się akacja, która robi dokładnie to samo.

Po prostu kabaret :D

Szkoda, że moderatorzy muszą potraktować to poważnie.

Crosis

Zasady dobrego wychowania nakazywałyby raczej napisać coś do osoby, która przeprosiła.

So sty 27, 2007 12:36

Moderacja zazwyczaj nie usuwa moich postów, choć bywają czasem krytyczne.
Ale rzeczywiście jeśli ktoś wyraża odmienne zdanie w formie kulturalnej to powinno to pozostać, jak również jeśli przedstawia to w formie uzasadnionej merytorycznie a usuwane powinno być to co odbiega od zasad dobrego wychowania.

Ale chodzi mi o to, że wyszło to co na tym forum widziałam od dawna - do niekulturalnej ekspresji katolików dochodziło gdy pojawiały się posty które obrażały ich uczucia religijne. I to właśnie jest niesprawiedliwe, dlatego że posty urażające czyjeś uczucia religijne również powinny być usuwane. To forum wiara, a nie forum ateista, dlatego tu nie powinno być miejsca na urażanie czyiś uczuć religijnych.

So sty 27, 2007 12:38
Świetnie, że zgodziłaś się w kwestii, że wypowiedzi odbiegające od zasad dobrego wychowania powinny być usunięte. Jak rozumiem temat zamknięty.

Twój drugi akapit to nonsens. Gdzie tu ktoś obraził czyjeś uczucia religijne?? Dextimus zdenerwował się, że święta Bożego Narodzenia zostały zredukowane do Czerwonego Krasnala z Saniami. Jesteś więc pewna, że drugi akapit nie obala Twojego wystąpienia całkowicie ??

So sty 27, 2007 12:41

W tym drugim akapicie chodziło mi, że to co napisałam coś takiego zauważyłam już wcześniej na forum.

Mnie ten post nie uraził, ale skoro uraził Tomasza powinien zostać usunięty.

So sty 27, 2007 12:50

Może niech każdy zrobi spis postów, które go uraziły i trzeba je usunąć. Tylko weźcie pod uwagę to, że może się okazać, że znikną wszystkie posty. :D

So sty 27, 2007 12:56
No więc mówię. Mnie uraża to, że naginasz rzeczywistość do swoich fantazji. Dlatego czy mogę zażyczyć sobie, by Twoje posty moderacja usunęła?

So sty 27, 2007 12:57
Mam wrazenie, ze niektórzy traktują moderatorów jak worek treningowy...

Jak to fajnie tak anonimowo wylewac swoje negatywne emocje wygenerowane w "realu"

Trzymajcie się moderatorzy !!

Pozdrawiam, choc nie zmieniam zdania co do podpisu Crosisa... :clever:

So sty 27, 2007 14:12
Moderator

A wiecie na co ja mam ochotę? Na odstawienie moderowania forum tak na tydzień, dwa. Ciekawe, co by się wtedy stało. Zapewne ten wątek wydłużyłby się do 200 stron :D I moderatorzy by sobie odpoczęli, i Wy - uciemiężani userzy ;)

to_ja napisał(a):
chyba, że ty ich do tego zmusisz; jak na razie niewiele się tym przejęli, cały czas wklikują wyświechtane teksty, które nic nowego nie wnoszą i niczemu nie służą.

A jakie konkretnie "wyświechtane teksty" masz na myśli? Bo jak nie masz nic na myśli, to uznam, że to Twoje teksty nic nie wnoszą ;)

I ja wciąż czegoś nie rozumiem. Jeśli w jakimś miejscu (czy to w Internecie, czy w tzw. realu) coś mi nie odpowiada, to idę dalej i szukam miejsca mi przyjaznego i dla mnie dobrego. Nie rozumiem zatem dlaczego niektórzy z Was nie idą szukać sobie innych miejsc w necie. Jest ich przecież bez liku. Na pewno znajdzie się jakieś forum, gdzie moderacja funkcjonuje inaczej niż tutaj, może dla niektórych lepiej. Po co zatruwać krew sobie i innym?

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

So sty 27, 2007 14:13

Bo wpadanie co jakiś czas i wbijanie szpilek w imię "wyższych celów" i ewangelizacji być może sprawia przyjemność :?

So sty 27, 2007 14:14
A wiecie na co ja mam ochotę? Na odstawienie moderowania forum tak na tydzień, dwa. Ciekawe, co by się wtedy stało.

Być może e-społeczność zaczęłaby sama z siebie się porządkować, gdyż dostrzegając zagrożenie zapadnięcia się chaos, zaczęłaby stosować ostracyzm wobec jednostek niezdolnych do sformułowania postaw pożądanych.
A być może stały dopływ nowych jednostek z zewnątrz, oraz stały odpływ jednostek z forum uniemożliwiałby trwałe samoporządkowanie się układu.

So sty 27, 2007 14:33
Jako przedstwicielka "e-społeczności" oswiadczam, ze nie jest z nami tak zle.
Wiecej optymizmu PTRqwerty!
Po co dokonywc rozdzialu pomiedzy moderatorami a zwyklymi uzytkownikami forum - stanowimy przeciez jednosc i wiekszosc z nas chce
aby na forum byla zgoda i dobra atmosfera.

So sty 27, 2007 14:45
Cytuj:
A jakie konkretnie "wyświechtane teksty" masz na myśli?
i zaś łopatologia :roll: ; zresztą sama na to pytanie sobie odpowiedziałaś już wyżej -> przykład "Na odstawienie moderowania forum tak na tydzień, dwa. Ciekawe, co by się wtedy stało."; albo inne to "my mamy racje, stosujemy się tylko do regulaminu..."

Kropka napisała:
Cytuj:
Bo wpadanie co jakiś czas i wbijanie szpilek w imię "wyższych celów" i ewangelizacji być może sprawia przyjemność :?
ojej, jacy wy jesteście biedni!no normalnie krzywdę wam robię taką, że nic tylko paść na kolana i błagać o przebaczenie :badgrin: jak chcecie to pomogę wam zrobić z was męczenników na tym forum [was czyli moderatorów i forumowiczów stojących murem za moderatorami) :twisted:

So sty 27, 2007 14:47
To dobrze. Rozalka może sobie wziąć 2-tygodniowy urlop ;)

So sty 27, 2007 14:47
rozalka napisała:
Cytuj:
A jakie konkretnie "wyświechtane teksty" masz na myśli?
i zaś łopatologia :roll: ; zresztą sama na to pytanie sobie odpowiedziałaś już wyżej -> przykład "Na odstawienie moderowania forum tak na tydzień, dwa. Ciekawe, co by się wtedy stało."; albo inne to "my mamy racje, stosujemy się tylko do regulaminu..."

Kropka napisała:
Cytuj:
ojej, jacy wy jesteście biedni!no normalnie krzywdę wam robię taką, że nic tylko paść na kolana i błagać o przebaczenie :badgrin: jak chcecie to pomogę wam zrobić z was męczenników na tym forum [was czyli moderatorów i forumowiczów stojących murem za moderatorami) :twisted:

Wiesz, że to już drugi Twój post pozbawiony treści?

So sty 27, 2007 14:49

to Ja:) jeszcze nie tak dawno fajnie się z Tobą dyskutowało, teraz już się nie da. :?
W żadnym wątku.

So sty 27, 2007 14:50
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 125  Następna strona