Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
Panie Stanisławie Adamie - dostaje Pan oficjalną naganę. Proszę zastanowić się 2 razy - zanim wyśle Pan jakiegoś posta, gdyż ostatnimi czasy posty pisane przez Pana łamią regulamin... We wszystkim dobry jest umiar 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pn lip 14, 2008 18:27 |
|
|
|
 |
Sareneth
|
Uważam, że ja również powinienem dostać naganę...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Pn lip 14, 2008 20:56 |
|
 |
Asienkka
|
Skoro nalegasz - także "dostajesz naganę" 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pn lip 14, 2008 21:02 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
A post dalej wisi.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pn lip 14, 2008 21:41 |
|
 |
Sareneth
|
Dziękuję! Teraz mając naganę, stanę się innnym człowiekiem. A swoją drogą osób które na bana zasłużyły jest już kilka...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Wt lip 15, 2008 9:12 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Whoops, czyżby znów w tym temacie miał się pojawić mój nick? Bo widze, że pojawił się nawet jako oddzielny temat
Wiecie co, to całkiem ciekawe uczucie wiedzieć, że przez ostatnie miesiące, prawie nie pisząc postów i nie odwiedzając forum dostarczam niektórym tak brakującego im zajęcia
Crosis
|
Cz lip 17, 2008 18:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
tym dziwniejsze, że tyle emocji żywisz do Stasia, że nie będąc tak długo, widząc jego temat, jedziesz po nim
Myślę, że moderatorzy niczego nie czynią, bo - jak zawsze przecież - broniłeś dobrego imienia portalu, a więc i moderatorów.
|
Cz lip 17, 2008 18:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oh tak, oczywiście, wylej nam tu swoje żale.
Ze Stasiem znamy się nie od dziś, nie od dziś zdarza nam się napisać do siebie cokolwiek kąśliwe posty. I co najśmieszniejsze, kolejny raz znalazł się obrońca "uciśnionych", kolejna osoba, która pisze w imieniu innych.
Staś w kilku polemikach czy też wymianach zdań ze mną pokazał, że potrafi sobie doskonale radzić i między innymi za to go szanuję, mimo, że się z nim nie zgadzam. Ty zaś w jego imieniu "skarżysz" moje posty do moderacji nie wiedząc nawet, czy on tego chce.
Pomijam już fakt, że posta pisałem w takim a nie innym tonie i doskonale trafiła w to mrówka - naprawdę uważam, że jeśli ktoś (czy go lubię czy nie), ma zarzuty co do portalu, to:
a) może je przedstawić administratorom, a nie trąbić na forum,
b) może zmienić portal. Wolny rynek.
Crosis
|
Cz lip 17, 2008 19:08 |
|
 |
Sareneth
|
Pytanie do moderatora: dlaczego niektóre osoby, które trollują, piszą nie na temat i obrażają innych, mimo wielu wniosków o ich zbanowanie, nie są ukarani? I dlaczego osoby, które raz napiszą coś nie na temat dostają od razu naganę?
|
Wt lip 22, 2008 10:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Niektórzy, niektóre..... konkretne przykłady proszę
|
Wt lip 22, 2008 11:43 |
|
 |
Sareneth
|
Wybacz. Porozmawiaj może z moderatorami, którzy namiętnie kasują moje posty za "uprawianie trollingu".
|
Wt lip 22, 2008 12:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rzucasz publicznie oskarzenia, to publicznie powiedz tez co masz na mysli.
|
Wt lip 22, 2008 12:21 |
|
 |
Sareneth
|
No to publicznie piszę: moderator przyczepił się do mnie za pisanie obraźliwych postów. Grozi mi banem. Na moje pytania, o który post chodzi, prosi o samodzielne poszukanie. Czy to jest w porządku?
Przepraszam, jeżeli ktokolwiek poczuł się obrażony moimi postami.
|
Wt lip 22, 2008 12:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zazwyczaj człowiek wie, co pisał
Crosis
|
Wt lip 22, 2008 13:29 |
|
 |
Sareneth
|
czy obraża cię zdanie: "niewierzący/innowierca może nie życzyć sobie mszy św. na swoim pogrzebie"?
|
Wt lip 22, 2008 15:37 |
|
|
|