Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 24, 2025 17:06

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
 Zróbcie poprawke :))) 
Autor Wiadomość
Post Zróbcie poprawke :)))
Cytuj:
Nie możesz tak szybko ponownie użyć wyszukiawrki. Poczekaj chwilę i spróbuj ponownie

Poprawcie tę literówkę :D

Pt gru 15, 2006 9:21
Skoro o korektach mowa.Przeglądając to forum pod językiem angielskim napotkałem jakieś ogonki i dziwne znaki.Proszę o korektę.Dziękuję.

Pt gru 15, 2006 10:44

Haunebu, to nie jest nic dziwnego. Przeciez gdy wlaczysz jezyk angielski to masz zupelnie inne kodowanie... Jak na razie polskie nie jest uzywane jako czesc unicode, ale jako iso-8859-2. (lub, czasem, niestety - windows-1250).

Analogicznie... sproboj ogladnac ruska strone (KOI8-R) pod angielskim, albo polskim kodowaniem.

Pt gru 15, 2006 13:42
Nie załozyłem tego tematu by dyskutować lub dyskredytować kogokolwiek. Załozyłem go tylko po to by dać znać moderacji o małym błedzie technicznym. Jeżeli moderacja przyjeła to do wiadomosci to powinna ten topic skasować i nie pozwalać na jakieś bezsensowne dyskusje...

Bedę wdzięczny adminowi jeżeli ten topic skasuje, będzie to znak, ze przeczytał.... :)

Dyskusje sa zbedne

Pt gru 15, 2006 22:09

Bedę wdzięczny adminowi jeżeli ten topic skasuje, będzie to znak, ze przeczytał.... :)

Dyskusje sa zbedne

:czytaj:

Pt gru 15, 2006 23:10
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 5 ]