Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 05, 2025 20:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Temat dla tutejszego cenzora rodem z PRLu 
Autor Wiadomość

Post Temat dla tutejszego cenzora rodem z PRLu
Dobrze.
Oczekuje wyjasnien, czemu ciagle są usuwane moje wiadomosci odnosnie decyzji Komisji Europejskiej wzgledem FSO? Temat: "Fso kontra KE"
Jak to sie ma do wolnosci slowa w dziale "z kraju i ze swiata"?\
I moje drugie pytanie - na jakich zasadach funkcjonuje tutaj cenzura

P.S.
Bede wysylal codziennie, az uzyskam odpowiedz. Na zadnym forum nie ma cenzury tylko na WIARA.PL. Ciekawe.
Wiec bede wysylal nawet kilka razy dziennie, jak mnie wyrzucicie, bede rejestrowal inne profile i znow wysylal az Pan Admin raczy odpisac z jakiej racji kasowal moje wypowiedzi odnosnie KE kontra FSO. I nadal kasuje
Mam neostrade i zmienne IP, wiec zablokowanie mnie nie da rady.
Radze odpisac

Pn kwi 02, 2007 12:02
Zobacz profil WWW

I moje drugie pytanie - na jakich zasadach funkcjonuje tutaj cenzura

Na zasadach takich jak napisałeś w temacie czyli PRL. :)

Spoko, moje tematy posty już też były usuwane bo miały sprzeczne poglądy do moderatorów. Ot np. został usunięty post, w którym zadałem pytanie cytuję: "myślicie, że księża się nie masturbują?". Zwykłe pytanie, a post usunięty. Argumentacja - oszczerstwa.

Pozostawiam to do Twojej refleksji. ;)

Pn kwi 02, 2007 13:11
No niestety, na tym forum spotkałem najmniej obiektywnych moderatorów w całej historii mojego na internecie siedzenia. Smutne to ale prawdziwe.

Pn kwi 02, 2007 14:36
Cóz Chaota... Według Ciebie jestesmy najmniej obiektywni. Inni zarzucaja nam, że pozwalamy tu na zbyt wiele.
Niestety, nie da sie dogodzić wszystkim.

Pn kwi 02, 2007 14:38
Ci którzy zarzucają Wam, że pozwalacie na zbyt wiele to właśnie ludzie, którzy chcą tutaj totalnej subiektywności w moderacji. Takiej przechylonej baaaaaardzo na katolicką modłę. Jeśli na tym forum ma mieć miejsce jakakolwiek dyskusja, to nie można coraz bardziej zaostrzać moderacji, co niestety to właśnie tu widzę. W końcu skończy się na Katolickim Kole Wzajemnej Adoracji i tyle będzie po takim świetnym forum jakim kiedyś było.

Pn kwi 02, 2007 15:45

Na zadnym forum nie ma cenzury tylko na WIARA.PL

Oj, mało forów widziałeś :biggrin: :D 8)

Faktem jest - moderacji niekiedy obiektywizmu brakuje. A raczej - w ramach jakieś bardzo dziwnie pojmowanej poprawności czasami usuwa się coś, co wystarczyłoby zamknąć. Albo z kolei - zamiast przyznawać jakieś ostrzeżenia (czyżby były wyłączone :?:) czy banować, zamykają tematy gdzie wystarczyłoby powywalać posty nie na temat.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Wt kwi 03, 2007 9:15
Zobacz profil WWW

Jeśli wyznajecie inne poglądy, których nie macie zamiaru zmieniać, to jakim kierujecie się powodem wchodząc tutaj? W sieci istnieje naprawdę wiele for, na których te tematy i wypowiedzi są jak najmilej widziane. Przynajmniej tutaj niech nie będzie zgorszenia! Dyskusja- owszem, ale kulturalna.

Polecam:
http://psphome.dhtml.pl/reguly_erystyka.html

Jeśli nic takiego nie było, trzeba Ci być wyrozumiałym- Twoi poprzednicy zostawili widocznie po sobie niepochlebną opinię wśród moderatorów ;)

Dyskutując z katolikami o takcie zawsze pamiętaj!

Wypoczniesz w moim sercu
Ono jest Twoje!"

Pt lip 06, 2007 11:24
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7 ]