Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Jak oceniasz moderacje?
Krótko i na temat.
Prosze nie komentowac za co, nie komentowac poszczegolnych dzialan, prosze po prostu na podstawie wlasncy doswiadczen na tym forum odpowiedziec na powyzsze pytanie.
Crosis
|
Pn lip 03, 2006 17:06 |
|
|
|
 |
filippiarz
|
Ogólnie rzecz biorąc moderacja jest ok, niemniej mam trochę żalów do nich, wydaje mi się, że czasami prywata jednak bierze górę nad bezstronnością. Żadko,bo żadko, ale jednak czasem się zdarza.
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Pn lip 03, 2006 17:27 |
|
 |
Kamyk
|
Generalnie ok, ale mogłoby być sporo lepiej
|
Pn lip 03, 2006 18:40 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
filippiarz napisał(a): czasami prywata jednak bierze górę nad bezstronnością.
Czasami  Rzadko  Hmmm... Może dlatego, że niewiele mają "interwencji"
O jakim procencie interwencji moderatorów można powiedzieć, że są konieczne i niezbędne (bo takie powinny tylko być) - a ile z nich to po prostu reakcja na przysłowiowe "nadepnięcie na odcisk" 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lip 03, 2006 19:06 |
|
 |
Spidy
|
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
Pn lip 03, 2006 19:44 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Spidy - chyba oczywiste jest, że z założenia moderacja jest wyłączona z dyskusji.
Ocenianie samych siebie  "Jestem wspaniały, nikt mi nie dorówna..."
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lip 03, 2006 19:49 |
|
 |
Mieszek
|
raczej dobrze
ostatnio coś jakby sie zmieniło
otwarli się w końcu na sugestie użytkowników a to dobrze
chcą pertraktować tfu to znaczy rozmawiać o forum
może jeszcze nie wszystko stracone i będzie się rozwijac ten portal...
póki co ateistów,... antykatolików nie brakuje więc maja komu ciąć posty
także odpowiedź w stylu "nie zauważam moderacji,, czy to jest ufo?" jeszcze nie ma racji bytu 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn lip 03, 2006 20:14 |
|
 |
Spidy
|
_________________ Nie smuć się zaraz z nieszczęść na świecie, bo nie znasz dobra zamierzonego w wyrokach Bożych, które one niosą z sobą dla wiecznej radości wybranych. (św. Jan od Krzyża)
|
Pn lip 03, 2006 21:04 |
|
 |
Meg
|
Raczej dobrze
Wycieli mi trochę postów, słusznie lub nie, ale uważam, że wywiazują się ze swoich zadań 
|
Pn lip 03, 2006 22:44 |
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
A jaj mam na to generalnie pełny zwis. Wkurza mnie kilka rzeczy, które kładą się minusem i to sporym. Ale w sumie olewam to- nie moje forum, choć miłoby by gdyby niektóre standarty w stosunku do userów by tu zagościły.
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt lip 04, 2006 10:11 |
|
 |
Mieszek
|
będę A. bardzo złośliwy i...
ponieważ wiele osób bardzo lubi poprawiać powiedzmy dyskutantów [a mnie to lekko mówiąc denerwuje bo niby dowodzi wyższości matołów nad osłami] to:
nie pisze się "standarty" tylko "standardy" na końcu umieszczając "d"  :P:P
bez urazy oczywiście
tak się jakoś po prostu przykleiło to do mnie...
i dowiodłem dzięki temu jako to Mieszek jest niesamowicie mądry...
tak jak wszyscy poprawiający błedy innych i uwłaczający im tekstami typu "nie rozmawiam z Toba bo jesteś głupi"
teraz Mieszek będize tak smao genialny jakinni i tak samo postrzegany
a moderacja nie będzie cieła tego postu bo jest inteligentnie napisany i na temat...
całkowicie na temat... 
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pt lip 07, 2006 19:05 |
|
 |
Meg
|
To ja się też trochę powymandrzam o przepraszam powymądrzam.
Każdy post jest na jakiś temat, tylko nie zalże należy o takim pisać w nieodpowiednim do tego wątku 
|
Pt lip 07, 2006 23:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak sobie,ale na plus.Brakuje rangi:Duchowny na forum.Użytkownicy piszą na forum bez pewności,kto jest księdzem,a kto nie.Sądzę,że moderacja powinna się zająć tą kwestią zwłaszcza,że kilku użytkowników opuściło forum.
|
Cz lis 23, 2006 15:07 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Na forum nie ma żadnych rang... a księża którzy chcą się za takich podawać zostają poddani weryfikacji
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz lis 23, 2006 16:31 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Meg napisał(a): To ja się też trochę powymandrzam o przepraszam powymądrzam.
Czegoś mi tu na Forum brakowało, od paru miesięcy.
Już wiem. Obecności Meg.
Witam ponownie.
Mam nadzieję, że to powrót na dłużej ...
Już wolę się z Tobą posprzeczać, niż z kimś kto pisze "żadko", zamiast "rzadko".
Wracając do tematu.
Widać gdzie wszyscy mają prośbę ojca-założyciela (Crosisa) o nie rozwijanie dyskusji i komentowanie ankiety
Cz lis 23, 2006 17:00 |
|
|
|