Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N lis 16, 2025 1:52

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Dziekuje moderacji 
Autor Wiadomość

Post Dziekuje moderacji
Nie chce sie podlizywac, bo i nie mam po co !

Chcialem podziekowac moderatorom za utrzymanie porzadku na forum. Nie tylko tematycznie, ulatwiaja utrzymac rozmowe w ramach tematycznych, bo wszyscy jestesmy gadulami i bardzo latwo po kilku postach juz nie wiadomo o co chodzi. Doskonalym przykladem tego jest temat " trzy slowa" to bardzo luzne skojarzenia, czesto bardzo zabawne, ale nie ma tam tematu przewodniego (z zalorzenia), chociaz jest tez szansa na wiele ciekawych uwag. Ale niektore tematy zaczynaja tez tak wygladac i gdyby nie dzielna moderacja, wszystko by bylo jednym wielkim zachwaszczonym polem.

Chcialem tez serdecznie podziekowac za korekte konkretnych postow. Nie tylko oczyszczajac forum ze zbytnich zlosliwosci, nieodpowiednich stron itd, ale tez z bledow przy wysylaniu postow, jak duplowanie postu, czy nie wymazanie czesci cytatow, czy zle uzycie cytatow.
Dziekuje.

Wiem ze kto chwali brata oddaje go w rece diablu, ale chcialem dodac otuchu i odwagi na przyszle porzadki. Tak trzymac!!!

Dziekuje tez za wyrozumialosc do dzieci w piaskownicy i w ogole w parku :lol: :lol:

Wt maja 31, 2005 22:52

Przyłanczam się do pozdrowień modernatowót, a zwłąszcza Jo_tki i Baranka :lol:

:)

Wt maja 31, 2005 23:11
Zobacz profil WWW
Rozumiem, że to z okazji Dnia Dziecka, co? :P

Wt maja 31, 2005 23:13

jasne PTR, dzieci wten dzien zawsze przynosza bukiety starszym!!

Wt maja 31, 2005 23:26

:bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet:
To dla wszystkich dzieci :-D
i tych czujących się dziećmi ;-) :aniol: :aniol: :aniol:
Aniołki wy moje :lol:

Wt maja 31, 2005 23:48
Zobacz profil WWW

Tym małym i tym wczesniej urodzonym :)

Wt maja 31, 2005 23:50
Uważam, że nie należy dzielić ludzi na urodzonych w terminie i wcześniaków !!

Śr cze 01, 2005 0:08
Bo tym "terminowym" daje sie lizaka...a tym "wczesniakom" można piwko postawić :):):)

Śr cze 01, 2005 0:22
Oj żałujesz. Dzień Dziecka jest. W Polsce żyjemy. Postawiłbyś coś poważniejszego. Potem nie będą się umieli zachować załatwiając dowolną rzecz w Polsce. :hahaha:

Śr cze 01, 2005 0:41

wszyscy jesteśmy DZIEĆMI BOŻYMI :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Śr cze 01, 2005 6:43

dziękuję, wikingu, za życzliwe słowo i za życzenia :)

ja ze swej strony chciałabym podziękować wszystkim piszącym, którzy ułatwiają nam zadanie i na złośliwości czy czasem nawet chamstwo niektórych użytkowników potrafią odpowiedzieć spokojnie i rzeczowo :) i przepraszam, jeśli ze swej strony nie zawsze w pełni potrafię sprostać funkcji, którą pełnię :)

życzę nam wszystkim szacunku do słowa - własnego i cudzego - i więcej zainteresowania szukaniem Prawdy, niż własnych racji :)

:bukiet:

Śr cze 01, 2005 6:55
Ja również chciałbym się dołączyć do tych gratulacji. :bukiet: :bukiet: :bukiet:
W obecnej chwili to forum jest na takim poziomie, jaki oczekiwałem po forum tak szacownej gazety, jaką jest dla mnie Gość NiedzielnySwoje wyrazy szacunku kieruję szczególnie do ks. Artura, który doprowadził do "uruchomienia" tego forum oraz do Saxona jako Administratora któremu udało się stworzyć bardzo dobry zespół potrafiący utrzymać należyty poziom dyskusji w bardzo trudnych czasach dla Ewangelizacji.
Łączę wyrazy uznania i szacunku za dobrą pracę zespołu moderacyjnego również wszystkim moderatorom i osobom z "obsługi technicznej" tego Forum :bukiet: :bukiet: :bukiet:

;)
Cóż - ja czasem bywam też bardzo niepokornym forumowiczem. ;)
Jednak - wszelkie uwagi jakie kiedykolwiek kierowałem (oficjalnie bądź w postaci "PW" ) nie wynikały z mojej złośliwości bądź jakichkolwiek innych niskich pobudek - lecz z przywiązania i szacunku do tej gazety, której częścia jest to forum oraz troski o nadanie jak najwyższego poziomu temu Forum - które dość samolubnie uważam za "swoje".
Zatem - życzę również wielu dalszych sukcesów

N cze 05, 2005 20:33
Dodam jeszcze, że zawsze uważałem to forum - za forum o najwyższym poziomie spośród wszystkich "for" o tematyce religijnej jakie znam.

N cze 05, 2005 22:21

"for"

A własnie, zawsze sprawiało mi to trudność, ma ktoś może deklinację słowa "forum" w l.p. i l.m. ? :)

Pn cze 06, 2005 19:41
Zobacz profil WWW

l.m fora forów

Pn cze 06, 2005 22:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona