|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Dlaczego moderatorzy uzywaja mojego nicku?
Autor |
Wiadomość |
horationelson
|
 Dlaczego moderatorzy uzywaja mojego nicku?
Dlaczego ktos-prawdopodobnie moderator uzyl mojego nicku do napisania postu w moim temacie?
|
Cz paź 13, 2005 20:42 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
NIkt z moderatorów nie używa Twojego konta. I żadne z moderatorów nie ma dostępu do danych Twojego konta, bardziej przypuszczam, że masz banelne hasło, które złamał jeden z innych użytkowników.
Jeśli nie daje Ci to spokoju zapraszam na PW.
Pozdrawiam zielona_mrowka - moderator
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Cz paź 13, 2005 21:15 |
|
 |
jo_tka
|
Może wyjaśnijmy. Czasem widać, w jaki sposób moderatorzy przenoszą posty do innych tematów - jako cytat.
Nikt z moderatorów nie ma możliwości napisać żadnego postu za kogoś. Do tego celu trzeba się zalogować jako inna osoba - czyli znać hasło.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz paź 13, 2005 21:41 |
|
|
|
 |
-=TenebrosuS=-
|
a zeby znac haslo zarowno na forach ipb jak i phpbb trzeba je zgadnac albo jakas inna metoda hakerska wlamac sie na konto omijajac haslo bo normalnie administrator nie moze go zobaczyc gdyz jest zakodowane w systemie ktorego do tej pory nikt nie zlamal z tego co wiem
Pt paź 14, 2005 15:18 |
|
 |
Józef Gubała
|
Nie do końca. Jestem adminem forum na phpBB i mogę każdemu zmienić hasło. Tak więc dostęp do konta jest jak się patrzy. Tyle, że nie da się tego zrobić niepostrzeżenie.
_________________ z Bogiem!
JG
|
Pt paź 14, 2005 20:19 |
|
|
|
 |
-=TenebrosuS=-
|
no wlasnie mowilem ze sie nieda poznac hasla a nie ze go zmienic ale co po tym ze zmieni sie haslo jak potem ta osoba nie bedzie mogla wejsc na konto uzywajac starego czyli bedzie widziec ze cos sie dzialo z jej kontem
So paź 15, 2005 17:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Po pierwsze:
o czywiscie ze admin moze go zobaczyc haslo usera. Po drugie: po co lamac system kodowania phpBB skoro jest on ogolnie dostepny?  Przeciez masz sam skrypt kodujacy  Bedac adminem konta mozna wejsc np do bazy danych i sprawdzic. Mozna sobie zainstalowac moda ktory pokazuje haslo usera w administracji userami. Admin moze wszystko
Crosis
|
N paź 16, 2005 13:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
|